Hledám kolegu s Coptérou

Chcete začít s copterem a nenašli jste odpověď v některém z již existujících témat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
CHlustanec
Kontaktovat uživatele:

Re: Hledám kolegu s Coptérou

#166 Příspěvek od CHlustanec »

Hoj, chodí někde nějaká parta lítat s koptérama v okolí Ostravy? Já si pořídil první stroj a klidně z toho udělám týmový koníček. Nehledě na to, že uvítám rady do začátku :)
T9x + FrSky, Gama 2100, Quanum Nova
sapavlisna

#167 Příspěvek od sapavlisna »

Byl už někdo z Brna lítat u Zvnoařky? Jakože už mám pár hodin nalítáno, vždy někde úplně mimo lidi, ale pořád se cítím jako začátečník.
Tohle místo mám kousek od práce, takže bych mohl jít před i po. Zdá se to bejt na poletování velký, jen mě trošku vadí silnice s velkým provozem. Nebo je to blbej nápad a lepší chodit nějakm bokem?
Amper

#168 Příspěvek od Amper »

Tam se da dostat bez problemu ? Obcas jsem na Holandske a nejaka prirucni plocha na obcasne poskoceni by se hodilo :-)
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
sapavlisna

#169 Příspěvek od sapavlisna »

Ja prave na holandske delam. No ja bych tam chodil pesky, od te hlavni silnice nahore se tam da dostat uplne v pohode, vubec zadnej plot, nic. Dokonce vlevo je cesta tak pro jedno auto od te hlavni silnice az dolu, tam jsou tusim nejaky kurty na beach volejbal nebo tak neco. Nikdy sem tam ale nikoho nevidel a znacku se zakazem vjezdu taky ne. Dalsi teoreticka moznost je zahnout u Zvonarky jak jezdi autobusy, projet to a zaparkovat nekde u budovy toho odstavnyho nadrazi.
Beriss71

#170 Příspěvek od Beriss71 »

sapavlisna píše:Holandske

Kolem Holandské jezdím a taky jsem na tím uvažoval ale nemněl jsem odvahu na to abych způsobil nějakou tu bouračku :lol: Protože v těch kolonách by řidiči kouklali na letadlo nebo copteru a pak ...
Jinak znám krásnou plochu v Modřicích.
mclei
Kontaktovat uživatele:

#171 Příspěvek od mclei »

Chodíme na super louku v Praze u Lochkova, super na FPV, oblétávání keřů a stromů, prolétávání pod stromy. Je to hezky ohraničený, nikdo tam nechodí, akorát o kousek dál je pěkný sráz, ale s 250kama se stejně lítá nízko.
Gándhí

#172 Příspěvek od Gándhí »

mclei píše:Chodíme na super louku v Praze u Lochkova, super na FPV, oblétávání keřů a stromů, prolétávání pod stromy. Je to hezky ohraničený, nikdo tam nechodí, akorát o kousek dál je pěkný sráz, ale s 250kama se stejně lítá nízko.

Já jsem z Radotína, takže hned vedle. Někdy bych se přišel podívat, kdyby nevadilo...
Amper

#173 Příspěvek od Amper »

Beriss71 píše:Kolem Holandské jezdím a taky jsem na tím uvažoval ale nemněl jsem odvahu na to abych způsobil nějakou tu bouračku :lol: Protože v těch kolonách by řidiči kouklali na letadlo nebo copteru a pak ...
Jinak znám krásnou plochu v Modřicích.

Nahod pozici plochy u Modric. Ja ted koukal na tu plochu u holandske a prijde me to opravdu nic moc. Trava jako krava, plochy malo a kdyz to nedas tak nekomu pristanes na aute
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
mclei
Kontaktovat uživatele:

#174 Příspěvek od mclei »

Gándhí píše:
Já jsem z Radotína, takže hned vedle. Někdy bych se přišel podívat, kdyby nevadilo...

Určitě, rádi porovnáme stroje :-)
Gándhí

#175 Příspěvek od Gándhí »

mclei píše:Určitě, rádi porovnáme stroje :-)

já sice nemám závoďáka ale spíš těžkej autobus a ještě ani doladěnej.. Tak až budete vědět, kdy půjdete, dejte vědět, dík.
fichtl500

#176 Příspěvek od fichtl500 »

Okolí Zábřeha Mohelnice Šumperk? Co?
qeex

#177 Příspěvek od qeex »

fichtl500 píše:Okolí Zábřeha Mohelnice Šumperk? Co?

Občas se tam ukážu, naspal jsem ti SZ.
sapavlisna

#178 Příspěvek od sapavlisna »

Amper píše:
Nahod pozici plochy u Modric. Ja ted koukal na tu plochu u holandske a prijde me to opravdu nic moc. Trava jako krava, plochy malo a kdyz to nedas tak nekomu pristanes na aute

No u te zvonarky kdyz si stoupnu zady k silnici a pujdu trochu doprostred, tak si myslim, ze nalevo i napravo takovejch 40m bude v pohode. Ne na divoceni, ale klidny politani pro me v poho. Ale ta plocha u Modric me taky zajima.
prikrylm

#179 Příspěvek od prikrylm »

..plocha v Králově Poli u zastávky Reissigova už je zase přístupná. Deformační zóny zase dorostly, oplocené, pro okolí bezpečné. :)
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
vatis

#180 Příspěvek od vatis »

Ahoj, našel by se někdo v Trutnově a okolí, kdo používá FPV? Nemusí to být ani na coptéře... :?:
Odpovědět

Zpět na „Coptery - začátečník“