Dozvěděl jsem se to tu a to jsem už Taranis mněl.Tudíž jsem ho nemohl zakoupit od vás.Manuál vyšel později.
FrSky Taranis - třetí pokračování
Re: FrSky Taranis - třetí pokračování
Dozvěděl jsem se to tu a to jsem už Taranis mněl.Tudíž jsem ho nemohl zakoupit od vás.Manuál vyšel později.
Vydrze do vecera nejak to uzavru....
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
- thsoft
- Kontaktovat uživatele:
Koupil jsem si rádio od rcstudia a nikdo mi žádný manuál taky nedal, asi proto, že to je už hodně dlouho (ještě Taranis bez +) tak nesouhlasím s tvrzením, že je rcstudio jediný, kdo k tomu nějaký manuál dává . Dnes možná, ale dřív na tom byl stejně jako ostatní
prodejci.
prodejci.
RiMr píše:Čučím tady na to jak blázen...
Jak není manuál? Je jich málo na webu? Máte málo veřejně dostupných videí nejen od Honzy Urbánka, mě, ale i jiných dalších? Copak to není "v tejto komunite bi sme si mali pomáhať" ?!!!?
To je vám ale málo, vy chcete víc! Vy chcete ten poslední manuál co dělal pan Řehůřek ve spolupráci s Honzou, hodiny a hodiny! Ale ten přece každý zákazník dostane! Koupili jste si rádio od Honzy nebo ode mě? Dostáváte k tomu (případně zpětně) aktualizovaný našlapaný manuál! Koupili jste rádio někde jinde o tři stovky levněji? No proč je to rádio o tři stovky levnější? Protože ten prodejce se tak nesere s podporou jako Honza a nemá k tomu ten svůj manuál!!
Koupit si rádio levněji o pár stovek levněji a to co (taky) tvoří ten cenový rozdíl chtít (dokonce přímo si to VYŽADOVAT) po prodejci který to zpracované má zdarma, mi přijde jako NEUVĚŘUTELNĚ vychcané!! A odvolávat se při tom na nějakou morálku a modelářské kamarádství, mi přijde už úplný vrchol.
A o těch, co si koupili rádio z Číny, už vůbec nemluvím...!
Proč ne, taky kupuju v Číně třeba regulátory. Ale co by mi asi řekl místní prodejce aby mi k těm regům dal jeho zpracovaný český návod...?
Tak buď to chci levněji a zřeknu se určitého bonusu daného místním dražším nákupem, nebo to koupím tady a mám to se vší parádou...
A opět - ten dvěstěstránkový manuál je něco navíc, daloto spoustu práce a jestli si myslíte, že na tom pan Řehůřek krutě bohatne, tak jste mimo jak Mimoš na Hradě...
Copak tady Honza poskytuje podporu jen svým zákazníkům? Copak ta videa co děláme děláme jen pro své zákazníky? Copak ty důchodce kterým furt flashuju ZADARMO rádia a nastavuju jim kdeco lustruju jestli rta rádia mají ode mne nebo od Honzy?
Který jiný vysílač tady má takovou nezištnou podporu?
Ale vám je to málo, vy chcete i ten bonus který mají Honzovi a moji zákazníci, bez toho že byste jimi byli. Být Honzou, tak vás pošlu někam..
Nebo spíš, bych nabídnul ten manuál k prodeji cojavim za tři kila. Aby si ho mohli užít i ti, kterým jejich prodejce takovou podporu neposkytuje..
Zrovna včera jsem dorazil v devět večer z práce a do dvou jsem točil další videa. Ráno tady vidím ty proletářské bláboly a (už poněkolikáté) mám chuť se na to víte co...
Extra EME60, PA18 EME60, Citabria DLE30, vše na FRSKY X20 TANDEM
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
...už to bylo řečeno, ale... Honza nebo já dáváme ten manuál od jisté doby (co ten manuál v této rozšířené verzi existuje) k novým rádiům, k těm starším na vyžádání. Zkrátka někdo napíše že si od nás koupil rádio a že chce ten manuál. Kuk do faktur jestli je to skutečně tak a manuál fičí mailem... v čem je problém s pochopením?
Například někteří moji zákazníci jsou staršího data narození a ten manuál je pro ně moc "odborný", ti ho ani nechtějí, rači dojedou a já jim co potřebují napípám na poli a hned se s tím i poléce.
A vlastně, kde někdo tvrdí že "nesouhlasím s tvrzením, že je rcstudio jediný, kdo k tomu nějaký manuál dává"?
