FrSky Taranis - třetí pokračování

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zamčeno
Zpráva
Autor
jarda33

Re: FrSky Taranis - třetí pokračování

#286 Příspěvek od jarda33 »

eddiex píše:
Nelibi se mi ale, ze kdyz nekdo napise slusne svuj nazor, je zesmesnen a moralne napaden prave tak dogmaticky jaky byl ten zmineny socializmus.

Hele, to je věc názoru. Na mě to jako zesměšňování a napádání nepůsobilo. Prostě jen vyjádřil svůj názor. Jinak se zbytkem tvého příspěvku souhlasím.
DJI - Phantom 4
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

#287 Příspěvek od juraj.jurej »

Ja som len chcel povedať, že sme prvom rade modelári a v tejto komunite bi sme si mali pomáhať a robiť to trochu aj pre radosť. Čo taký pán RiMr? Koľko si dal práce s náučnými, kvalitnými videami a neobmedzuje ich dostupnosť. Zostrihať také videa je tiež veľa práce. (možno viac ako bolo s tým prekladom)
Ja preložím ten Nemecký manuál a dám potom odkaz, ale bude to s pôvodnými obrázkami a trochu možno miestami neporozumitelné (proste strojový preklad). Myslím, že aj to postačí mnohým modelárom.
FrSky Tandem X20
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#288 Příspěvek od RCStudio »

To asi bude zbytecne...
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

#289 Příspěvek od juraj.jurej »

janekx píše:To asi bude zbytecne...

Prečo si to myslíš. Uvidíme koľko bude stiahnutí.
FrSky Tandem X20
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#290 Příspěvek od RiMr »

Čučím tady na to jak blázen...
Jak není manuál? Je jich málo na webu? Máte málo veřejně dostupných videí nejen od Honzy Urbánka, mě, ale i jiných dalších? Copak to není "v tejto komunite bi sme si mali pomáhať" ?!!!?
To je vám ale málo, vy chcete víc! Vy chcete ten poslední manuál co dělal pan Řehůřek ve spolupráci s Honzou, hodiny a hodiny! Ale ten přece každý zákazník dostane! Koupili jste si rádio od Honzy nebo ode mě? Dostáváte k tomu (případně zpětně) aktualizovaný našlapaný manuál! Koupili jste rádio někde jinde o tři stovky levněji? No proč je to rádio o tři stovky levnější? Protože ten prodejce se tak nesere s podporou jako Honza a nemá k tomu ten svůj manuál!!
Koupit si rádio levněji o pár stovek levněji a to co (taky) tvoří ten cenový rozdíl chtít (dokonce přímo si to VYŽADOVAT) po prodejci který to zpracované má zdarma, mi přijde jako NEUVĚŘUTELNĚ vychcané!! A odvolávat se při tom na nějakou morálku a modelářské kamarádství, mi přijde už úplný vrchol.
A o těch, co si koupili rádio z Číny, už vůbec nemluvím...!
Proč ne, taky kupuju v Číně třeba regulátory. Ale co by mi asi řekl místní prodejce aby mi k těm regům dal jeho zpracovaný český návod...?
Tak buď to chci levněji a zřeknu se určitého bonusu daného místním dražším nákupem, nebo to koupím tady a mám to se vší parádou...

A opět - ten dvěstěstránkový manuál je něco navíc, daloto spoustu práce a jestli si myslíte, že na tom pan Řehůřek krutě bohatne, tak jste mimo jak Mimoš na Hradě...
Copak tady Honza poskytuje podporu jen svým zákazníkům? Copak ta videa co děláme děláme jen pro své zákazníky? Copak ty důchodce kterým furt flashuju ZADARMO rádia a nastavuju jim kdeco lustruju jestli rta rádia mají ode mne nebo od Honzy?

Který jiný vysílač tady má takovou nezištnou podporu?

Ale vám je to málo, vy chcete i ten bonus který mají Honzovi a moji zákazníci, bez toho že byste jimi byli. Být Honzou, tak vás pošlu někam..
Nebo spíš, bych nabídnul ten manuál k prodeji cojavim za tři kila. Aby si ho mohli užít i ti, kterým jejich prodejce takovou podporu neposkytuje..

Zrovna včera jsem dorazil v devět večer z práce a do dvou jsem točil další videa. Ráno tady vidím ty proletářské bláboly a (už poněkolikáté) mám chuť se na to víte co...

