DJI - Phantom 3

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JCM

Re: DJI - Phantom 3

#466 Příspěvek od JCM »

gardenroute píše:Chodí ti na Shieldu na jeho HDMI vystupu v realu letove video bez znatelneho lagu ? Myslim, ne vice nez 120-150ms, které ma L.B. sam o sobe ? A soubezne bezici aplikace je soucasne rozumne ovladatelna ? Zkus to prosim pripojit na nejaky HDMi prispevkovy pristroj, jaka všechna telemetrie tam je videt ? Diky.

Tady to týpek předvádí na Shieldu:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QgoOZHgAIpg[/youtube]
JCM

#467 Příspěvek od JCM »

flire8 píše:Jinak pro ty, kteří pořád pátrají po krytce na objektiv u P3 - projděte manželce (milence či přítelkyni) její kosmetické přípravky - vesměs u laků na vlasy či deodorantů jsou vršky potřebného průměru, které jdou tak akorát na těsno nasadit na objektiv. Rád bych ještě nějak vyřešil sluneční clonu - nedělal si ji už někdo? Vím že jsou ke stažení nějaké 3D modely k vytištění, ale říkám si, zda není nějaké elegantnější řešení z něčeho, co už máme doma...

Krytku objektivu, která je zároveň i jako držák gimbalu, sluneční clonu, ochranu gimbalu na podvozek + jednoduchej popruh na vysílač jsem objednal jako sadu zde: http://www.ebay.com/itm/Camera-Lens-Cover-Cap-Sun-Hood-protection-board-Neck-Strap-F-DJI-Phantom-3-PTZ-/261988621607?hash=item3cffbd1d27

Pak jsem ještě na zkoušku objednal sadu 1x polarizer + 4x filtr: http://phantomfilters.bigcartel.com/product/5-pack-1-polarizer-filter-4-neutral-density-filters-for-dji-phantom-3-professional-advanced
jarda33

#468 Příspěvek od jarda33 »

Je nabíječka u P3 skutečně nabíječka , nebo jen zdroj a o řízení nabíjení se kompletně stará chytrá baterka sama ?
DJI - Phantom 4
gardenroute

#469 Příspěvek od gardenroute »

Asi to tak bude, skutecne nabijeni te baterie si ridi sama "chytra" baterie (jiz od P2), a ta "nabijecka" je vicemene "jen" zdroj...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
jarda33

#470 Příspěvek od jarda33 »

Jde mi o to, jestli nepůjde nabíjet rychleji než s nabíječkou od P3A připojením na silnější zdroj.
DJI - Phantom 4
gardenroute

#471 Příspěvek od gardenroute »

P3P ma silnejsi zdroj (oproti P3A) prave pro rychlejsi nabijeni.
dendoš

#472 Příspěvek od dendoš »

Prepáčte viem že to sem nepatrí. že vraj nedelu 23.8. 2015 je niekde nejaká akcia kde budu litať drony kopteri. neviete náhodou o tom niečo ? Asi na Slovensku niekde.
gardenroute

#473 Příspěvek od gardenroute »

dendoš píše:Prepáčte viem že to sem nepatrí. že vraj nedelu 23.8. 2015 je niekde nejaká akcia kde budu litať drony kopteri. neviete náhodou o tom niečo ? Asi na Slovensku niekde.
Tak když to víš, tak to sem raději nedávej, protože ti to smažou. Tyto příspěvky patří do Pokecu o Phantomech
dendoš

#474 Příspěvek od dendoš »

Ok dik ešte raz sa ospravedlňujem
jarda33

#475 Příspěvek od jarda33 »

Poradíte jak s P3 pořídit jednotlivé snímky pro panoramatickou fotografii ?
DJI - Phantom 4
Zivel 47

#476 Příspěvek od Zivel 47 »