A už s tímto tématem osobně končím. Jestli se na tom někdo furt potřebuje točit, když to tu bylo myslím už dostatečně okecáno ze všech stran, manuál zřejmě bude k prodeji, zainteresované osoby (včetně autora manuálu) otrávené, karavana jde dál.
Howgh, domluvil jsem.
Například někteří moji zákazníci jsou staršího data narození a ten manuál je pro ně moc "odborný", ti ho ani nechtějí, rači dojedou a já jim co potřebují napípám na poli a hned se s tím i poléce.
A vlastně, kde někdo tvrdí že "nesouhlasím s tvrzením, že je rcstudio jediný, kdo k tomu nějaký manuál dává"?
A už s tímto tématem osobně končím. Jestli se na tom někdo furt potřebuje točit, když to tu bylo myslím už dostatečně okecáno ze všech stran, manuál zřejmě bude k prodeji, zainteresované osoby (včetně autora manuálu) otrávené, karavana jde dál.
Howgh, domluvil jsem.
janekx píše:Vydrze do vecera nejak to uzavru....
Po domluvě s vlastníkem manuálu je k dispozici zdarma ke stažení verze manuálu 2.0.17 zde http://rcstudio.cz/cs/content/12-manual_opentx
Aktuální verze 2.1 je prozatím pouze pro naše současné a budoucí zákazníky, kteří vlastní vysílač z naší distribuce.
Jakmile se objeví nová verze 2.2, bude verze 2.1 uvolněna k prodeji.
RC studio není vlastníkem tohoto manuálu.
Manuál je určen pouze pro osobní využití. Jeho šíření, úprava a komerční použití není vlastníkem povolena.
Jan Janekx Urbanek
Neni to preklep?
To tak vypada, ze pro "nezakazniky" bude k prodeji vzdy outdatova verze ..
Nebo mi neco uniklo?
To tak spise jakoby vypada, ze ten autor, prekladatel, nebo proste "majitel" toho manualu si NECHCE nic vydelat, protoze to nechce prodavat.
Je vic nez jasne jak to dopadne.... Skoda no...
Nebo mi neco uniklo?
To tak spise jakoby vypada, ze ten autor, prekladatel, nebo proste "majitel" toho manualu si NECHCE nic vydelat, protoze to nechce prodavat.
Je vic nez jasne jak to dopadne.... Skoda no...
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2
Nějak tomu pořád nerozumím, co se tu řeší. Ze zákona je poviností každého prodejce dodat k prodávanému výrobku český navod na obsluhu výrobku. Pokud jeden prodejce toto dodržuje a dělá pro zákazníky i spostu věcí ZDARMA navíc a další prodejci né, pak nechápu, proč je mu zazlíváno, že to navíc nedělá i pro ty ostatní, kteří u něj výrobek nekoupili. Je potřeba zatlačit tam, kde si každý svůj výrobek zakoupil. To už by to mohlo dopadnout i tak, že si objednáte věci z HK a u RC studia pak budete uplatňovat reklamaci. Rozumím tomu, že to mnohým vadí, ale plně chápu postoj prodejce. Myslím že Janek i Rimr toho zdarma pro podporu Taranisů a jejich příslušenství udělali opravdu hodně a to co je jim tu teď vyčítáno je opravdu nedůstojné. Toť můj názor.
Sky Surfer,XENO,FunCub,Sky Cruise,Bixler II,Blazer,FrSky TARANIS-plus
bv9 píše:Nějak tomu pořád nerozumím, co se tu řeší. Ze zákona je poviností každého prodejce dodat k prodávanému výrobku český navod na obsluhu výrobku. Pokud jeden prodejce toto dodržuje a dělá pro zákazníky i spostu věcí ZDARMA navíc a další prodejci né, pak nechápu, proč je mu zazlíváno, že to navíc nedělá i pro ty ostatní, kteří u něj výrobek nekoupili. Je potřeba zatlačit tam, kde si každý svůj výrobek zakoupil. To už by to mohlo dopadnout i tak, že si objednáte věci z HK a u RC studia pak budete uplatňovat reklamaci. Rozumím tomu, že to mnohým vadí, ale plně chápu postoj prodejce. Myslím že Janek i Rimr toho zdarma pro podporu Taranisů a jejich příslušenství udělali opravdu hodně a to co je jim tu teď vyčítáno je opravdu nedůstojné. Toť můj názor.
Plně souhlasím s tímto názorem.
