Tornádo XX

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Zpráva
Autor
vasin
Kontaktovat uživatele:

Hm

#46 Příspěvek od vasin »

Hm tedy to ti povim 4komare ze jsi mne moc nepotesil, tahle varianta ze by to tak jednoduse prasklo mne nenapadla, spis naopak jsem si rikal super pevna nabezka to neco vydrzi :cry: hm to bude asi tim ze sem to zatim proste nevidel ve vzduchu v akci a nedokazu si predstavit jak moc je to akcni a surove no :(

Jak je daleko od nabezky nevim dělal sem to tak jako odhadem aby to slo az z prostredka az na kraj, a vic dozadu sem to nemohl dat kvuli servum, ktery sou hned za tim.

Nejak sem totiz z navodu nepochopil zda mam serva umistena dobre a i baterku, snazil sem se drzet navodu, ale na jednech strankach brnaku sem pak videl ze maji jak baterku tak serva podstane viz vzadu nez ja a tak sem nemohl ty tycky dat dozadeji.

Jinak je to laminat tak snad neco vydrzi no .. a nebo se holt musim naucit hooooodne rychle utikat pred ostatnima :wink:
Torro 900, HomeMade F3K(létá na svahu), F3K TurboGladiator, Tornado XX, Motýl (Lynx), 2M (e-větroň)
4komar
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od 4komar »

Ale tek snad to něco snese nejhorší asi bude Bohnické zábradlí to je nemilosrdné :D Ale zase to bude asi fakt lítat peckozně když je to tvrdý tak se to hůř sundavá :cry:
vasin
Kontaktovat uživatele:

Výztuha v křídle

#48 Příspěvek od vasin »

For 4komar ty laminátový tyčky 3mm tam mám vlepený takhle.

Obrázek

ehhhh proc mi nekde takhle vložit obrazek?

http://www.vachovo.cz/Letadla/sklovkridlo.bmp
Torro 900, HomeMade F3K(létá na svahu), F3K TurboGladiator, Tornado XX, Motýl (Lynx), 2M (e-větroň)
blesk
Kontaktovat uživatele:

Re: Výztuha v křídle

#49 Příspěvek od blesk »

vasin píše:For 4komar ty laminátový tyčky 3mm tam mám vlepený takhle.

Obrázek

ehhhh proc mi nekde takhle vložit obrazek?

http://www.vachovo.cz/Letadla/sklovkridlo.bmp

Obrázek,

hm tak mu asi vadí ta přípona *.bmp
4komar
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od 4komar »

NO ta spodní už je docela blízko hrany ale ukáže až kombat jestli to snese nebo ne :D bude mi ctí to otestovat :D
vasin
Kontaktovat uživatele:

Rc fogli

#51 Příspěvek od vasin »

Teď jsme se na RC Fogli dozvěděl, že takhle blízko je to proti pravidlům. :cry: Ony jsou nějaká pravidla? :?
Abu
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Abu »

Nezabijes.

A kdyz si das neco tvrdyho do nabezky, tak muzes porusit. Ono staci dostat "normalnim" kombatem s nabezkou polepenou skelnou a s vyztuhou az nekde 6-10cm od nabezky.... modrinu pod okem jsem mel jeste tejden.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
vasin
Kontaktovat uživatele:

HMMMM

#53 Příspěvek od vasin »

To mas naprostou pravdu, kua to je tim ze sem to proste nikdy nevidel v realu a neumim si to predstavic ze to asi fakt je mazec.

Porad to tak nejak vidim jako poletovani s vetronem a obcasny stouch do nepritele

No jo ale co ted s tim ... jak se to pokusim vykuchat bude nabezka v riti.
Bude vubec ochotnej se mnou nekdo takhle litat?

:idea: kvuli bezpecnosti na to dam majak a sirenu aby kazdy vedel ze se blizim ...he :?:
georg
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od georg »

Kámo asi beru helmu, protože tohle je fakt beton ani acroholic tohle nemá, a toho se bojim vždy nejvíc :D :D .
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
vasin
Kontaktovat uživatele:

Sem debil

#55 Příspěvek od vasin »

Hm sem debil .. tohle mi fakt nedošlo ... já kráva stará blbá ....

Co teď :?:
georg
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od georg »

Nic no, ted se modli jen at někoho nesejmeš.
Modeláři Točná
vasin
Kontaktovat uživatele:

mno priiiima

#57 Příspěvek od vasin »

Prííííma .. a nevíte někdo nějaké možnosti pojistky na škody způsobené modelařinou.

Měl jsem něco v záloze, ale jak jsem právě zjistil, pán co tohle pojišťoval už je asi mimi pojišťovací kruhy.
georg
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od georg »

Ted jsem to taky řešil, na pojištovně mi řekli, že mi to máme z pojistky na byt, do toho patří i zkutky způsobené členy rodiny. Už tu ta modelářské byla, je kničemu. Nebo si zaplat prostě odpovědnost za činy způsobené tebou.
Georg
Modeláři Točná
4komar
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od 4komar »

V klidu jestli umíš lítat tak se neboj ničeho nic. Hlavně je nejlepší se to jít nejdřív učit jen tak sám. Zvikneš si na to že do toho hodně hrabe vítr.
A myslim že to bude okey. A už vůbec se to nesnaž rešit prostě až to pude do hajzlu tak tomu trošku pomůžeš a bude :D
vasin
Kontaktovat uživatele:

OKOK

#60 Příspěvek od vasin »

OK ok .. estě .. při jáké síle větru má smysl chodit na svah?
Třeba když zítra píšou přes den 1-3m J má to třeba smysl na Vidouli ?
:wink: Líbil by se mi nějakej pěknej svah bez křoví a magnetickejch stromů :wink:
Odpovědět

Zpět na „Kombat“