Prosím Vás nemůžete mi někdo poradit. Koupil jsem Phantoma 3 Profesinal a za nic na světě mi nejde rozjet DJI GO na mobilu. Mimo úvodní stránku a jak se připojit mi tam už nejde zmáčknout na video jak odkazuje i návod. Mám NOTE 4 a ani na tabletu mi to nejde. Můžete mi prosím někdo poradit jak ten program rozjet. Díky :oops:
tomi79rv

#477 Příspěvek od tomi79rv »

Zivel 47 píše:Prosím Vás nemůžete mi někdo poradit. Koupil jsem Phantoma 3 Profesinal a za nic na světě mi nejde rozjet DJI GO na mobilu. Mimo úvodní stránku a jak se připojit mi tam už nejde zmáčknout na video jak odkazuje i návod. Mám NOTE 4 a ani na tabletu mi to nejde. Můžete mi prosím někdo poradit jak ten program rozjet. Díky :oops:

prešiel si aj registráciou stroja?
P1, P2, P3P
www.youtube.com/tomi79rv
tomi79rv

#478 Příspěvek od tomi79rv »

Prešlo pár dní od vydania aplikácie DJI GO pre android - najprv 2.0.0 potom 2.0.1 a aktuálne 2.0.2. Možno nastalo nejaké zlepšenie v sekaní obrazu, ale je to stále veľké mínus celej aplikácie. Majitelia P3 s použitím androidu máte nejaké iné skúsenosti? Prešiel som DJI fórum a mám pocit, že z tabletu či mobilu treba všetko vyhodiť, alebo zminimalizovať, aby táto aplikácia fungovala uspokojivo... Je to fakt na hlavu...

Samsung Galaxy Tab S 8.4 - dal som do továrenského nastavenia, nahodil len nutné aplikácie, aplikácie v pozadí som dal len na dva a funguje to aj tak úplne na prd po pár minútach. Prvé minúty je to ako tak dobré, ale potom začne zamŕzať obraz a nakoniec čakám kedy mi vôbec nabehne aktuálny záber. Je to zatiaľ totálne sklamanie pre android...
P1, P2, P3P
www.youtube.com/tomi79rv
graup15

#479 Příspěvek od graup15 »

re gardenroute

Ahoj Petře
Tak po třech týdnech přišel zadara nový Shield..(kompletní balení). Baterka má označení B01.
Tak teď pátrám po netu jak zabránit deaktivaci toho s baterkou Y01. Dost se mi hodí,neb je za prvé zadara :-)
A za druhé na něm mám softík pro xiaomi kamerku.
Dotaz..nemáš potuchy jestli je možné kompletně v tabletu přehrát Android na jiný? A poslat do háje všechny ty nesmysly provázané s Google?
Co jsem zatím zkoumal ,tak pokud si někdo koupí tohle zařízeníčko (tutově nejvýkonější tablet co je),tak si zároveň i kupuje otroctví na google. Jak jinak si vysvětlit,že na dálku jde deaktivovat system?
gardenroute

#480 Příspěvek od gardenroute »

graup15 píše:re gardenroute
...Dotaz..nemáš potuchy jestli je možné kompletně v tabletu přehrát Android na jiný? A poslat do háje všechny ty nesmysly provázané s Google? Co jsem zatím zkoumal ,tak pokud si někdo koupí tohle zařízeníčko (tutově nejvýkonější tablet co je),tak si zároveň i kupuje otroctví na google. Jak jinak si vysvětlit,že na dálku jde deaktivovat system
?
No Dalibore, vzhledem k tomu, že OS Android je dítko společnosti Google, bude poměrně obtížné se zbavovat těch "nesmyslů spojených s Google" :D To je asi podobné, jako by jsi se chtěl u nějakého iCosi zbavit těch "nesmyslů spojených s Apple", či u OS Windows se zbavit Microsoftu.
Ale možná jsem neporozuměl úplně správně - Shield je sice dítko nVidie, ale běží tedy na gogloovském OS Android, to se změnit nedá, ani nemůžeš měnit (downgrade) verzi OS, jen aktualizovat, a na Shieldu je už Lolipop, což je jistě dobrý OS... Ale když tak zavolej, ať to tu neplevelíme.
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“