- thsoft
- Kontaktovat uživatele:
Toto ani já nijak nerozporuju, ale v době kdy jsem Taranis kupoval to bylo vše jinak. Chválím rcstudio, že své služby zlepšuje a že na tom pracuje. Kéž by to tak dělali i ostatní prodejci...
bv9 píše:Nějak tomu pořád nerozumím, co se tu řeší. Ze zákona je poviností každého prodejce dodat k prodávanému výrobku český navod na obsluhu výrobku. Pokud jeden prodejce toto dodržuje a dělá pro zákazníky i spostu věcí ZDARMA navíc a další prodejci né, pak nechápu, proč je mu zazlíváno, že to navíc nedělá i pro ty ostatní, kteří u něj výrobek nekoupili. Je potřeba zatlačit tam, kde si každý svůj výrobek zakoupil. To už by to mohlo dopadnout i tak, že si objednáte věci z HK a u RC studia pak budete uplatňovat reklamaci. Rozumím tomu, že to mnohým vadí, ale plně chápu postoj prodejce. Myslím že Janek i Rimr toho zdarma pro podporu Taranisů a jejich příslušenství udělali opravdu hodně a to co je jim tu teď vyčítáno je opravdu nedůstojné. Toť můj názor.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
- thsoft
- Kontaktovat uživatele:
Ještě dodatek, když jsem na internetových shopech kupoval věcí za X tisíc, vždy mi vadil ten obecný popis (většinou odstavec) a v lepším případě tři obrázky s rozlišením 640 px. (v posledním případě jsem kupoval kompresor za 5 tisíc a obrázek byl na úrovni náhledu jpg souboru).
Proto jsem si rád přečetl alespoň část návodu, abych věděl, že daný výrobek dělá a umí to co chci. Pokud takový PDF soubor k výrobku existuje budí to ve mě důvěrů v celý výrobek, že nic nezkrývá před kupujícím a že si zákazník může zjistit jak výrobek pracuje. Pokud je k výrobku celý návod na netu je to pro výrobek jako takový malé plus ( a je jedno jestli je to taranis plus nebo mínus
)
Proto jsem si rád přečetl alespoň část návodu, abych věděl, že daný výrobek dělá a umí to co chci. Pokud takový PDF soubor k výrobku existuje budí to ve mě důvěrů v celý výrobek, že nic nezkrývá před kupujícím a že si zákazník může zjistit jak výrobek pracuje. Pokud je k výrobku celý návod na netu je to pro výrobek jako takový malé plus ( a je jedno jestli je to taranis plus nebo mínus
janekx píše:Po domluvě s vlastníkem manuálu je k dispozici zdarma ke stažení verze manuálu 2.0.17 zde http://rcstudio.cz/cs/content/12-manual_opentx
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Standa Stuchlý
čtu a smutně se směju...." Manuál bude uvolněn k prodeji"....... To se mi snad jen zdá. Tak koupím si na příklad novou TV a pokud k ní chci manuál, musím si jej dokoupit. Neznám jiného výrobce elektronického zařízení, který by toto požadoval.
Chápu, že manuál v CZ musel někdo sepsat a dalo to hodně práce. Za práci je slušnost zaplatit. Ale toto by snad uživatel neměl řešit. To je snad věc prodejce. Mimo jiné, povinnost daná zákonem. Že na to většina kašle, je věc druhá.
Nemělo by se snad toto řešit jinde, než na tomto fóru? Co Ty na to Jankux?
Chápu, že manuál v CZ musel někdo sepsat a dalo to hodně práce. Za práci je slušnost zaplatit. Ale toto by snad uživatel neměl řešit. To je snad věc prodejce. Mimo jiné, povinnost daná zákonem. Že na to většina kašle, je věc druhá.
Nemělo by se snad toto řešit jinde, než na tomto fóru? Co Ty na to Jankux?
Standa Stuchlý píše:čtu a smutně se směju...."
Tak čti od začátku a pořádně. Pro nové i staré zákazníky, kteří si koupili Taranise u RC studia , je manuál ZADARMO!!!
Házení perel sviním ....... to je známé pořekadlo, které čast této diskuze vystihuje.
Obdivuji pana prodejce, on vám dává různé rady a tipy, uvolní zdarma starší manuál ...... a ještě je to mnohým málo. Podle počtu jeho odpovědí v obou tématech o FrSky zde stráví nemálo času, stejně jako p. Rimr
U RCstudia jsem koupil první verzi vysílače a dodnes si mohu stáhnout aktuální manuál z jeho shopu.
