Válečný film vhodný pro děti
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- pajax007
- Kontaktovat uživatele:
Válečný film vhodný pro děti
Zdarec
Doporučte mi prosím nějaké válečné filmy které by mohly vidět i menší děti. Syn se zajímá o druhou světovou válku a chce vidět nějaké válečné filmy. Jde mi o to aby tam moc nelétaly střeva, ruce a nohy vzduchem, spíš něco komorního. Zatím jsem jen zavzpomínal na Čtyři z tanku a pes. Ale musí toho být snad víc.
Dík Pajax 007
Doporučte mi prosím nějaké válečné filmy které by mohly vidět i menší děti. Syn se zajímá o druhou světovou válku a chce vidět nějaké válečné filmy. Jde mi o to aby tam moc nelétaly střeva, ruce a nohy vzduchem, spíš něco komorního. Zatím jsem jen zavzpomínal na Čtyři z tanku a pes. Ale musí toho být snad víc.
Dík Pajax 007
Re: Válečný film vhodný pro děti
Dej mu přečíst knížku "Žraloci a malé ryby". ono ho to přejde 
jag42 píše:"Žraloci a malé ryby"
Film z roku 1957 lze stáhnout.
Nepřítel pod hladinou, Midway, Navarone,...
Ahoj,
kousek z Foresta Gumpa, kdy Hanks zachraňoval z postřelené kamarády a nakonec svého kamaráda BuBu. Neskutečný film a ten kdo se tomu směje, tak se směje sobě jak je blbej a nepozná kvalitní film. Nechápu, jak někdo může mít tolik fantazie, aby vytvořil v mozku představu a dokázal jí přenést na filmovou pásku.
https://www.youtube.com/watch?v=sKeokyFEx1Y
Michal
kousek z Foresta Gumpa, kdy Hanks zachraňoval z postřelené kamarády a nakonec svého kamaráda BuBu. Neskutečný film a ten kdo se tomu směje, tak se směje sobě jak je blbej a nepozná kvalitní film. Nechápu, jak někdo může mít tolik fantazie, aby vytvořil v mozku představu a dokázal jí přenést na filmovou pásku.
https://www.youtube.com/watch?v=sKeokyFEx1Y
Michal
Šindleruv seznam. Je to hodne davno co jsem ho videl.
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
Ja by som odporučil našu tvorbu Keby som mal pušku
Vzhledem k filmům uváděným různými televizními stanicemi, kde tečou proudy krve a vraždí se na potkání, bude nějaký válečný film pohádka pro batolata.
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A
moje oblíbené: nejdelší den, market garden, big red one, zachr. voj. Ryana, Bratrstvo neohrožených,kam jen orli dolétnou, a asi stovka dalších, a co třeba Osvobození, Sokolovo i když to má nádech komun. propagandy.
Naposledy upravil(a) corsair dne úte 13.10.2015 12:08, celkem upraveno 3 x.
DJIvison píše:Tý jo, to je seznam:
radši jsem ho smazal, byli tam i filmy ne z WWII, ale můžu dodat na přání
Toho Ryana bych tam moc nedával, přeci jen týpek rozpůlený v pase 20mm kanonem není nejvhodnější, spíš starší filmy kde se na krvavé efekty moc nehrálo, Bitva v Ardenách, Mořští vlci, Bitva o Británii, Letci z Tuskeegee, Letka čarodějek,...
no jo to je pravda tak dodávám Tora,tora,tora ,Midway,Anzio,Dábelská brigáda, Tucet špinavců atd. A dost dobrý a vtipný Kellyho hrdinové s C.Eastwodemjmjm píše:Toho Ryana bych tam moc nedával, přeci jen týpek rozpůlený v pase 20mm kanonem není nejvhodnější, spíš starší filmy kde se na krvavé efekty moc nehrálo, Bitva v Ardenách, Mořští vlci, Bitva o Británii, Letci z Tuskeegee, Letka čarodějek,...
Dobrý je i Nepřítel před branami,ale to je spíš podívání pro studenty medicíny,těch tělesných orgánů je tam vidět hodně!