Autorské video z Vašich multikoptér - multirotorů

Všechno ostatní co nějakou souvislost s coptérami, ale nevejde se do jiného coptér tématu
Odpovědět
Zpráva
Autor
IvanGS

Re: Autorské video z Vašich multikoptér - multirotorů

#676 Příspěvek od IvanGS »

mouchanek - i další videa na Tvém kanále na YT jsou zajímavá, s kombinací leteckých a pozemních záběrů. Je dobře, že vozíš Phantoma sebou, i na Vltavu nebo do Rumunska, obě tyto věci jsou i mými srdečními, RO jem dal 18x na motorce a protože jedíme i offroady, Phantoma se mi nechce vozit (autem tam kvůli tomu nepojedu).
mouchanek

#677 Příspěvek od mouchanek »

sapavlisna: ten krátkej z koptery je tak proto, že kdybych ho nechal delší tak je tam asi 5 cizích lidí, takhle uřízlé je to bez nich a vypadá to lépe - pak to pokračuje sklopením kamery dolů, což je pěkné, ale je to spíš takový trhanec tak jsem se rozhodl ho tam nedat :-) ale vím jak to myslíš :-)
Záběry zrychlené nejsou žádné, jen dva otočené (je to vidět na vodě) a pár jich je zpomalených, asi chodí tak rychle (bylo to z kopce tak to šlo rychle samo :D )
A díkk :-)
mouchanek

#678 Příspěvek od mouchanek »

IvanGS: díky, Phantom je pro mne super doplněk na záběry. Já ho vozím na víc míst a točím, ale videa nejsou tak dlouhé abych z toho něco vystříhal, takže zase na konci roku udělám mix ze všeho do jednoho 5min videa jako jsem to udělal s rokem 2014, hezky se pak na ty zážitky vzpomíná.

Jinak chci vzít Phantoma na podzim do Asie, tak jsem zvědavý jak se mi to všechno podaří, ještě musím sehnat nějaký batoh, abych ho mohl převážet na skútru tam..
texmur

#679 Příspěvek od texmur »

no to nikdo nelítáte že tu není žádné video?
tak tady něco z mého cyklistického výletu po Šumavě:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yF6OzMW18xA[/youtube]
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16
gardenroute

#680 Příspěvek od gardenroute »

Pěkný Tome, ten nový objektiv je znát :)
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
texmur

#681 Příspěvek od texmur »

no ještě s ním neumím moc lítat ve volné přírodě. Hůře se s ním orientuje v prostoru neboť má záběr šíři cca jako 28mm objektiv kinofilmu. Člověk se musí nejdříve phantomem rozhlídnout kde je a co bude točit a pak udělat průlet. Navíc je to extrémně citlivé na plynulost záběru při hýbání páčkami. Pilot musí být zcela v klidu, soustředěný a pak je to super. Ale když slezeš rozklepanej z kola nebo jseš nervózní že lítáš kde nemáš, na těch záběrech se to oproti setovému GoPro objektivu hrozně projeví
Stapaka
Kontaktovat uživatele:

#682 Příspěvek od Stapaka »

texmur píše:Navíc je to extrémně citlivé na plynulost záběru při hýbání páčkami. Pilot musí být zcela v klidu, soustředěný a pak je to super. Ale když slezeš rozklepanej z kola nebo jseš nervózní že lítáš kde nemáš, na těch záběrech se to oproti setovému GoPro objektivu hrozně projeví

Tome, přesně to jsem si myslel, když jsem na to koukal...
Protože, jak znám Tvoje videa, vypadalo by to jinak....
Ale co se týče obrazu, je vynikající. Klobouk dolů. Jsem na ten objektiv trochu nahlodaný, ale uvidíme ...

Tak ať se daří a dobré světlo ... :D
F 308 Phantom2;H3-3D;GoPro 4B; iOSD Mini; 7" LCD DVR/HD;
texmur

#683 Příspěvek od texmur »

Tak jsem vstal v 5 ráno dal na záda batoh sP2 a vyrazil na kolo - převýšení skoro 400m. Východ slunce nad Černým jezerem za to stál :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7yfPpDa9CW0[/youtube]
IvanGS

#684 Příspěvek od IvanGS »

texmur - pěkné pohlazení po duši, díky!
gardenroute

#685 Příspěvek od gardenroute »

Cau Tome, pekny :) Jako skolak jsem tam byl xkrát na ruznych skolach v prirode, letnich taborech a rodinných dovolenych, je pekne to videt odnekud jinde hlavne zeshora, kam se za totace dostat bezne nedalo...
Trochu me to nakoplo k dodelani mych restu :(
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
tomi79rv

#686 Příspěvek od tomi79rv »

Pocas dovolenky v Cechach som navstivil zamok Zleby a pravdaze s kopterou - Phantom 3 ;) Nechcel som si robit problemy, tak sme pekne poprosily zamestnancov zamku, ci by to bolo mozne. Po telefonate od riaditela mi povolili let s podmienkou, ze budem lietat daleko a nepreletim ponad zamok.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=x6TJYPRD1iw[/youtube]

DJI pilot bohuzial nefungoval najlepsie a po nejakom case uz mi obraz dost trhane posielal.
P1, P2, P3P
www.youtube.com/tomi79rv
texmur

#687 Příspěvek od texmur »

K videu bych měl pár názorů:
Zkrať to na 1/3 délky a vyhoď opakující se záběry. Vyber prostě jen to nej. Létej plynuleji - zejména prudké záškuby u švenkování dost ruší. Střih bych se snažil dělat tak aby jsi se v záběrech po sobě netočil jednou doprava a hned na to doleva. Chtělo by si trochu pohrát s kontrastem - občas je to takové do šeda. No a kdyby jsi k tomu dodal pár pozemních záběrů třeba i z města bylo by video o dost pestřejší.
tomi79rv

#688 Příspěvek od tomi79rv »

Mal som asi 10 - 12 minut natoceneho materialu. Co ty pises k tomu treba viac materialu a potom je z coho si vyberat. Casovo som bol obmedzeny, tolko som stihol. K tomu nedobre fungujucou aplikaciou DJI pilot som musel lietat. Ak obraz prichadza sekane a zamrzne na niekolko sekund, je obtiazne robit plynule zabery.
P1, P2, P3P
www.youtube.com/tomi79rv
texmur

#689 Příspěvek od texmur »

Mal som asi 10 - 12 minut natoceneho materialu. Co ty pises k tomu treba viac materialu a potom je z coho si vyberat.

tak pak bych takto nepovedené záběry raději vystříhal - kazí to dojem těch povedených kterých tam máš dost. Jak jsem ti psal - zkrať to s tím co máš na 1,5min pohraj si vzáběrech kde není obloha trochu s kontrastem a můžeš mít o 100% lepší klip.
IvanGS

#690 Příspěvek od IvanGS »

texmur píše:K videu bych měl pár názorů:
Zkrať to na 1/3 délky a vyhoď opakující se záběry. Vyber prostě jen to nej. Létej plynuleji - zejména prudké záškuby u švenkování dost ruší. Střih bych se snažil dělat tak aby jsi se v záběrech po sobě netočil jednou doprava a hned na to doleva. Chtělo by si trochu pohrát s kontrastem - občas je to takové do šeda. No a kdyby jsi k tomu dodal pár pozemních záběrů třeba i z města bylo by video o dost pestřejší.

Souhlasím, to "šedo" mne neruší, ale jinak nemám co dodat :) .
Odpovědět

Zpět na „Coptery - jiné“