Hledám kolegu s Coptérou
- CHlustanec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hledám kolegu s Coptérou
Hoj, chodí někde nějaká parta lítat s koptérama v okolí Ostravy? Já si pořídil první stroj a klidně z toho udělám týmový koníček. Nehledě na to, že uvítám rady do začátku 
T9x + FrSky, Gama 2100, Quanum Nova
-
sapavlisna
Byl už někdo z Brna lítat u Zvnoařky? Jakože už mám pár hodin nalítáno, vždy někde úplně mimo lidi, ale pořád se cítím jako začátečník.
Tohle místo mám kousek od práce, takže bych mohl jít před i po. Zdá se to bejt na poletování velký, jen mě trošku vadí silnice s velkým provozem. Nebo je to blbej nápad a lepší chodit nějakm bokem?
Tohle místo mám kousek od práce, takže bych mohl jít před i po. Zdá se to bejt na poletování velký, jen mě trošku vadí silnice s velkým provozem. Nebo je to blbej nápad a lepší chodit nějakm bokem?
Tam se da dostat bez problemu ? Obcas jsem na Holandske a nejaka prirucni plocha na obcasne poskoceni by se hodilo 
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
-
sapavlisna
Ja prave na holandske delam. No ja bych tam chodil pesky, od te hlavni silnice nahore se tam da dostat uplne v pohode, vubec zadnej plot, nic. Dokonce vlevo je cesta tak pro jedno auto od te hlavni silnice az dolu, tam jsou tusim nejaky kurty na beach volejbal nebo tak neco. Nikdy sem tam ale nikoho nevidel a znacku se zakazem vjezdu taky ne. Dalsi teoreticka moznost je zahnout u Zvonarky jak jezdi autobusy, projet to a zaparkovat nekde u budovy toho odstavnyho nadrazi.
sapavlisna píše:Holandske
Kolem Holandské jezdím a taky jsem na tím uvažoval ale nemněl jsem odvahu na to abych způsobil nějakou tu bouračku
Jinak znám krásnou plochu v Modřicích.
Chodíme na super louku v Praze u Lochkova, super na FPV, oblétávání keřů a stromů, prolétávání pod stromy. Je to hezky ohraničený, nikdo tam nechodí, akorát o kousek dál je pěkný sráz, ale s 250kama se stejně lítá nízko.
mclei píše:Chodíme na super louku v Praze u Lochkova, super na FPV, oblétávání keřů a stromů, prolétávání pod stromy. Je to hezky ohraničený, nikdo tam nechodí, akorát o kousek dál je pěkný sráz, ale s 250kama se stejně lítá nízko.
Já jsem z Radotína, takže hned vedle. Někdy bych se přišel podívat, kdyby nevadilo...
Beriss71 píše:Kolem Holandské jezdím a taky jsem na tím uvažoval ale nemněl jsem odvahu na to abych způsobil nějakou tu bouračkuProtože v těch kolonách by řidiči kouklali na letadlo nebo copteru a pak ...
Jinak znám krásnou plochu v Modřicích.
Nahod pozici plochy u Modric. Ja ted koukal na tu plochu u holandske a prijde me to opravdu nic moc. Trava jako krava, plochy malo a kdyz to nedas tak nekomu pristanes na aute
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Gándhí píše:
Já jsem z Radotína, takže hned vedle. Někdy bych se přišel podívat, kdyby nevadilo...
Určitě, rádi porovnáme stroje
mclei píše:Určitě, rádi porovnáme stroje
já sice nemám závoďáka ale spíš těžkej autobus a ještě ani doladěnej.. Tak až budete vědět, kdy půjdete, dejte vědět, dík.
Okolí Zábřeha Mohelnice Šumperk? Co?
fichtl500 píše:Okolí Zábřeha Mohelnice Šumperk? Co?
Občas se tam ukážu, naspal jsem ti SZ.
-
sapavlisna
Amper píše:
Nahod pozici plochy u Modric. Ja ted koukal na tu plochu u holandske a prijde me to opravdu nic moc. Trava jako krava, plochy malo a kdyz to nedas tak nekomu pristanes na aute
No u te zvonarky kdyz si stoupnu zady k silnici a pujdu trochu doprostred, tak si myslim, ze nalevo i napravo takovejch 40m bude v pohode. Ne na divoceni, ale klidny politani pro me v poho. Ale ta plocha u Modric me taky zajima.
..plocha v Králově Poli u zastávky Reissigova už je zase přístupná. Deformační zóny zase dorostly, oplocené, pro okolí bezpečné. 
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Ahoj, našel by se někdo v Trutnově a okolí, kdo používá FPV? Nemusí to být ani na coptéře...