DJI Inspire 1
Re: DJI Inspire 1
Prví dojmy s Inspire1
- gardenroute
Myslim, ze s nejakou poslední verzi FW to uz dlouho jde simultanne... Mas to upgradovane ?
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
gardenroute píše:Myslim, ze s nejakou poslední verzi FW to uz dlouho jde simultanne... Mas to upgradovane ?
To je v pohodě myslel jsem obraz vždy jde jenom na jednom,ovládání na tabletu zůstane.
Zdravím chalani,
Kupil som dnes I1, mam otazku. Ked nabijam controller, nikde som nenasiel ako zistim ci je full nabity ?
Preblikavaju mi ledky postupne bielej farby, neviem ci to znamena ze este nabija a potom prestanu svietit (ako bateria) alebo pripadne bude svietit inej farby...
+ Musim nabijat Li-Po baterie uplne doplna ? Alebo môžu byť nabité napríklad na polovicu (či to neskracuje životnosť batérie)
Dakujem
Kupil som dnes I1, mam otazku. Ked nabijam controller, nikde som nenasiel ako zistim ci je full nabity ?
Preblikavaju mi ledky postupne bielej farby, neviem ci to znamena ze este nabija a potom prestanu svietit (ako bateria) alebo pripadne bude svietit inej farby...
+ Musim nabijat Li-Po baterie uplne doplna ? Alebo môžu byť nabité napríklad na polovicu (či to neskracuje životnosť batérie)
Dakujem
Fansox píše:Zdravím chalani,
Dakujem
Když ti bílé ledky přestanou blikat máš plně nabito...
Chlapi ešte potrebujem jednu vec... Keď originál kartu SD-HC 32GB dám do Inspire 1 tak všetko v poriadku, keď tam dám SD-HC 64GB, tak mi nahráva vždy len 45 sekúnd a napíše že SD Karta nieje vložená. Skúšal som všetko, formátovať ju priamo v drone, neviem kde môže byť chyba... Udávajú že 64GB môže ísť aj XC, ale vždy v 45 sekunde zasekne sa a nejde ani znovu zapnúť video nič, zachvílu že SD karta nieje vložená.
Firmware mám najnovší, neviem čo s tym ?
Firmware mám najnovší, neviem čo s tym ?
Jako u kazdy jiny čtečky : nekompatibilní flaska. Zkus jinou.
Caute chlapi, zas ja... Chcem sa spýtať, trochu mi pukla nozicka pri pristávaní (musel som na nerovnom povrchu) zaujimalo ma koľko stoja nove nožičky. (Zrejme sa to da len vymeniť ako cely diel, nemôžem najst cenu) Diky moc !
Fansox píše:Caute chlapi, zas ja... Chcem sa spýtať, trochu mi pukla nozicka pri pristávaní (musel som na nerovnom povrchu) zaujimalo ma koľko stoja nove nožičky. (Zrejme sa to da len vymeniť ako cely diel, nemôžem najst cenu) Diky moc !
Zeptej se u Pelikána od něj stejně berou všichni,nebo prodejce kde jsi to koupil,měl by ti zajistit náhradní díly.Jen otázka,proč jsi se nevrátil na místo vzletu?Jen čistě ze zvědavosti....
Čau kluci. Nejde mi udate na nový firmware, ale jen Inspire. Baterky a ovladače mám, tam problém není. Ale kvadro jsem zkoušel asi 10x a nic. Pokaždý fail. Lítal jsem teď na JM v Čebíně a dron se zbláznil a uletěl mi. Naštěstí jsem ho našel, ale myslím si že to má souvislost s tím updatem. Poradíte někdo? Díky moc
Ved pri strate signálu sa to vždy vráti na miesto vzletu. Mal si urobenu kalibráciu kompasu pred letom?
inspire1.....nestalo se to někomu,mám problém s nahráním nové verze do vysílače. Koptéra i baterky v pohodě jdou. Předposlední květnovou verzi jsem nahrál bez problémů do všeho,tak nevím kde je chyba. dík za odpovědi
už je to v pohodě jen SD karta si postavila hlavu...
-
Václav Procházka
Toto je posun, to se mi líbí
hlavně možnost použití špičkových objektivů.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1BjMuMYXPhE[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1BjMuMYXPhE[/youtube]
Václav Procházka píše:Toto je posun, to se mi líbíhlavně možnost použití špičkových objektivů.
tak tohle skutečně je paráda. velká.
stále jsem uvažoval nad tím, mít vedle 250tky na blbnutí i nějaký "cesťák" na focení a tak. Jenže jak jsem jako fotograf zmlsán, tak se mi nechtělo se smiřovat s GoPro. Sice mám GP4 black, ale co si budeme povídat, to své limity také má a narážím na ně a stejně omezený a svázaný bych byl s jakoukoliv jinou podobnou alternativou včetně té proprietární DJI kamerky. Bavím mě vrtat se tak v té 250tce, která si může dovolit být otloukánkem a je to s ní funny, ale už nemám moc chuť experimentovat podobně s něčím na focení, kde bych vozil nějakou dražší techniku a vůbec by to celé bylo dražší. Tam potřebuji něco pokud možno létajícího na první dobrou a ne zkoumat proč mi to kurňa dneska osciluje nebo co zase to má za krámy. Takže hexu co mám doteď na tohle vožení asi pošlu do světa a až nazraje čas, tak tohle už by mé záměry celkem přesně pokrylo. odladěné, ready-to-fly, relativně bezúdržbové a schopné pracovat na víceméně PRO / PROSUMER úrovni
teď už jen na to donašetřit a bude