Mini H FPV quad 250
Re: Mini H FPV quad 250
No abych pravdu řekl právě ty porty mě na tom lákají procesor beru spíš jako bonus. Jde mi o to že s tím chci experimentovat třeba sonar,led pásky, gps ale je fakt že koptéra by pak vážila snad kylo a to by teda moc dobře nelétalo.
Quad 520 Apm 2.6, sunnysky, bl-heli 20A
Zima se přiblížila, když přijdu z práce tak je tma a nedá se lítat
Tak jsem alespoň pustil CAD a začal pracovat na novém stroji na příští sezónu. Kde jsem hledal inspiraci je asi jasné ze vzhledu že...
Obě kamery jsou uchycené ve společném držáku který je chycen na chasi pomocí tlumících silentbloků. Pokud budu lítat s GoPRO, tak bude vrchní část vytištěná jiná. FPV kamera jde samozřejmě v držáku naklápět. Rozvodná deska je podobná mému předchozímu výtvoru, obsahuje klasicky silové rozvody, stabilizátor 5V, filtraci napájení pro kameru a VTx, sirénu, blokovací kondenzátory pro regly, atd. Tím, že je nyní FC deska umístěná přímo na rozvodné, tak se výrazně zjednodušila kabeláž. V chasi je spousta místa, vejde se tam VTx a momentálně tam mám i GR24 přijímač. Ramena jsou klasicky zatím tištěná, asi zkusím ještě variantu ze sendviče 1mm sklo, 4mm balsa a 1mm sklo. Colou letošní sezónu jsem ale odlítal s plastovými a dá se to. Velkou ránu sice nevydrží, ale zase neodejde nic jiného. V ramenou jsou nechaná očka na zdrhovací pásky, kterými drží na spodku kablíky k motorům. Kablíky vychází z chasi skrz otvory v ramenou. Baterka se přestěhovala na horní plato, konektor k ní je opět přímo na rozvodné desce, akorát nyní míří nahoru. Na zadním "nárazníku" bude DPS s 6 intelignetními ledkami napojenými na FC. Vpředu je destrukční nárazník, který se dá při velké raně vyměnit. Konektor od VTx je našroubovaný přímo do chasi, použiju 90°, který napájím přímo na VTx místo toho přímého. Testovací alfa veze už lítala a zatím to vypadá velmi slibně.
Tak jsem alespoň pustil CAD a začal pracovat na novém stroji na příští sezónu. Kde jsem hledal inspiraci je asi jasné ze vzhledu že...
Obě kamery jsou uchycené ve společném držáku který je chycen na chasi pomocí tlumících silentbloků. Pokud budu lítat s GoPRO, tak bude vrchní část vytištěná jiná. FPV kamera jde samozřejmě v držáku naklápět. Rozvodná deska je podobná mému předchozímu výtvoru, obsahuje klasicky silové rozvody, stabilizátor 5V, filtraci napájení pro kameru a VTx, sirénu, blokovací kondenzátory pro regly, atd. Tím, že je nyní FC deska umístěná přímo na rozvodné, tak se výrazně zjednodušila kabeláž. V chasi je spousta místa, vejde se tam VTx a momentálně tam mám i GR24 přijímač. Ramena jsou klasicky zatím tištěná, asi zkusím ještě variantu ze sendviče 1mm sklo, 4mm balsa a 1mm sklo. Colou letošní sezónu jsem ale odlítal s plastovými a dá se to. Velkou ránu sice nevydrží, ale zase neodejde nic jiného. V ramenou jsou nechaná očka na zdrhovací pásky, kterými drží na spodku kablíky k motorům. Kablíky vychází z chasi skrz otvory v ramenou. Baterka se přestěhovala na horní plato, konektor k ní je opět přímo na rozvodné desce, akorát nyní míří nahoru. Na zadním "nárazníku" bude DPS s 6 intelignetními ledkami napojenými na FC. Vpředu je destrukční nárazník, který se dá při velké raně vyměnit. Konektor od VTx je našroubovaný přímo do chasi, použiju 90°, který napájím přímo na VTx místo toho přímého. Testovací alfa veze už lítala a zatím to vypadá velmi slibně.
To vypada naprosto v poradku! 
Konečně něco zase k věci. Mě se líbí ten styl zaklapávání ramen a proto si svoji Firefly ( kopie Vortex ) buduju beze změn. Já stím nějak třískat nepotřebuju a zatím to bude částečně na komponentech co mi zbyly z první 250tky. Jinak pěkný a promyšlený.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Máš to moc pěkné.
Já jsem taky chtěl původně ramena z trubek, ale odradila mě od toho spousta tištěných dílů (objímek, atd.) a taky větší pracnost. My s tím naopak mlátíme docela hodně, tak to musí být rychle opravitelné a vlastní chasi musí vydržet co nejvíce karambolů
Já jsem taky chtěl původně ramena z trubek, ale odradila mě od toho spousta tištěných dílů (objímek, atd.) a taky větší pracnost. My s tím naopak mlátíme docela hodně, tak to musí být rychle opravitelné a vlastní chasi musí vydržet co nejvíce karambolů
Tady jsem natočil nějaké testovací video ze zahrady:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LCli4JxtX1w[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LCli4JxtX1w[/youtube]
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
jak delas ty salta?
to neni mozny, ja to zkousim, a porad mi to nejde
jinak moc pekny
Taranis X9D+
No normálně to kolektivem lehce nadhodíš a výškovou nebo kředélkama pretočíš. No a samozřejmě to musíš lítat v acro módu, jinak ti to nepůjde.
- malé zvíře
DidaJI píše:Zima se přiblížila, když přijdu z práce tak je tma a nedá se lítat![]()
Tak jsem alespoň pustil CAD a začal pracovat na novém stroji na příští sezónu.
Tak jsem rád, že nejsem sám s tímto "postižením"
Tvůj stoj je nádherný, asi si některé vychytávky vypůjčím na svou tricopteru
Last one alive, lock the door!
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
MASTERS OF FREESTYLE
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IRmlX6rrs2w[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IRmlX6rrs2w[/youtube]
Ancistrus01 píše:MASTERS OF FREESTYLE
už jsem na to dnes koukal ... je to božský ... ale stejně nevyhrál