Zemřel arda1
Re: Zemřel arda1
Je to už hodně let co jsem Radka naposledy viděl.Vím že byl nemocný ale on o tom nechtěl vůbec mluvit.Respektoval jsem to.Vzpomínat budu rozhodně jen v dobrém.Radku R.I.P
Naposledy upravil(a) blembondo dne pon 28.09.2015 17:18, celkem upraveno 1 x.
Tak tato zprava mi vehnala slzy do oci.
Moc lituji, ze jsme se s takovym hodnotnym clovekem nestihl poznat osobne. Naucil me desitky veci okolo pajeni a moc rad jsem si s nim povidal alespon pres ten facebook.
R.I.P. ardo, vzdycky budu rad vzpominat...
Moc lituji, ze jsme se s takovym hodnotnym clovekem nestihl poznat osobne. Naucil me desitky veci okolo pajeni a moc rad jsem si s nim povidal alespon pres ten facebook.
R.I.P. ardo, vzdycky budu rad vzpominat...
To je smutná správa, znal jsem ho taky jen z DF, v raných dobách převíjení střídavých CD motorků jsme spolu problematiku konzultovali...
Ardo1 ty neodymy jsem ti bohužel zapoměl poslat.
ZZ
Ardo1 ty neodymy jsem ti bohužel zapoměl poslat.
ZZ
www.rckozmodrom.com
- PEO
- Kontaktovat uživatele:
Škoda ho synka , vždyť on měl tady na rc manii snad nejvíc příspěvků - myslím kolem 15 - 16000
Taky jsem si všiml , že se dlouho neozval ,, Nakadah ,,
Taky jsem si všiml , že se dlouho neozval ,, Nakadah ,,
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/
http://www.peomodel.websnadno.cz/
Poznal som ho iba z fóra, rád som čítal jeho "svojské" príspevky, v ktorých som našiel nejednu radu a odpoveď.
Vyjadrujem úprimnú sústrasť...
Vyjadrujem úprimnú sústrasť...
.
.
Papíra
DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz
www.vpmodel.cz
Pro Ardu udělám ještě poslední příspěvek na toto fórum...
Radek zemřel včera odpoledne v Domu léčby bolesti s hospicem Sv. Josefa v Rajhradě. Včera odpoledne jsem se to dozvěděl od Pepana.
Jsem z toho smutný, už jsem se s ním ani nestačil spojit. Naposledy jsem s ním mluvil někdy na jaře.
Kamaráde, včera odpoledne jsem vykoukl z okna do nebe a pomyslel si "doufám že jsi už na lepším místě". Pokoj tvé duši.
A vy kdož máte spory v rodině nebo s přáteli, nezapomeňte, že nevíte dne ani hodiny...aby pak nebylo navždy pozdě.
Radek zemřel včera odpoledne v Domu léčby bolesti s hospicem Sv. Josefa v Rajhradě. Včera odpoledne jsem se to dozvěděl od Pepana.
Jsem z toho smutný, už jsem se s ním ani nestačil spojit. Naposledy jsem s ním mluvil někdy na jaře.
Kamaráde, včera odpoledne jsem vykoukl z okna do nebe a pomyslel si "doufám že jsi už na lepším místě". Pokoj tvé duši.
A vy kdož máte spory v rodině nebo s přáteli, nezapomeňte, že nevíte dne ani hodiny...aby pak nebylo navždy pozdě.
-
Václav Procházka
“Bylo-li na světě zásluhou blízkého člověka trochu víc lásky a dobroty, trochu víc světla a pravdy, měl jeho život smysl a zůstává navždy zapsán v našich srdcích. Upřímnou soustrast“
Radku doufám, že je tam nahoře alespoň naučíš pořádně pájet, aby tam měli co nejméně zkratů a nebrali si takto brzy dobré lidi... 
Vždy je škoda Dobrého člověka a Ty nám tady budeš chybět.
A s Jendou 01 mě to ještě dorazilo, hodně mi pomáhal
Michal
A s Jendou 01 mě to ještě dorazilo, hodně mi pomáhal
Michal
Znal jsem jej z fóra, věřím, že jeho rady zde na foru budou i nadále pomáhat nám všem a při pročítání jeho příspěvků bude stále s námi. 
ARDO1 Odpočívej v pokoji. Rodině upřímnou soustrast!
LOOP,Su27/Gripen 70EDF/ViperJet 9OEDF/Mig29 2x64EDF/Ardea3m/P51 mz18_hott/
-
Curtiss
- Kontaktovat uživatele:
Uff, tak to mě dost zaskočilo
Znal jsem jej sice jen virtuálně z DF, ale svého času jsme spolu poměrně hodně komunikovali přez ICQ.
Upřímnou soustrast.
Upřímnou soustrast.
Taky jsem ho znal jen odtud a z pár SZ. I tak mě to vzalo.
Ardo, lítej si bez omezení.
Shorty
Ardo, lítej si bez omezení.
Shorty
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.