Windows 10

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
corsair
Kontaktovat uživatele:

Re: Windows 10

#76 Příspěvek od corsair »

mě to jde normálka sice to chvilku trvá myslím, že poslední stažení 3 hod......nejdřív jsem to stáhnul jako iso, a nyní podruhé jako bootovací usb, ale použít je zatím nechci,čekám na vychytání mušek. :lol:
AR1
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od AR1 »

Tak mám docela problém - u mého HP stolního vše v pořádkuale u NTB HPprobook průser. Njedřív to prudilo, že to nejde pro nějaký HP balast stáhnout, to jsem postupně odstranil, W10 se stáhly a vše fungovalo, ale jen jel pořád větrák a NTB se hodně hřál. z HP jsem nechal noťas stáhnout jejich aktualizace a už to vůbec nejde najet. Že to není kompatibilní s W10 jsem tušil, ale že to kousne celý noťas..? Navíc jsem nezálohoval, po dobré zkušenosti s mým PC, data. Ach jo.

edit a je v servise.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Woita
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od Woita »

FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
qeex

#79 Příspěvek od qeex »

Toto rozebiraji na zive.cz(tyden zive), zbytecna panika.
jio

#80 Příspěvek od jio »

No nevím, ale hned první bomba "Windows 10 provádí kolekci všech textů zadaných z klávesnice." je trošku mimo.

Pokud si vzpomínám, tak toto sám MS ohlásil v době veřejného testování a fungovalo to tak jen po nějakou dobu. Navíc si nemyslím, že by banky popřípadě jiné státní instituce nasadily něco, co by toto umožňovalo. A soukromníci MS neživí, tyto firmy ano. Takže bouře ve sklenici vody.

Dál už jsem to ani nečetl. Bulvár taky nečtu ...
jio

#81 Příspěvek od jio »

qeex píše:Toto rozebiraji na zive.cz(tyden zive), zbytecna panika.

Dík za tip, kouknu se na to. Sice tam taky občas mlátí prázdnou slámu, ale úplně mimo nebývají.
Kovboj

#82 Příspěvek od Kovboj »

Woita píše:Docela děsivý článek:
http://aeronet.cz/news/analyza-windows- ... h-a-hlasu/

No zrovna na Aeronetu jsou děsivé všechny ;-)
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od Mad_Box »

Pro všechny androidáře doporučuji kouknout na tohle: https://history.google.com/history/ a trochu se prohrabat v možnostech a zjistit co vše je uloženo třeba na google serverech.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
jio

#84 Příspěvek od jio »

Kovboj: Jak jsem teď zjistil na https://cs.wikipedia.org/wiki/Aeronet.cz tak se asi nemýlíš. :-)
corsair
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od corsair »

jio píše: Takže bouře ve sklenici vody.

Dál už jsem to ani nečetl. Bulvár taky nečtu ...
jseš optimista,přeju ti aby ti to vydrželo
jio

#86 Příspěvek od jio »

Nejsem optimista, jen realista. Máš tzv. smart mobil? Pokud ano, tak na serverech google je už asi o tobě daleko více informací.

V každém případě, pokud by to co rusáci prostřednictvím jejich admina na aeronet píšou platilo, tak by musel MS vydávat speciální W10 pro korporátní sféru. A to se pokud vím neděje. Pokud by ale přece jen toto MS odesílal, tak by to byl jeho konec. Ztrátu důvěry si dovolit nemohou. Podíval jsem se na to zive.cz a musím říct, že s nimi souhlasím.
corsair
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od corsair »

člověče smart mobil asi nemám já mám starý razor motorola a na volání mi stačí. Jinak samozřejmě čas ukáže co a jak, a i když jsem si W10 stáhnul tak jsem podezíravý k věcem zadarmo. Ono už se jenom zbavit stažených instalaček je docela otrava. Ať ti slouží dobře.
jio

#88 Příspěvek od jio »

Já smart mobil neměl ještě před 1/4 rokem a právě že mě docela překvapilo, co všechno o mě chce google vědět a co mu celkem rád řeknu abych měl pohodlný život. :-) Beru to už tak, že je taková doba a jediné, čemu se asi budu vzhledem k tomu že jsem nezajímavý bránit, je vstřelení čipu někde do zadnice. ;-)

ad "Ono už se jenom zbavit stažených instalaček je docela otrava." - tomu moc nerozumím. Napíšu to, co jsem s tím páchal já na netbooku, který mám jen jako rozšíření obrazovky mobilu.

- stáhl jsem instalačku viz viewtopic.php?p=1238670#p1238670
- spustil instalaci přes W7Pro
- doinstaloval chybějící ovladače (fungují ovladače určené pro W7)
- spustil vyčištění disku se zaškrtnutým odstraněním předchozí instalace viz http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... old-folder

a bylo čisto.
corsair
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od corsair »

jasně to chápu,ale zbavit se w10,když je stahneš a neinstaluješ je trošku problém,když se stahnout po objednání, tak si lebedí na C:/ v jednom adresáři a smáznout ho celý je práce -urputně se brání..... samozřejmě v době terabitových disků zbytečnost ale tak velký v notasu nemám a pár gb místa se hodí.
qeex

#90 Příspěvek od qeex »

Tak vem liveiso linuxu a smazni to z nej :-) s tim se maze ve windows naposto nejlip.
Opravdu bych na to nenahlizel tak paranoidne, ze me vsichni sleduji, a vsechny zajima co delam.
Pokud mi to vadi, vetsina distribuci linuxu je zdarma a prejit se da behem par desitek minut.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“