#291 Příspěvek od BoŠ »

RiMr píše:Čučím tady na to jak blázen...
Jak není manuál? Je jich málo na webu? Máte málo veřejně dostupných videí nejen od Honzy Urbánka, mě, ale i jiných dalších? Copak to není "v tejto komunite bi sme si mali pomáhať" ?!!!?
To je vám ale málo, vy chcete víc! Vy chcete ten poslední manuál co dělal pan Řehůřek ve spolupráci s Honzou, hodiny a hodiny! Ale ten přece každý zákazník dostane! Koupili jste si rádio od Honzy nebo ode mě? Dostáváte k tomu (případně zpětně) aktualizovaný našlapaný manuál! Koupili jste rádio někde jinde o tři stovky levněji? No proč je to rádio o tři stovky levnější? Protože ten prodejce se tak nesere s podporou jako Honza a nemá k tomu ten svůj manuál!!
Koupit si rádio levněji o pár stovek levněji a to co (taky) tvoří ten cenový rozdíl chtít (dokonce přímo si to VYŽADOVAT) po prodejci který to zpracované má zdarma, mi přijde jako NEUVĚŘUTELNĚ vychcané!! A odvolávat se při tom na nějakou morálku a modelářské kamarádství, mi přijde už úplný vrchol.
A o těch, co si koupili rádio z Číny, už vůbec nemluvím...!
Proč ne, taky kupuju v Číně třeba regulátory. Ale co by mi asi řekl místní prodejce aby mi k těm regům dal jeho zpracovaný český návod...?
Tak buď to chci levněji a zřeknu se určitého bonusu daného místním dražším nákupem, nebo to koupím tady a mám to se vší parádou...

A opět - ten dvěstěstránkový manuál je něco navíc, daloto spoustu práce a jestli si myslíte, že na tom pan Řehůřek krutě bohatne, tak jste mimo jak Mimoš na Hradě...
Copak tady Honza poskytuje podporu jen svým zákazníkům? Copak ta videa co děláme děláme jen pro své zákazníky? Copak ty důchodce kterým furt flashuju ZADARMO rádia a nastavuju jim kdeco lustruju jestli rta rádia mají ode mne nebo od Honzy?

Který jiný vysílač tady má takovou nezištnou podporu?

Ale vám je to málo, vy chcete i ten bonus který mají Honzovi a moji zákazníci, bez toho že byste jimi byli. Být Honzou, tak vás pošlu někam..
Nebo spíš, bych nabídnul ten manuál k prodeji cojavim za tři kila. Aby si ho mohli užít i ti, kterým jejich prodejce takovou podporu neposkytuje..

Zrovna včera jsem dorazil v devět večer z práce a do dvou jsem točil další videa. Ráno tady vidím ty proletářské bláboly a (už poněkolikáté) mám chuť se na to víte co...

Tak s tímto absolutně souhlasím!!
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, Extra 102",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570
eddiex

#292 Příspěvek od eddiex »

RiMr píše:Nebo spíš, bych nabídnul ten manuál k prodeji cojavim za tři kila. Aby si ho mohli užít i ti, kterým jejich prodejce takovou podporu neposkytuje..

S timhle plne souhlasim. Richarde, ale to ostatni sice muze byt potencialne pravda, ale neda se aplikovat na vsechny ucastniky te debaty. Ja napriklad jsem velmi vdecny za kazdou pomoc a Janekx tady bezpochyby pomaha vsem bez rozdilu. Ale ja nezachytil, ze by tohle tady nekdo zpochybnil. Spise si myslim, ze by bylo opravdu stastnejsi reseni nabidnout onen manual za uplatu.

Ja si myslim, ze nekoho spise popudilo to, ze se citi trochu jako tlaceni do neceho a neni z toho uniku ven. Ne kazdy kdo koupil radio jinde ho koupil jinde, protoze "levneji". To je moc zjednodusene tvrzeni.
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#293 Příspěvek od RiMr »

Honzo (janekx) - můžete ten plný manuál dát k prodeji těm co nejsou tví zákazníci za nějaké dvě tři stovky? Ať z toho má pan Řehůřek nějakou aspoň symbolickou manu?
Nevím teda, jak by se řešily následné aktualizace, ale holt vymyslet nějaký průhledný a srozumitelný systém...?
Něco jako:
- koupíš rádio ode mě nebo RiMra? Máš el. publikaci "Mistrovství v OpenTx" (protože to opravdu není základní manuál) včetně budoucích aktualizací zdarma
- nekoupils rádio ode mě a chceš el. publikaci "Mistrovství v OpenTx"? Máš dvě možnosti (jen idea, nebrat ceny reálně): a) současná aktuální verze za 250 Kč b) současná aktuální verze včetně budoucích aktualizací po dobu tří let za 500 Kč

Třeba... jen nápad..

