unitedhobbies.com

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
tks
Kontaktovat uživatele:

#136 Příspěvek od tks »

zew302 píše:Tak sem si 3/4/08 obedna DX7 (2722) z HobbyCity.com a cekam. Mimochodem HobbyCity.com je ten samy server jako UnitedHobbies.com. Dokonce mi na obou funguje prihlaseni. Prozatim mam warehouse status PROCESSING a kdyz na to kliknu tak mam napsane RESERVED. Asi ji namaji skladem. Doufam ze nebudu moc dlouho cekat. Kupoval jsem vzdy z Ehirobo.com a prichazelo mi to od 7-20 dnu. Tak jak dorazi tak napisu.

HobbyCity a UnitedHobbies je to stejné - původně to bylo jen UH, ale měli nějaké právní problémy s touto značkou, tak se museli přejmenovat.
Pokud máš Reserved, tak to znamená, že skladem byla a už ji máš rezervovanou - počítej spíš s těmi 20 dny, možná i víc (asi jsou zahlcení).

A mimochodem pro všechny - podle himodel.com mají v číně zase od úterý až do dneška nějaké prázdniny, tak proto možná další zpoždění....
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od Marek71 »

Mám podozrenie, že majú za rok viac sviatkov ako Nemci a to už je čo povedať. Ale zase sa musí nechať, že makajú aj v sobotu... :-)
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
zew302

#138 Příspěvek od zew302 »

To: TKS

Dekuju hned sem klidnejsi ze ji maji, a zobrazi se mi tam vubec status ze ji poslali? Cetl sem tady ze se ten status nejak prestal hybat.
[url=http://www.youtube.com/user/zew302]>My Videos[/url]
Heli = učit se, učit se, učit se !
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od Marek71 »

Keď to odošlú, tak namiesto "Processing" tam budeš mať "Shipped" a tlačítko s číslom a odkazom na HK poštu. Tam si potom možeš skontrolovať, kedy to opustilo Hong-Kong.

zew302 píše:To: TKS

Dekuju hned sem klidnejsi ze ji maji, a zobrazi se mi tam vubec status ze ji poslali? Cetl sem tady ze se ten status nejak prestal hybat.
zew302

#140 Příspěvek od zew302 »

Marek71 píše:Keď to odošlú, tak namiesto "Processing" tam budeš mať "Shipped" a tlačítko s číslom a odkazom na HK poštu. Tam si potom možeš skontrolovať, kedy to opustilo Hong-Kong.

Presne tak to fungovalo na Ehirobo.com. Akorat tam se to pohlo okamzite. Kdyz sem obednal v nedeli vecer tak v pondeli rano uz bylo odeslano na HK post. Sel sem spat a oni se zrovna probudili. Dokonce kdyz sem obednal velky balik (drazsi) tak sem ho mohl sledovat az kemne domu, ale maly balik ceska posta prepise na jiny nejaky svuj kod a pak uz to sledovat nejde.
tks
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od tks »

zew302 píše:Presne tak to fungovalo na Ehirobo.com. Akorat tam se to pohlo okamzite. Kdyz sem obednal v nedeli vecer tak v pondeli rano uz bylo odeslano na HK post. Sel sem spat a oni se zrovna probudili. Dokonce kdyz sem obednal velky balik (drazsi) tak sem ho mohl sledovat az kemne domu, ale maly balik ceska posta prepise na jiny nejaky svuj kod a pak uz to sledovat nejde.

Je to úplně stejně jako popisuješ. Balík je od 1kg, ten jde trasovat kompletně. Například Himodel také odesílá hned druhý den. HobbyCity má nějaké problémy, je potřeba se vybavit trpělivostí.
Ještě to číslo objednávky ve stavu Processing můžeš občas hodit do toho políčka, co je pod Live warehouse status, či jak se to jmenuje. Po kliknutí na to tlačítko třeba zjistíš, že už je vytištěna a balena (nebo pořád jen čeká...)
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od Marek71 »

Presne tak, HiModel a napr. aj dealextreme.com (pokiaľ je to na sklade) posielajú okamžite, HiModel hneď nasl. deň.

U HobbyCity som zaplatil pred týždňom a stále nič... stav je Processing, resp. Printed.
zew302

#143 Příspěvek od zew302 »

Oooo funguje tooo

Warehouse Status: Printed & being packed
Shipping Status:Not Shipped
tks
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od tks »

zew302 píše:Oooo funguje tooo

Warehouse Status: Printed & being packed
Shipping Status:Not Shipped

Ano, vypozoroval jsem totiž, že když uděláš objednávku s jednou nebo velmi málo položkama (pokud možno dražšíma - vysílač, nabíječka atd), tak to tisknou a balí skoro hned. Když je ale objednávka tak s 5 a více položkama (nějaké drobnosti), tak se jim do toho nějak nechce :wink:
zew302

#145 Příspěvek od zew302 »

Clovek si pak asi musi vybrat jaky obchod zvolit pro to co zrovna potrebuje.
pepa57
Kontaktovat uživatele:

reserved

#146 Příspěvek od pepa57 »

znamená, že není skladem. No uvidíš. JINAK JAK JSEM ZJISTIL tento týden Hong Kong má nějaký svátek - prázdniny - volno.Není to sice sichr, ale po neděli uvidíme.
flubber
Kontaktovat uživatele:

Re: reserved

#147 Příspěvek od flubber »

Je to tak, tady jsou svátky na Březen-Květen v HK:

21 March - Good Friday
22 March - The day following Good Friday
24 March - Easter Monday
4 April - Ching Ming Festival
1 May - Labour Day
12 May - The Buddha’s Birthday

Ale že by slavili celý týden :? ?
EPA combat, T-REX 600N, HK500GT
tks
Kontaktovat uživatele:

Re: reserved

#148 Příspěvek od tks »

pepa57 píše:znamená, že není skladem. No uvidíš. JINAK JAK JSEM ZJISTIL tento týden Hong Kong má nějaký svátek - prázdniny - volno.Není to sice sichr, ale po neděli uvidíme.

Reserved = při objednání byl skladem, už to je zarezervované
Unreserved = objednávka není zaplacená, není to zarezervované
Backorder = nebyl skladem, musíš čekat
O těch prázdninách jsem už psal. A vůbec - hlavně klid, ono to přijde. Když jsem objednával v českém eshopu, tak jsem několikrát čekal měsíc...
tks
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od tks »

Tak, a to už snad ukončí diskuzi o pomalosti HobbyCity :wink:

Dear Customer.
Over the past 3 weeks we have seen our sales levels double. Because of this our emails and warehouse workload have doubled also. Resulting in delays in order and email processing.
We are currently training and hiring new warehouse staff as well as email customer service staff to cope with this increased load.
hobbycity would like to thank all it's customers, and we especially would like to thank those of you who are patiently waiting for an order to be shipped.
Please do not be concerned if you're order has not been shipped yet and keep in mind that we are all working feverishly to improve response and postage times and will have your parcel shipped as soon as possible.
We thank you for your patience.

Regards
Hobbycity.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od Marek71 »

tks:
To vieš... aj ja som bol v mladosti netrpezlivý :-)
Inak, to sa dalo čakať a vzhľadom na konkurenciu (napr. aj HiModel) si podľa mňa nemožu dovoliť dlhodobo držať týždňové (a viac) lehoty od zaplatenia k odoslaniu.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“