Tak kolem 5 kousků (+ krámy kolem toho) to už začíná být docela zábavné.
skladování modelů
Re: skladování modelů
jimi-m, Hoki: Pánové těším se na vaše reference o uskladnění modelů až jich časem drobánko přibude. 
jio píše:jimi-m, Hoki: Pánové těším se na vaše reference o uskladnění modelů až jich časem drobánko přibude.
Máš pravdu. Žena mne už sprdla, proč jsem ty konstrukce na zeď neudělal rovnou 2x. Krámy mám po skříňkách, co do pokoje vybrala žena. Děti už nemáme a tak je to naše pracovna a nebo návštěvy na přespání. Takže ve sklepě řežu, lepím, stavím a doma uskladňuji, nabíjím, nažehluji a mám tu veškerou elektroniku a dokumentaci. Zatím tu mám 5 modelů, další teď stavím a + dvě stavebnice výřezy.
Jak se sem dávaj fotky, ať se pochlubím???
ad Jak se sem dávaj fotky, ať se pochlubím???
Pod editačním oknem máš toto:
Nejdřív dáš Procházet a u sebe na PC najdeš fotku, potom dáš Přiložit soubor. Tím se nahraje na web RCMania a bude vidět.
Pozor ale na velikost fotek ať sem nedáváš obří fotky tak, jak vypadnou z foťáku. Je to třeba zmenšit tak max na 1200px na delší straně.
Nejdřív dáš Procházet a u sebe na PC najdeš fotku, potom dáš Přiložit soubor. Tím se nahraje na web RCMania a bude vidět.
Pozor ale na velikost fotek ať sem nedáváš obří fotky tak, jak vypadnou z foťáku. Je to třeba zmenšit tak max na 1200px na delší straně.
jio píše:ad Jak se sem dávaj fotky, ať se pochlubím???
Dík a jdu to zkusit - jsem jen PC uživatel
Jééé, vono to funguje. Díky za nápovědu JIO.
Tak a regálek vidíte, teda žena chtěla ať si rovnou udělám dva, ale to zatím má čas. Aspoň se mi to tak nebude množit, když to nebude kam dávat.
Tak a regálek vidíte, teda žena chtěla ať si rovnou udělám dva, ale to zatím má čas. Aspoň se mi to tak nebude množit, když to nebude kam dávat.
Mam regaly dva (z plechoveho policoveho systemu, nekdo to tu daval, ve sklepni dilne staci) a rozhodne me neprislo ze kdyz byl jeden tak to branilo zvysovani poctu modelu 
kdyz jsme u toho - jak skladujete coptery ? 250tku mam v kufriku (takovej ten fake hlinik z vytrhavacim molitanem, vejde se tam i s 4x aku a brejlema) ale vetsi Y6 prendavam z jedne strany na druhou. Na zed jsem jeste neprisel na vhodny zpusob.
kdyz jsme u toho - jak skladujete coptery ? 250tku mam v kufriku (takovej ten fake hlinik z vytrhavacim molitanem, vejde se tam i s 4x aku a brejlema) ale vetsi Y6 prendavam z jedne strany na druhou. Na zed jsem jeste neprisel na vhodny zpusob.
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Hoki: Tak s tím by mě žena vyrazila a asi bych nestačil ani poděkovat. 
Naštěstí mám vlastní dům a tak to můžu skladovat tak porůznu v suterénu. Ale i tak už nějak skladové prostory ubývají.
Amper: kopteru má DJI F450 a mám ji obvykle pod pracovním stolem a teď momentálně stojí pod cirkulárkou.
Naštěstí mám vlastní dům a tak to můžu skladovat tak porůznu v suterénu. Ale i tak už nějak skladové prostory ubývají.
Amper: kopteru má DJI F450 a mám ji obvykle pod pracovním stolem a teď momentálně stojí pod cirkulárkou.
jio píše:Hoki: Tak s tím by mě žena vyrazila a asi bych nestačil ani poděkovat.
Jak jsem řekl, ty police byl její nápad. Ona mne v tom podporuje, prožívá stavbu a chodí občas se mnou i na plac. Fotí, točí a tak. Na Vánoce mi pořídila křesílko na dlouhé lítání a sobě koupila stejný. Do práce jezdí na kole (10km) ať si mohu vzít auto a jít si zalítat. Mám to 7km a někdy z práce se tam za mnou staví. Asi mne má ráda a modelařina jí nevadí.
Jinak kamarád má podobný poličky (v dílně) a že staví malé modely, tak místo destiček tam má do lamina navrtané 10mm otvory (cirka po 5cm) a tam, podle velikosti modelu, zastrčí bukuvou kulatinu a stačí to taky.
Co na to říct? Drž se jí (ženy) jak máminy sukně. 
jio píše:Co na to říct? Drž se jí (ženy) jak máminy sukně.
Čeče, ona se drží mne. Jsme spolu pár let a je furt zamilovaná. I na chatě mne vyhání od práce, že E.Glider potřebuje provětrat krofky. Jediné co nechce - lítat. Že to je nuda a na ni málo adrenalinu. Ale posledně na place byli dva vrtulnikáří a to čuměla, co to ve vzduchu dokáže. Prej bych ušetřil za sekačku.
Hoki píše:Čeče, ona se drží mne. Jsme spolu pár let a je furt zamilovaná. I na chatě mne vyhání od práce, že E.Glider potřebuje provětrat krofky. Jediné co nechce - lítat. Že to je nuda a na ni málo adrenalinu. Ale posledně na place byli dva vrtulnikáří a to čuměla, co to ve vzduchu dokáže. Prej bych ušetřil za sekačku.
Sekačka se dá pořídit mnohem levněji...
zdzd píše:
Sekačka se dá pořídit mnohem levněji...
A s mýma volšovýma rukama rozhodně