Mini H FPV quad 250
- xxkarlosxx
Re: Mini H FPV quad 250
JJ..Kermit mi jede taky už
..Ten se mi hrozně líbí včetně bočnic....hlavně jde o to aby coptera hodně vydržela...to třeba u QAV180 nebude problém,protože má plná a silná ramena...Měl jsem vybraný rám od QUADREVO http://quadrevo.com/index.php?route=product/product&path=59_64&product_id=67,váží jen 50g a to je sakra poznat při té muší váze..ale odradilo mi objednávání z USA,ani si nemůžeš vybrat poštu,jde to bez trackingu,nechtějí upravit cenu,vždy to odchytnou celníci,válí se to u nich několik týdnů a ještě doplácíš ....Naposledy jsem měl objednávku za 30US a doplácel jsem ještě 450kč....
Blade 130 x,Trex 150,Epic 280,VORTEX
Máte to všeci moc pěkné.
když už se to tu tak rozjelo tak moje předělaná 180tka muší váhy.
Je to takové neučesané, ale létá to solidně.
[album]5364[/album][album]5365[/album][album]5366[/album]
Váha bez baterie je 143g.
když už se to tu tak rozjelo tak moje předělaná 180tka muší váhy.
Je to takové neučesané, ale létá to solidně.
[album]5364[/album][album]5365[/album][album]5366[/album]
Váha bez baterie je 143g.
- malé zvíře
To: xxkarlosxx kolik ti váží ren Qav180?
Bral jsi z GetFpv?
Bral jsi z GetFpv?
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
malé zvíře píše:zzutec: poděl se prosím o setup...
Ram: Diatone 180ET, lehký, ale narval jsem s tím už do ledasčeho a zatím drží je to možná i tou vahou.
FC: CC3D Atom, mám na tom poslední Betaflight (naprostý luxus s 0 laděním lepší než se mi kdy podařilo naladit CF). Proti Naze32 vidím i výhody jako 2 serial rozhraní z toho jedno umožnuje inverzi, tj lze jet X4R a např OSB a napojit to přes USB do PC.
Motory: RCX 1306 3100kV
ESC: DYS SN20A s poslením SimonkK kvůli 4s
RX: D4R II
VTX: Eachine ET200. super levné super lehké, mám 2 a zatím vůbec žádný problém.
FPV kamera: 600TVL 1/4 1.8mm CMOS, tu jsem chtěl vyzkoušet a jinak bych se ani nedostal na tu výšku. Na to, že je to cmoska má dobrou dynamikyku, jen těch 1.8 to je mazec, z toho je hlava vedle
Antena: Homemade, ale to určitě každý poznal
Vrtule: jsou tyto http://www.surveilzone.com/High-Quality ... tor-g-1332, ořezané na cca 4,5" a zapilované konce do kulata kvůli efektivitě, ono tyto rozbit na tak malé mouše je docela těžké, takže mi nevadí si s tím trocha pohrát.
Krom VTX konektoru a konektoru baterie je to celé pájené natvrdo.
no vypadá to, že nám tu najednou roste celá úroda nových sub-250 kousků. To je fajn. Ale nic se zase nesmí přehánět pánové ... pak to vypadá trochu nepatřičně když vytahujeme velké vysílačky, brýle jak kjáááva (nejlépe nějakou ekokrabici
a vedle toho pak modýlek, co vypadá jak 1:72 kit z poličky 
každopádně super, že budou nějaké zkušenosti a už se těším (Davide) na nějaké další polítání (ozvu se na SMS).
snad o víkendu nějak pokořím ten CF, aby to trochu letělo.
každopádně super, že budou nějaké zkušenosti a už se těším (Davide) na nějaké další polítání (ozvu se na SMS).
snad o víkendu nějak pokořím ten CF, aby to trochu letělo.
Ok, určitě napíš. Někam zajdem. Má být hezky.
to:jindraj+Dejfak: ahoj, pokud by vám to nevadilo, přišel bych na kukačku, je to možné ? Pokud ano, pošlu do SZ kontakt. Dík.
DJI - Phantom 4
jarda33 píše:to:jindraj+Dejfak: ahoj, pokud by vám to nevadilo, přišel bych na kukačku, je to možné ? Pokud ano, pošlu do SZ kontakt. Dík.
jasně pošli kontakt mě, Davidovi (Dejfak) nebo Ondrovi (H1N1) a když něco bude, tak dáme info kde a kdy
- xxkarlosxx
Dejfak píše:To: xxkarlosxx kolik ti váží ren Qav180?
Bral jsi z GetFpv?
Bral jsem tady z UK (hobbyrc.co.uk),rám váží 75g..váha by se dala snížit,ale to už neřeším...Trošku se bojím těch motorů DYS 1306/3100kv,že je na 4S upeču...Ale dost lidí to tak lítá(s blheli) a problémy nehlásí.
Blade 130 x,Trex 150,Epic 280,VORTEX
davide z tono UK shopu bereme s Ondrou věci pravidelně ... já od nich mám tu 210. mám dokonce slevový kupon k nim když bys to tam bral
Díky Jindro, už vím, posílal jsi mi ten odkaz.
Ještě to promyslím. Rozhoduji se.
Ještě to promyslím. Rozhoduji se.
Zdravím, prosím o radu, kupil Power Distribution Board for Naze32, no a nějakým nedopatřením jsem si objednal Flip32 6DOF. No moje blbost, ale to je jedno. Co teď, prodat Flip32 nebo PDB? Je lepčí si nechat Flip32 nebo koupit Naze32 a využít PDB pro Naze32. Moc díky.
Asi podle ceny / rychlosti dodání správného protikusu. Mezi Flip32 10DOF a Full Naze32 není rozdíl.