Mini H FPV quad 250
Re: Mini H FPV quad 250
Poslední dobou spíš šroubkuju a tisknu. Zalíbila se mi kopie Vortex se sklápěcími rameny. Tak se rodí Firefly. Je relativně malý a lehký. Prostě mě to zajímá jak se to bude osazovat a hlavně pak ta skladnost. Taky vedení kabelů od motoru trubkou není marný.
Zatím jsem ve stadiu jak je na fotkách.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
-
mataman
- Kontaktovat uživatele:
Ráno jsem to samé zadal Artýmu za domácí úkol
tak se můžeš přidat 
T-rex 550(Vbar)@LA700(Vbar)@T14SG
Tweaker 180(SpRF3)@ThugPig(SpRF3)@QAV210(SpRF3)
Tweaker 180(SpRF3)@ThugPig(SpRF3)@QAV210(SpRF3)
Tak aktualizace na novejsi firmware blheli nepomohl. Padlo to do minuty na zem. Krom zlomene vrtule jsem si ulomil konektor na vtx na antenu. Jen doufam, ze se neodpalil, kdyz se nemel kam vyzarit signal [emoji19]
Myslite, ze nebude vadit, kdyz napajim antenu primo na tistak? Nez sezenu nekde ten konektor.
Myslite, ze nebude vadit, kdyz napajim antenu primo na tistak? Nez sezenu nekde ten konektor.
Také se mi to stalo, než jsem to celé schoval do koptéry.
Zpátky jsem to tam vrátil, ošktábnul to kolem a připájel.
Funguje to spolehlivě a je to pevnější než original.
Což už je jedno protože teď to pád neovlivní.
Zpátky jsem to tam vrátil, ošktábnul to kolem a připájel.
Funguje to spolehlivě a je to pevnější než original.
Což už je jedno protože teď to pád neovlivní.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Tak jsem priletoval antenu a jede to. [emoji3] se mi ulevilo, ze jeste nemusim kupovat vtxko.
Regulator sky III. uz nechci videt.
V pondeli mi prijde ZMR250, PDB v.3 a microOSD. Vcera jsem objednal z EU banggood motory a regulatory. Doufam ze dojdou do 14.10. To mam dovcu a konecne si zaletam [emoji41]
Regulator sky III. uz nechci videt.
V pondeli mi prijde ZMR250, PDB v.3 a microOSD. Vcera jsem objednal z EU banggood motory a regulatory. Doufam ze dojdou do 14.10. To mam dovcu a konecne si zaletam [emoji41]
- xxkarlosxx
ST píše:Poslední dobou spíš šroubkuju a tisknu. Zalíbila se mi kopie Vortex se sklápěcími rameny. Tak se rodí Firefly. Je relativně malý a lehký. Prostě mě to zajímá jak se to bude osazovat a hlavně pak ta skladnost. Taky vedení kabelů od motoru trubkou není marný.
Vortex je pořád to nejlepší co mám...Jsem zvědavý na pevnost dílů,zejména těch co drží ramena..... Když to nebude držet,kup si repair kit(asi 14US) a tam máš všechny plastové díly(ty mě drží dost dobře).. Mají je i tady v Čechách u Hořejšího. Uvnitř je dost málo místa na poskládání všeho co potřebuješ,dá se to ale.....Jedno z řešeních je použít tyto motory a integrovanýma reglama...(dle prvních poznatků jsou fakt dobrý a nemusíš při závadě měnit celý motor,ale jen komponenty,s tím ale nemám zkušenost...)
http://www.banggood.com/ZTW-Black-Widow-2204-18A-Brushless-Motor-With-Built-in-ESC-2-In-1-1900KV2000KV2300KV-CWCCW-p-999817.html
Blade 130 x,Trex 150,Epic 280,VORTEX
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
A nebude se to uz celkem dost zahrejvat? Kazdopadne moc pekna vec, cumim na to a snad zacnu stavet novyho quada 
Naposledy upravil(a) Blacksite dne pon 05.10.2015 9:11, celkem upraveno 1 x.
Taranis X9D+
Podle mě je tam místa dost, s tímhle nemám problém. Na to abych tam dal řídící jednotku CC3D nebo NAZE32, 4x regl THUG 12A nebo 4 x regl DYS16A , mikro OSD , přijímač a mini vTX je to velké až dost. Po té chirurgii s mini HEX RD 290, se už tohodle nebojím. 
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
To mi nepřijde moc rozumné přesunovat váhu na konce ramen.
Má to 35g
Má to 35g
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
Treba motor co mam ja MC2204 ma 26g, neprijde mi to uz takovy rozdil...
Taranis X9D+
Dodělat resty v práci a jde se na x-tý rework.
[album]5344[/album][album]5345[/album]
[album]5344[/album][album]5345[/album]
ahojte.. mate tu niekto skusenosti s horiacimi Kissmi? (ESC) uz 3kus mi zhorel v1.1 teraz spravili v1.2 prave koli tomu prehriatiu.. len rozmyslam ci neist radsej do kiss 30A.. neviem sa rozhodnut medzi 18A v1.2 alebo tie 30A..
A kolik si z nich tahal?
co myslis Amperov? to neviem mal som ich na emax 2204 motoroch ..jazdim na 4s, akoze vo vzduchu mi nevybuchli ale az ked som havaroval tak zacal jeden horiet.. akoze pri tychto kiss esc je to bezna vec ze pri havari zacnu horiet.. na youtube je plno takych videi.. ajtak ich ale jazdia najvacsi borci takze nechcem od nich odstupit.. chcem tu verziu 1.2 ktora ma sice pomalsie reakcie ako 1.1 ale malo by to riesit ten problem s vyhorenim pri havarii.. alebo rovno kiss 30A a tie su aj vacsie mozno znesu toho viac.. no neviem sa rozhodnut ze ktore.. preto sa pytam ci tu niekto jazdi na tychto regloch a ci mu tiez uz horeli a ci to nejako vyriesil