Motor Force Engine 25SZ - problém
Motor Force Engine 25SZ - problém
Potřeboval bych poradit, koupil jsem model Cougar 1:8 a mám problém s motorem, jde sním ztuha točit, nejhorší je to v horní úvrati, ale jakmile se povolí svíčka, tak to šlape jak má, čím to může být? Díky za rady.

- robinj
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motor Force Engine 25SZ - problém
Co je to za motor ukaž ho žhavík detonák? Jinak jestli je dlouho nepoužíván bohužel ho musíš rozebrat a dát do čistidla já dával di acetonu. Jsou tam ztuhlý zbytky oleje
Robbe FutabaFX 20
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
Ano ten motor dlouho nejezdil. Snažil sem se ho rozebrat, ale skončil sem u toho že mi nešel vyndat píst.
jde sním ztuha točit, nejhorší je to v horní úvrati, ale jakmile se povolí svíčka, tak to šlape jak má
Buď rád má dobrou kompresi
Buď rád má dobrou kompresi
To sice má, ale kvůli tomu nejde natočit, takže moc rád nejsem.
Máš pod svíčkou podložku??
Ano mám, tahat jde normálně jen když povolím svíčku, nebo hlavu.

- robinj
- Kontaktovat uživatele:
strnik7 píše:Ano ten motor dlouho nejezdil. Snažil sem se ho rozebrat, ale skončil sem u toho že mi nešel vyndat píst.
nafot to rozebrané až k tomu pístu?
Robbe FutabaFX 20