Antenni system na FPV
Re: Antenni system na FPV
Jo 6 jsem na to jen mrknul ani jsem to nepočítal.
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
Na rcgroupu psal ibcrazy že zvýšení počtu laloku více než 5 nepřináší větší efekt jen více práce
Jo dobrý antény jsou znát, to už teď vím. Mužem provést nějaké dálkové testy docela by mne to zajímalo. Musim se za Vama kluci v taky už mrknout.
-
mataman
- Kontaktovat uživatele:
v sobotu máš příležitost,tak přijeď:-)
T-rex 550(Vbar)@LA700(Vbar)@T14SG
Tweaker 180(SpRF3)@ThugPig(SpRF3)@QAV210(SpRF3)
Tweaker 180(SpRF3)@ThugPig(SpRF3)@QAV210(SpRF3)
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
TO jamesgsf: Ano dva šestilístky proti sobě. No pět lístků by stačilo ale ten šestilístek se lépe dělá a lépe se dodrží geometrie.. Jestli mám ohnout o jeden drátek navíc mě už nevytrhne
..
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
- malé zvíře
Jak tady někdo sháněl ty "formy": pokud máte k dispozici 3D tiskárnu, tak si můžete vytisknout formu na čtyřlístek a na tří/šestilístek. Prý si je lidi celkem chválí...
Last one alive, lock the door!
V sobotu by to asi mohlo dopadnou. Budu se snažit. Arture rozumím 
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
malé zvíře píše:Jak tady někdo sháněl ty "formy": pokud máte k dispozici 3D tiskárnu, tak si můžete vytisknout formu na čtyřlístek a na tří/šestilístek. Prý si je lidi celkem chválí...
Jo používám něco podobného
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
-
Ing.Robinsson
Arcicorsa píše:Už delší dobu mě znepokojuje kvalita prodávaných antének pro 5.8Ghz. Co anténka to originál a když člověk rozdělá klobouček tak se nestačí divit a z toho co je většinou vidět by se chtělo jednomu ble..a cena je nechutná.. Takže jsem nelenil, oprášil znalosti výroby antén z mládí, vyrobil přípravky, objednal kvalitní komponenty a dal se do sériové výroby antének
. Vyrobil jsem první várku a byl jsem příjemně překvapen když jsem zjistil že anténky fungují naprosto dokonale, s kupovanými se to vůbec nedá srovnávat, kde jsem měl výpadky tam náhle nebyly a kde jsem už obraz neměl tam najednou byl
.. Byl jsem až tak potěšen že jsem vybavil anténkami celý náš Pardubický FPV "klan" a všichni jsou nadmíru spokojeni a nic jiného už nechtějí.. Díky přípravkům jsou všechny anténky naprosto totožné a nejsou mezi nimi žádné rozdíly, zatím jsem zhotovil sedm párů a všechny jsou dokonalé. Přidávám foto hotových antének a zde http://arcicorsa.rajce.idnes.cz/5.8Ghz_antenky_s_kruhovou_polarizaci je vidět co se skrývá pod kloboučkem
.. Pokud by je někdo chtěl také vyzkoušet pište SZ, koektory mám SMA a RP-SMA male.
Ahoj, docela bych rád zkusil tvoje antény. Koukám správně a je to RHCP ? Mám totiž ještě Helix tak bych ho rád využíval společně.
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
Ing.Robinsson píše:Ahoj, docela bych rád zkusil tvoje antény. Koukám správně a je to RHCP ? Mám totiž ještě Helix tak bych ho rád využíval společně.
Není problém více info máš v SZ
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
Rozmnožili se mi tu anténky
, v úterý posílám
.. Další várka bude následovat
.
-
obadal.rada
- Kontaktovat uživatele:
mám dotaz když nemám kvalitní obraz, mám pruty origo a dám lepší anteny zlepší se teoreticky kvalita přenosu obrazu?
- JosefSvejk
Spíš se zlepší kvalita přenosu. Na malou vzdálenost (tzn. při dobrém signálu) bude obraz stejný.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
-
obadal.rada
- Kontaktovat uživatele:
co tedy udělat pro kvalitnější obraz?
Vstup a vystup, tedy kamera a zobrazovac.
-
obadal.rada
- Kontaktovat uživatele:
takže mohly by pomoct ty kruhové polarizační anteny na kvalitu obrazu?