Ukažte mi nějakou značku na trhu, která svůj manuál pravidelně aktualizuje a v kterém jsou i české popisky obrazovek?
Věřím, že p.Janekx sem bude přispívat se svými poznatky i nadále.
Obdivuji pana prodejce, on vám dává různé rady a tipy, uvolní zdarma starší manuál ...... a ještě je to mnohým málo. Podle počtu jeho odpovědí v obou tématech o FrSky zde stráví nemálo času, stejně jako p. Rimr
U RCstudia jsem koupil první verzi vysílače a dodnes si mohu stáhnout aktuální manuál z jeho shopu.
Ukažte mi nějakou značku na trhu, která svůj manuál pravidelně aktualizuje a v kterém jsou i české popisky obrazovek?
mall píše:Házení perel sviním ....... to je známé pořekadlo, které čast této diskuze vystihuje.
Presne tak. Prikladny pristup!
Omlouvam se za dlouhy prispevek. Muze byt pro nekoho nudny, ale myslim, ze je to lepsi, nez strucne poplacavani se po ramenou. Pokud se nekomu nechce ho precist dostatecne pozorne a bez predsudku, at ho necte, ale pak at na nej radeji ani nereaguje. Je v nem pouzit jeden nepekny priklad, ale je myslen s nejlepsim umyslem. Beze snahy nekoho pospinit, ci atakovat. Zduraznuji, ze si vazim velmi pomoci jankax,
Rimra a i ostatnich ochotnych a trpelivych lidi. Zkuste si treba predstavit, ze janekx nema nic spolecneho s RC Studio.
Tady prece nikdo nezpochybnuje zasluznou cinnost a ochotu panu "prodejce" a Rimra !!!!
Michaji se tady do znacne miry jabka s hruskama.
Padl tady i nazor, ze "Open source" by melo byt zadarmo. S tim ja treba nesouhlasim. Open source podle mne znamena neco uplne jineho a s "cenou" vlastne nema vubec, ale vubec nic spolecneho. A to at uz hard, nebo softwarove.
Dale je tu clovek - janekx, ale take shop, ktery prodava zbozi. Pokud by ten shop udelal treba nejakou strategickou chybu, tak to prece automaticky neznamena, ze janekx je nejaky vyvrhel !!!! To snad ale ani nikdo nenapsal !!!
Nekdo vytvoril cesky manual, asi na skvele urovni. RC shop ziskal nejake dispozicni pravo k nemu. Rozhodl se pouzit ho k motivovani svych zakazniku. Stale vse ok. Poskytovani ruznych bonusu a vyhod svym zakaznikum je bezna praxe a neni na ni nic spatneho. Nejobvyklejsi priklad takoveho bonusu by mohlo byt:
1/ Koupis radio u mne, dostanes manual zdarma [tento manual nema nic spolecneho se zakonnym pozadavkem na cesky navod k pouziti vyrobku!! Je to neco uplne navic!]
2/ Koupis radio jinde, manual od nas zdarma nedostanes. Pokud ho potrebujes, poskytneme, ale za uplatu.
Stale vse ok.
Jenze tady se stalo neco trosicku jineho.
A to:
3/ Koupis radio jinde, neposkytneme Ti manual, a to ani za uplatu.
A ja si myslim, ze prave toto rozhodnuti je problematicke. At uz bylo zamysleno jakkoliv, zapusobilo na ruzne lidi ruznym zpusobem. Ten, kdo koupil, nebo se chysta koupit radio v RCStudiu nema nic proti, pochopitelne.
Ano jsou tu i lide, kteri jsou treba rekneme "vycurani" a vzdy a zasadne chteji vse zadarmo. Ale nejsou vsichni takovi!!!
Ono vlastne ti "vycurani" s tim ve skutecnosti zadny problem nemaji. Stejne si poradi proste jinak. A ze si poradi jinak, je bez debat. O ty snad ani nejde.
Jde o ty normalni lidi, poctive. Chteli by neco, co se jim hodi a jsou ochotni i na oplatku zaplatit. Ale je jim to odepreno. Jak to na ne asi zapusobi?? Radio uz maji, ale jiste budou nekdy kupovat neco jineho. Pokud budou mit moznost volby ktery shop asi zvoli? Pro RC Studio neni vubec dulezite, zda to tito potencialni zakaznici pochopili spravne, ci spatne. Rozhodujici bude konecny vysledek jaky prinese "akce bonus manual". ??
