Parkování u divadla Karlín
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Parkování u divadla Karlín
Ahoj.Dostali jsme s manželkou lístky do Karlínského divadla, a já nevím, kde se dá nejlépe v okolí zaparkovat.Tak chci poprosit Pražáky, jestli by mě s tím parkováním neporadili. Díky. R.
Re: Parkování u divadla Karlín
nejsem sice pražák, ale nejjednodušší je vozítko nechat na Černáku a vzít to metrem na Sokolovskou jinak v okolí Sokolovské a 28.pluku a spol je to samá modrá zona,ale samozřejmě kroužením v ulicích Karlína místo časem najdeš i když večer je to docela opruz placená parkoviště tam neznám vždycky se někam vmáčknu,ale pozor M.P. Tupouni jsou i večer aktivní
-
mr.ricardo
- Kontaktovat uživatele:
Jak rika corsair, pokud jedes od Hradce, tak nechat auto na Cernym moste, metrem na Florenc a kousek pesky. Karlin je to nejhorsi parkovani siroko daleko a vecer to neni jiny. Metro je rychlejsi, pohodlnejsi a bez nervu.
T9x FrSky, El Marabu XL, e-Hawk, Guppy 2, Ardea ve vystavbe
Pokud ti nevadí platit za parkování tak dve parkoviště jsou pod magistralou, jedno maličké naproti autobusovemu nádraží, další ve Florentinum.
Souhlasím s kolegy, zaparkovat na Černém moste a dál metrem. Jen pro informaci, kolem divadla není, zduraznuji není žádná modrá zóna. V Praze 8 zatim žádné zóny nejsou. Ovšem je tam hranice s Prahou 1, kde tyto zóny jsou a proto je to na osmičce narvané a parkování se tam blbe hledá.
Hitec Aurora 9X
hmmm tak proto to kroužení kolemdokola a já si to sváděl na modrou zonu,ale co není myslím brzo bude 
Pokud bys zaparkoval v modré zóně bez karty a přišli na to měšťáci, nejspíš by sis pro auto jel na sice hlídané, ale také velmi drahé parkoviště, asi tak 2,5 tisíce. Jinak už delší dobu se mluví o nějakém "centrálním" řešení parkovacích zón v Praze, ale zatim nic neni a vypadá to, ze ještě dlouho nebude.
P.S. Karlin obecně jako parkoviště nedoporucuji. Je tam celkem šero a take se tam stává, že po příchodu k autu zjistíš, že ti nekdo vyvětral kabinu buď okénkem, nebo z laskavosi, aby si se nezdržoval, otevřel dveře auta. Za odmenu si pak něco vezmou (ani kuře zadarmo nehrabe)
).
P.S. Karlin obecně jako parkoviště nedoporucuji. Je tam celkem šero a take se tam stává, že po příchodu k autu zjistíš, že ti nekdo vyvětral kabinu buď okénkem, nebo z laskavosi, aby si se nezdržoval, otevřel dveře auta. Za odmenu si pak něco vezmou (ani kuře zadarmo nehrabe)
Hitec Aurora 9X
Presne tak, nejlepsi je metro z Cernaku. Par mist se dokonce i blizko karlinskyho divadla najde, ale je to loterka jak blazen. A vzhledem k tomu, ze jedete do divadla, tak to ani nema cenu zkouset a nastvavat se hned pred predstavenim.
Nenamahej se metrem, hned vedle Karlina je parkoviste, hlidany, kdyz ukazes listky=sleva. Do kina je to dve minuty za roh. Nedavno jsme tam taky byli.
Joza píše:Nenamahej se metrem, hned vedle Karlina je parkoviste, hlidany, kdyz ukazes listky=sleva. Do kina je to dve minuty za roh. Nedavno jsme tam taky byli.
Presne tak - jak jsem psal hlidanych parkovist je v dochazkove vzdalenosti (do 5 minut) cela rada. Neni nejmensi problem komfortne a bez hledani na nich zaparkovat.
tak mu sem naházejte mapy kde co je což asi pomůže víc
corsair píše:tak mu sem naházejte mapy kde co je což asi pomůže víc
Od te doby co existuje street view to myslim ani neni potreba. Kde hledat jsem psal.
https://www.google.com/maps/place/Karli ... 18!6m1!1e1
Teď jsem si uvědomil, že v prostorách autobusového nádraží Florenc, tedy původní tzv. spodní část, je také nějaké placené a hlídané parkoviště. Vjíždí se tam vjezdem pro autobusy - http://mapy.cz/zakladni?x=14.4421959&y= ... &q=Florenc , z ulice Prvního pluku. Ceny a provozní dobu ale neznám, nepotřeboval jsem to. Průchodem přes nádraží se dostaneš k divadlu.
Hitec Aurora 9X
Dej si stránky divadla Karlín a v kontaktech najdeš dvě doporuč. parkoviště i stou slevou. Mám vyzkoušeno. Hezkou zábavu.
Myslím, že tady ještě nezazněla základní, ale zato velmi důležitá informace, na co vlastně jdeš? To jen proto, jestli ti to mají věci znalí doporučit, nebo raději vymluvit, abys ušetřil za cestě a nasr..štvaně se nevracel pozdě v noci domů
.
Hitec Aurora 9X