SPACEWALKER II 1/4 - SIG
Re: SPACEWALKER II 1/4 - SIG
Pružné táhlo. Nechá se koupit, nebo se musí vyrobit doma?
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
Ahoj, jak si vyřešil to pružné táhlo? výroba nebo si koupil? máš prosím foto?
díky.
díky.
Stavím to pomalu, nebyl čas. Takže jsem táhlo ještě neřešil. Mám v plánu stavbu do jara dotáhnout do konce. Letadlo je postavený, jen potáhnout a osadit.
Potřeboval bych poradit od zkušených. Jde mi o kryt motoru, jak doladit chlazení motoru. Dohledal jsem, že by poměr přívodu a odvodu vzduchu měl být 1:3. Výfuk motoru je na boku a jelikož nebyl prostor mezi krytem a výfukem, musel jsem udělat otvor. Ovšem výfuk víceméně tento otvor zaplní, jsou jen škvíry okolo. A mě jde o to, jak dodělat to chlazení, jestli to udělat podle červené čáry nebo modré, jak jsem to znázornil na přiložených fotografiích. Přikládám ještě foto, kde je to vyřešené, ale tam je výfuk mezi přepážkou a motorem.
Děkuji všem za ochotu poradit.
Děkuji všem za ochotu poradit.
Bude stačit podle červené. Už tak to máš děravé dost, na to aby to drželo tvar.
Ground Penetration Tester
Já si to myslel taky, ale chtěl jsem se jen utvrdit.Díky.
Dnes jsem usadil VOP.... snad dobře, ale udělal jsem vše proto, aby seděla jak má. SOP je jen přiložená.
Ahoj, potřeboval bych radu od zkušených. Chci Spacewalkera osadit HV servama a taky HV přijímačem. Vůbec se v tom nevyznám a chci se zeptat, jestli je v prodeji ke Spektrumu DX7 nějaký HV přijímač? Snažil jsem se něco najít na netu, ale bezúspěšně.
Nikdo neví, nikdo nezná. Tak si hold poradím sám.
Pokud vím tak všechny original přijímače Spektrum DSM fungují až do 9,6V. To se dá považovat za HV.
Technické informace a rozsah napětí je uveden u přijímače snad v každém obchodě.
Jinak myslím, že je důležité jaké napětí chceš použít k napájení serv a přijímače, a podle toho vybrat serva a přijímač s odpovídajícím rozsahem napájení. Nestačí vybírat podle značky "HV"
Technické informace a rozsah napětí je uveden u přijímače snad v každém obchodě.
Jinak myslím, že je důležité jaké napětí chceš použít k napájení serv a přijímače, a podle toho vybrat serva a přijímač s odpovídajícím rozsahem napájení. Nestačí vybírat podle značky "HV"
RC DX7, Graupner MX20, FOX 1800, FUNCUB, B-17, P-51, DC7
Ali píše:Pokud vím tak všechny original přijímače Spektrum DSM fungují až do 9,6V. To se dá považovat za HV.
Děkuji za reakci. Právě si to chci vše zjistit a tak nějak poskládat . Proto jsem rád za každou užitečnou radu
Nevíte někdo o mějakém eshopu v Čechách, kde by se daly koupit tyto vzpěry?
Děkuji
Děkuji
Dneska jsem vyráběl "plato" do trupu na uchycení serv na VOP a SOP, baterii a přijímač. Podle plánu jsou serva uchycena ležérně, tak jsem postupoval dle jednoho pána z rcuniverse.com
Serva na VOP a SOP jsou na místě. Nyní budu usazovat křídlo na trup a začnu připravovat prostor pro podvozek na křídle.
Serva nejsou přichycena vruty, které jsou součástí serv, ale zespodu překližky mám přilepené epoxydem zapichovací matice a serva jsou uchycena šroubky s metrickým závitem.