Ale mozno sa mi to len snivalo...
( Inak mam doma DAL DIY 5.8G 32CH FPV 600mW z BG, len sa mi zda bytocne tlacit do sveta 600mW za kazdych okolnosti ...)
ddano007 píše:Chlapci, neviete dat tip na nejaky 5.8GHz TX s nastavitelnym vykonom ( napr. 200 - 400 - 600mW).
Nesnivaloddano007 píše:Chlapci, neviete dat tip na nejaky 5.8GHz TX s nastavitelnym vykonom ( napr. 200 - 400 - 600mW). Sa mi zda, ze som kdesi ( tu na rcmanii? ) nieco take videl, ale za svet to neviem najst![]()
Ale mozno sa mi to len snivalo...
( Inak mam doma DAL DIY 5.8G 32CH FPV 600mW z BG, len sa mi zda bytocne tlacit do sveta 600mW za kazdych okolnosti ...)
ddano007 píše:Ze s napatim klesa vykon je jasne ( aj ked nejak nechapem preco 300mW, tipoval by som 416mW ( 600mW/ (12/10)^2 - ale s vf moc kamarat nie som ), skor som mal na mysli nieco s origos prepinanim vykonu od vyrobcu.
Ale asi sa mi to len snivalo ...
gardenroute píše:Nesnivalo![]()
...Tady na RCM jsem o nem psal před cca 1/2 rokem...
gardenroute píše:A da se koupit i v Cesku, pokud spechas...
OK2BUH píše: Ono ta závislost výkonu na napětí je silně nelineární, protože klesá i budící výkon a koncový stupeň pracuje ve třídě C...
Nechceš to nějak rozvést? Jako poučení pro jiné.ddano007 píše:... a vzhladom na to, ze som kopteru poslal do hlbin Stredozemneho mora...
OK2BUH píše:24 násobné překročení výkonu se nazývá "skorolegální"? Dobrý no, v tom případě bych v radioamatérském mezinárodním závodě mohl mít skorolegálně 72 kW.Akorát nevím z čeho bych to napájel. Možná zaháčkovat vedení VN a vlastní trafo?
mmaki píše:kamera:
http://www.getfpv.com/lumenier-cs-600-super-600tvl-d-wdr.html
Ak tu mam nieco zbytocne predrazene alebo nezmysel, prosim vas poslite ma spravnym smerom