Pozdeji janekx oznamil uvolneni stare verze a nova opet neni k mani pro "nezakazniky" ani za uplatu. Bude mozno ji koupit, ale az se z ni stane "stara". Pro modelare aspon trochu tusiciho o co jde to problem neni, ale pro zatim neznaleho zakaznika rozhodne ano.
Protoze ne kazdy vi dopredu o co jde a ne kazdy dokaze pochopit, ze i "prosla verze manualu" ma stale velkou hodnotu a prinos.
Bohuzel, takhle obecne uvazuje zakaznik. Proc si kupovat prirucku Windows 7, kdyz chci pouzivat Windows 8....?
Ikdyz je to v tomto pripade nesmysl, tak se bude citit nekomfortne - ma zajem o cerstve brambory, ale ty mu nechteji prodat, ikdyz je maji. Misto toho mu nabizeji k prodeji nahnile zbytky z minule dodavky a jeste se u toho prodavac tvari, jako by mu nabizel neco navic.
POZOR !!! JA SI TOHLE VUBEC NEMYSLIM !!!! Jen se snazim popsat jak obecne muze uvazovat zakaznik, zvlaste, kdyz zatim ani nevi co kupuje, protoze tomu proste nerozumi !!! Muzete si jiste myslet cokoliv, ale presne takhle se bude citit neznaly "potencialni zakaznik".
Neberte to tak, ze toto je co si o tom myslim ja!
Netvrdim, ze se nemylim. Pokud janekx chce, muze to brat jako feedback. Feedback napsany naprosto uprimne a bez sebemensi zloby, ci zleho umyslu a se snahou o objektivitu bez ruzovych bryli.
Kdyby se jednalo o muj shop, rozhodne bych se bal, ze tim sice ziskam nejake zakazniky na radio, ale ty ostatni treba ztratim. Asi bych zvolil zpusob zvyhodneni svych zakazniku tak, abych tim nepopudil ostatni, byt neopravnene.
Ja jsem koupil radio pred asi rokem z UK [protoze ziju uz 11 let v Irsku]. Koupil jsem ho draz, bez kufriku... Ani by mne nenapadlo stezovat si tam, ze treba jinde to maji i s kufrikem !!! Ale kdybych si chtel ten kufrik dokoupit extra nekde jinde, kde ho maji a oni by mi rekli, ze mi ho neprodaji, leda bych si u nich koupil radio a pak mi ho daji jako bonus, tak by to na mne zapusobilo spise tak, ze pokud bych mel moznost volby, tak bych si tam uz nekoupil ani antenku. A nemelo by to nic spolecneho s tim, ze Garry [majitel onoho shopu] je jinak opravdu prima chlap, ochotny a vstricny, jako snad vetsina kluku z modelarske branze.
At uz budou ohlasy na tento clanek jakekoliv, pevne verim, ze jak janekx, tak RiMr jsou lidi na urovni a tudiz velmi snadno rozpoznaji, ze tento muj prispevek vuci nim NENI ani v nejmensim nepratelsky !!!! Naopak.
Rimra a i ostatnich ochotnych a trpelivych lidi. Zkuste si treba predstavit, ze janekx nema nic spolecneho s RC Studio.
Tady prece nikdo nezpochybnuje zasluznou cinnost a ochotu panu "prodejce" a Rimra !!!!
Michaji se tady do znacne miry jabka s hruskama.
Padl tady i nazor, ze "Open source" by melo byt zadarmo. S tim ja treba nesouhlasim. Open source podle mne znamena neco uplne jineho a s "cenou" vlastne nema vubec, ale vubec nic spolecneho. A to at uz hard, nebo softwarove.
Dale je tu clovek - janekx, ale take shop, ktery prodava zbozi. Pokud by ten shop udelal treba nejakou strategickou chybu, tak to prece automaticky neznamena, ze janekx je nejaky vyvrhel !!!! To snad ale ani nikdo nenapsal !!!
Nekdo vytvoril cesky manual, asi na skvele urovni. RC shop ziskal nejake dispozicni pravo k nemu. Rozhodl se pouzit ho k motivovani svych zakazniku. Stale vse ok. Poskytovani ruznych bonusu a vyhod svym zakaznikum je bezna praxe a neni na ni nic spatneho. Nejobvyklejsi priklad takoveho bonusu by mohlo byt:
1/ Koupis radio u mne, dostanes manual zdarma [tento manual nema nic spolecneho se zakonnym pozadavkem na cesky navod k pouziti vyrobku!! Je to neco uplne navic!]
2/ Koupis radio jinde, manual od nas zdarma nedostanes. Pokud ho potrebujes, poskytneme, ale za uplatu.