Já až někdy v roce 3565 vydám ten svůj "FrSky Taranis pro úplné trouby" tak to taky bude zadarmo, ale jen pro ty co si ode mě nebo Honzy koupili rádio... A pro ostatní to bude za nějaký poplatek... Než jsem to dopsal, tak z toho půlka zase není pravda.. Ti vývojáři protivní furt vyvíjejí... :)
Kontaktovat uživatele:

#294 Příspěvek od RiMr »

eddiex píše:...bylo by opravdu stastnejsi reseni nabidnout onen manual za uplatu..

S tím souhlasím.
Kontaktovat uživatele:

#295 Příspěvek od juraj.jurej »

A o tom som zrovna písal, že robíš kopec roboty a pomáhaš tým nezištne druhým modelárom a neobmedzuješ dostupnosť svojich videí (resp. práce) predajom. Tak kto je proletár :D Ja ani neviem čo to poriadne znamená, komunizmus padol, keď my bolo 14 r. Ja som rádio kúpil v mieste bydliska (čo je na tom zlé!) A vôbec nebolo o tri stovky lacnejšie, práve naopak. A teraz nemám možnosť si ani ten manuál zakúpiť. (Ale asi predaj toho manuálu kvôli legislatíve nieje jednoduchý)

http://www.modelarstvoimi.sk/taranis-pl ... kt/7063/16
FrSky Tandem X20
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#296 Příspěvek od RiMr »

...šak tady ten prodej řešíme, já myslím, že to Honza prodávat bude. Nevidím důvod, proč ne.

#297 Příspěvek od Jardaxx »

[quote="RiMr"]Čučím tady na to jak blázen...
To je vám ale málo,

Vysilač jsem koupil už předtím než tento rozsáhlej manuál vznikl.A ne levnější o tři stovky.Jsem z jižní moravěnky a o nějakém RC studiu jsem neměl zdání.O tom jsem se dozvěděl až tady na fóru.Slušně jsem napsal tady někde vepředu.Na straně 4 .Že si ho rád koupím.Bohužel mi nebylo vyhověno.Zadarmo jsem nic nechtěl.Dnes bych zaněj dal třeba i pětikylo.Protože je opravdu dobrej.Takže zadarmo já ho nechtěl.
Naposledy upravil(a) Jardaxx dne čtv 15.10.2015 13:52, celkem upraveno 1 x.
troiac

#298 Příspěvek od troiac »

Zdar pani.

Myslim ze toto vlakno nie je tu preto aby ste sa hadali o manuale ale o radeni si navzajom preto si myslim ze venovat skoro dve stranky hadke o manuale je nemiestne.

Vie sa niekto vyjadrit k mojmu prispevku zo str.c. 15 o telemetri do taranisu z Pixhawka ?
Dakujem.
X8 Quad Pixhawk 2Tricopter APM 2.6Race Omnibus F4 Quad HKpilot32
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#299 Příspěvek od RiMr »

Šak píšu výše, že to tuším Honza už řeší...

Ještě jedna věc - nejsem zdaleka přesvědčen o tom, že Honza je majitelem autorských práv k tomu manuálu! Zkrátka, že je ten manuál "jeho" a může si s ním dělat co chce...
Kontaktovat uživatele:

#300 Příspěvek od RCStudio »

Jardaxx píše:Vysilač jsem koupil už předtím než tento rozsáhlej manuál vznikl.A ne levnější o tři stovky.Jsem z jižní moravěnky a o nějakém RC studiu jsem neměl zdání.O tom jsem se dozvěděl až tady na fóru.Slušně jsem napsal tady někde vepředu.Na straně 4 .Že si ho rád koupím.Bohužel mi nebylo vyhověno.Zadarmo jsem nic nechtěl.Dnes bych zaněj dal třeba i pětikylo.Protože je opravdu dobrej.Takže zadarmo já ho nechtěl.

O RCStudiu jsi nevedel?
viewtopic.php?f=38&t=67258&p=1156772#p1156772
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
Zamčeno

Zpět na „Vysílače“