Doporučte kvadrokoptéru pro začátečníka
- jaroslav.falcon
Re: Poskládáni kvadrokoptery(hexakoptery) podle mých požadav
Pokud máš zájem, můžeš mně kontaktovat a můžeme to probrat.
nechápu jak jsi mohl dostat nějaké zprávy jak píšeš výše, když máš zakázané soukromé zprávy
nechápu jak jsi mohl dostat nějaké zprávy jak píšeš výše, když máš zakázané soukromé zprávy
DJI F450 či niečo iné?
Ahojte, chcem sa vas spytat ake mate s danou quadrocopterou skusenisti? Bude vhodna na amaterske natacanie s FPV? A ak tam dam gimbal, nebude to mliet z posledneho? Doporucili by ste mi jej kupu? V jednom modelárskom obchode mám možnosť ju zobrať za 235Eur s Naza M Lite. Ide mi len o to, či to nebude kúpa ta týždeň s tým, že následne zistím že je to tažké ako krava a dám to preč. PS: viem že tu už nejaké vlákna sú, ale tam akosi nikto neodpisuje.
Ma niekto walkera scout x 4
potrebujem radu dji phantom alebo walkera scout x4
- JosefSvejk
Re: Ma niekto walkera scout x 4
Zatím ses ale na nic nezeptal
. Běž do příslušného tématu a tam se rovnou ptej. Spoustu věcí se dozvíš i bez ptaní, když si témata pročteš. Je jich tady (hlavně o phantomech) určitě dost.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
o phantomovy viem dost ale walkwru scout som nenasiel
ernest píše:o phantomovy viem dost ale walkwru scout som nenasiel
Walkeru SCOUT X4 nebo Tali H500 budete těžko hledat, je jich asi málo, a navíc k Walkerám je ehm, mírný"odpor"
záleží také co chcete vědět
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A
no ide o to ci sa nekazi a ci vsetko funguje ako ma proste nejake info popripade nejake tipy ako co vylepsit
ernest píše:no ide o to ci sa nekazi a ci vsetko funguje ako ma proste nejake info popripade nejake tipy ako co vylepsit
no, povím vám to takto, mám DJI i Walkeru a zatím si nemůžu stěžovat, DJI mi připadne přívětivější k začátečníkovi
a aku walkeru mas ?
ernest píše:a aku walkeru mas ?
je to na skle v podpisu
Re: Doporučte kvadrokoptéru pro začátečníka
Ahoj,potřebuji poradit,je Walkera QR Y100,má někdo tenhle stroj,jsem začátečník
Ahoj, ja ten stroj síce nemám ale na youtube sa dajú nájst fajn tutorialy takže si možes aspon spravit predstavu ako ta koptéra funguje
https://youtu.be/0-r6Q9wwQLk
https://youtu.be/0-r6Q9wwQLk
Traxxas E-Revo 1/16, Arrma Kraton
Ahoj,
vím že hodně je toho tu už zodpovězeno, ale ono je toho až moc, aby v tom pak člověk našel něco neurčitého, navíc hodně věcí se s časem rychle mění/zastarává.
Nechci drona, na kterého se budu ze země jen koukat jak létá sem a tam.
Nechci drona na natáčení, focení, monitorování, ...
Zaujal mě FPV racing (nevím zda se to tak oficiálně jmenuje, prostě vidět online to co vidí dron a venku prolétávat mezi překážkama). Tak jako každý začátečník do toho ale nechci investovat moc. Myslím, že není zapotřebí HD kvalita obrazu, GPS, místo brýlí klidně jen promítat na telefon apod. Představuju si něco tak na první rok blbnutí a když mě to bude bavit dál, tak si našetřit na něco lepšího.
A teď ta otázka: Kolik něco takového bude komplet (nemám tx, baterky, motory, ... nic) stát? Je mi jedno jestli to bude ReadyToFly nebo si to kutilsky vyrobit doma z dílů. Zajímá mě minimální cena, za jakou jde pořídit něco už použitelného (případně klidně i konkrétní model). Zatím jsem všude viděl tak od 20.000 Kč a to je pro mě nereálné. Takže mě zajímá, zda to jde levněji nebo na tuto zábavu musím zapomenout.
Díky
vím že hodně je toho tu už zodpovězeno, ale ono je toho až moc, aby v tom pak člověk našel něco neurčitého, navíc hodně věcí se s časem rychle mění/zastarává.
Nechci drona, na kterého se budu ze země jen koukat jak létá sem a tam.
Nechci drona na natáčení, focení, monitorování, ...
Zaujal mě FPV racing (nevím zda se to tak oficiálně jmenuje, prostě vidět online to co vidí dron a venku prolétávat mezi překážkama). Tak jako každý začátečník do toho ale nechci investovat moc. Myslím, že není zapotřebí HD kvalita obrazu, GPS, místo brýlí klidně jen promítat na telefon apod. Představuju si něco tak na první rok blbnutí a když mě to bude bavit dál, tak si našetřit na něco lepšího.
A teď ta otázka: Kolik něco takového bude komplet (nemám tx, baterky, motory, ... nic) stát? Je mi jedno jestli to bude ReadyToFly nebo si to kutilsky vyrobit doma z dílů. Zajímá mě minimální cena, za jakou jde pořídit něco už použitelného (případně klidně i konkrétní model). Zatím jsem všude viděl tak od 20.000 Kč a to je pro mě nereálné. Takže mě zajímá, zda to jde levněji nebo na tuto zábavu musím zapomenout.
Díky
Vyhovie ti akákoľvek hračka s monitorom. - http://www.ebay.com/bhp/fpv-quadcopter