Stale vse ok.
Jenze tady se stalo neco trosicku jineho.
A to:
3/ Koupis radio jinde, neposkytneme Ti manual, a to ani za uplatu.
A ja si myslim, ze prave toto rozhodnuti je problematicke. At uz bylo zamysleno jakkoliv, zapusobilo na ruzne lidi ruznym zpusobem. Ten, kdo koupil, nebo se chysta koupit radio v RCStudiu nema nic proti, pochopitelne.
Ano jsou tu i lide, kteri jsou treba rekneme "vycurani" a vzdy a zasadne chteji vse zadarmo. Ale nejsou vsichni takovi!!!
Ono vlastne ti "vycurani" s tim ve skutecnosti zadny problem nemaji. Stejne si poradi proste jinak. A ze si poradi jinak, je bez debat. O ty snad ani nejde.
Jde o ty normalni lidi, poctive. Chteli by neco, co se jim hodi a jsou ochotni i na oplatku zaplatit. Ale je jim to odepreno. Jak to na ne asi zapusobi?? Radio uz maji, ale jiste budou nekdy kupovat neco jineho. Pokud budou mit moznost volby ktery shop asi zvoli? Pro RC Studio neni vubec dulezite, zda to tito potencialni zakaznici pochopili spravne, ci spatne. Rozhodujici bude konecny vysledek jaky prinese "akce bonus manual". ??
Pozdeji janekx oznamil uvolneni stare verze a nova opet neni k mani pro "nezakazniky" ani za uplatu. Bude mozno ji koupit, ale az se z ni stane "stara". Pro modelare aspon trochu tusiciho o co jde to problem neni, ale pro zatim neznaleho zakaznika rozhodne ano.
Protoze ne kazdy vi dopredu o co jde a ne kazdy dokaze pochopit, ze i "prosla verze manualu" ma stale velkou hodnotu a prinos.
Bohuzel, takhle obecne uvazuje zakaznik. Proc si kupovat prirucku Windows 7, kdyz chci pouzivat Windows 8....?
Ikdyz je to v tomto pripade nesmysl, tak se bude citit nekomfortne - ma zajem o cerstve brambory, ale ty mu nechteji prodat, ikdyz je maji. Misto toho mu nabizeji k prodeji nahnile zbytky z minule dodavky a jeste se u toho prodavac tvari, jako by mu nabizel neco navic.
POZOR !!! JA SI TOHLE VUBEC NEMYSLIM !!!! Jen se snazim popsat jak obecne muze uvazovat zakaznik, zvlaste, kdyz zatim ani nevi co kupuje, protoze tomu proste nerozumi !!! Muzete si jiste myslet cokoliv, ale presne takhle se bude citit neznaly "potencialni zakaznik".
Neberte to tak, ze toto je co si o tom myslim ja!
Netvrdim, ze se nemylim. Pokud janekx chce, muze to brat jako feedback. Feedback napsany naprosto uprimne a bez sebemensi zloby, ci zleho umyslu a se snahou o objektivitu bez ruzovych bryli.
Kdyby se jednalo o muj shop, rozhodne bych se bal, ze tim sice ziskam nejake zakazniky na radio, ale ty ostatni treba ztratim. Asi bych zvolil zpusob zvyhodneni svych zakazniku tak, abych tim nepopudil ostatni, byt neopravnene.
Ja jsem koupil radio pred asi rokem z UK [protoze ziju uz 11 let v Irsku]. Koupil jsem ho draz, bez kufriku... Ani by mne nenapadlo stezovat si tam, ze treba jinde to maji i s kufrikem !!! Ale kdybych si chtel ten kufrik dokoupit extra nekde jinde, kde ho maji a oni by mi rekli, ze mi ho neprodaji, leda bych si u nich koupil radio a pak mi ho daji jako bonus, tak by to na mne zapusobilo spise tak, ze pokud bych mel moznost volby, tak bych si tam uz nekoupil ani antenku. A nemelo by to nic spolecneho s tim, ze Garry [majitel onoho shopu] je jinak opravdu prima chlap, ochotny a vstricny, jako snad vetsina kluku z modelarske branze.
At uz budou ohlasy na tento clanek jakekoliv, pevne verim, ze jak janekx, tak RiMr jsou lidi na urovni a tudiz velmi snadno rozpoznaji, ze tento muj prispevek vuci nim NENI ani v nejmensim nepratelsky !!!! Naopak.
Taranis B; F450 s APM 2.5; Bixler 2