unitedhobbies.com
- pepa57
- Kontaktovat uživatele:
nu nízké ceny jsou vykoupeny
kvalitou služeb a přepravou. Je fakt, že z 19 objeednávek mi jich ještě 5 vázne někde mezi Hong Kongem a CR. Někde soudruzi z Británie udělali při budování pošty chybičku
Kdo si počká, ten se dočká...
Objednáno 12.3, z HK odesláno 19.3. - registered Air Mail do 250g, dnes (8.4.) konečně doručeno. Hurá.... 
Ja objednaval z ehirobo (balik 3,1kg) a vypada to takhle:
Informace o zásilce:
Zásilka podána dne 03.04.2008.
Zásilka dne 05.04.2008 odeslána do České republiky.
Zásilka dne 08.04.2008 převzata vyměňovací poštou 22000 - pošta Praha 120.
Zásilka v průběhu celního odbavení.
Zásilka přepravována k dodací poště.
Takze parada
...uvidime v jakem to dorazi stavu
Informace o zásilce:
Zásilka podána dne 03.04.2008.
Zásilka dne 05.04.2008 odeslána do České republiky.
Zásilka dne 08.04.2008 převzata vyměňovací poštou 22000 - pošta Praha 120.
Zásilka v průběhu celního odbavení.
Zásilka přepravována k dodací poště.
Takze parada
...uvidime v jakem to dorazi stavu
- pepa57
- Kontaktovat uživatele:
tož gratuluji
já byl na poště teď. NIC tam pro mne nemají. Takže budu dále čekat, štěkat
)))
Tak to máš dobré, Eagletree mi vytiskli teprve dneska, objednáno bylo 25.3. Ale včera jsem udělal další pokus a má domněnka se asi potvrdila. Udělal jsem najednou 2 objednávky - jedna 6 položek 250g a druhá jen 2 položky (do 100g). A hned dneska je ta menší Printed. Takže je asi to tak, jak jsem si myslel - malé objednávky dělají přednostně. Toto se mi totiž stalo už asi třikrát, že když jsem udělal takovou jednoduchou objednávku, tak klidně předběhla jinou, která tam visela už třeba víc než týden.
No, je to ohromná legrace - jen je škoda, že jste je tak zahltili a oni nestíhalí. Minulý rok to fungovalu nádherně, odesílali to fakt po 2 dnech.
V Phobosovi mi uletěl regulátor, který měl jít do Discuse, takže mám doma Siestu komplet bez vybavení a Discuse připraveného, ale bez regulátoru - dokonce jsem zvažoval, že podpořím nějakého českého obchodníka, ať můžu lítat, ale stejně teď na to není počasí. Nějaké to EPP v provozuschopném stavu ještě mám, tož mi to bude muset stačit.
No, je to ohromná legrace - jen je škoda, že jste je tak zahltili a oni nestíhalí. Minulý rok to fungovalu nádherně, odesílali to fakt po 2 dnech.
V Phobosovi mi uletěl regulátor, který měl jít do Discuse, takže mám doma Siestu komplet bez vybavení a Discuse připraveného, ale bez regulátoru - dokonce jsem zvažoval, že podpořím nějakého českého obchodníka, ať můžu lítat, ale stejně teď na to není počasí. Nějaké to EPP v provozuschopném stavu ještě mám, tož mi to bude muset stačit.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že pár desiatok CZ/SK zákazníkov ich asi nezahltí
A s tou mojou objednávkou... jednalo sa o malú objednávku, 2 položky 33 USD, dokonca tá lacnejšia doprava (bez podpisu). A aj tak 12 dní oneskorenia.
OT:
Eagletree mi snaď dorazí do piatku, ak arda1 stihne prepájkovať tie konektory
A s tou mojou objednávkou... jednalo sa o malú objednávku, 2 položky 33 USD, dokonca tá lacnejšia doprava (bez podpisu). A aj tak 12 dní oneskorenia.
OT:
Eagletree mi snaď dorazí do piatku, ak arda1 stihne prepájkovať tie konektory
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Dobře jsi udělal, dnes mi dorazila další obálka, takže to funguje pomalu, ale jistě
Objednáno 18.3. (vše bylo skladem)
Odesláno 28.3.
Doručeno 9.4.
Bylo to International (Registered) Air Mail 501-750g $14.99
Minulý týden dorazil podobný balíček zhruba ve stejných termínech. Pokud doba od objednání do doručení nepřesáhne měsíc, tak jsem spokojený (jak jsem již psal - mám jisté zkušenosti i z českých webshopů...)
Tož tak.
Objednáno 18.3. (vše bylo skladem)
Odesláno 28.3.
Doručeno 9.4.
Bylo to International (Registered) Air Mail 501-750g $14.99
Minulý týden dorazil podobný balíček zhruba ve stejných termínech. Pokud doba od objednání do doručení nepřesáhne měsíc, tak jsem spokojený (jak jsem již psal - mám jisté zkušenosti i z českých webshopů...)
Tož tak.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu