Minicorado
Re: Minicorado
Zlomil ale pri tvrdsim pristani ne? Ja to mam cca 6cm od otokovky. Dirku 1,5mm na futabackou antenu.
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
Mě se ten trup taky zlomil na těch dírkách a pamatuješ, že jsem přistál úplně normálně.
H1N1 píše:Zlomil ale pri tvrdsim pristani ne? Ja to mam cca 6cm od otokovky. Dirku 1,5mm na futabackou antenu.
Jo, bylo to "trochu" na čumák
Naposledy upravil(a) semi dne stř 25.11.2015 10:19, celkem upraveno 1 x.
KMX, Edge RCF, Veloxity, MC, DF
DS-14
DS-14
semi píše:Měl jsem taky 2 malé dírky a přesně tam se trup zlomil. (Ale měl jsem je asi 12 cm od odtokovky).
Dával bych je jen do toho nejpevnějšího místa, jak se trup svažuje za odtokovkou.
Právě to mě odradilo, trupy se lidem lámou právě v místě prostupu antén, vliv na pevnost to tedy má 100%.
holda29 píše:Mě se ten trup taky zlomil na těch dírkách a pamatuješ, že jsem přistál úplně normálně.
Jenomze ty mas i serva v ocase, takze je dost tezkej oproti memu nebo te sklenence.
Za mne 1,5mm dirka nemuze ovlivnit pevnost trupu 6-7cm za odtokovkou. Vsem to praska vyrazne dal od odtokovky. Michal to v tomto vlaknu i popisoval, hledej.
Je to tak...zákazník s tím říznul jako s cihlou a zlomilo se to v půlce trupu...né!!!v místě antének. Ale nemá serva v ocase. Já je tam taky nemám..je to hnusný ,funkční, ale pochopitelné. Corado není púvodně vůbec na serva v ocase. Michal to uzpúsobil..(jak to nejlépe šlo, bez předělávky formy) až po tom co se do Corada začli cpát 1 kw pohony.
Já létal s mojím celou sezonu a přistával s tím i do křoví. A nic se neláme. Jenže to chce trošku to přistání umět!!

Já létal s mojím celou sezonu a přistával s tím i do křoví. A nic se neláme. Jenže to chce trošku to přistání umět!!
Diry pro anteny trup mirne zeslabi a mely by byt co nejblize odtokovce. Tohle je uz dost daleko:http://www.mv-model.cz/setup/brzdy.jpg.
Trupy delam v zadni casti zesilene, ale je to uhlik a pri "blbe" rane (ktera z pohledu pilota muze vpadat nevinne) to proste prasknout muze. Mam na dilne jeden dvojkovy trup, tak ho zkusim zlamat, kolik vydrzi staticky
Trupy delam v zadni casti zesilene, ale je to uhlik a pri "blbe" rane (ktera z pohledu pilota muze vpadat nevinne) to proste prasknout muze. Mam na dilne jeden dvojkovy trup, tak ho zkusim zlamat, kolik vydrzi staticky
Michale..nezatěžuj se s tím. Corad jsem postavil něúrekom...
A co vím,tak to vždy roztřískali jinde (a většinou celé). Prostě to není pryžovka aby se s tím jeblo o zem.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
graup15 píše:Prostě to není pryžovka aby se s tím jeblo o zem.
To, to, to...
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Taky jsem podlehl mánii udělat hotliner z MC , navíc můj první kompozit.
Druhé jsem se snažil udělat co nejlehčí v rámci full carbon.
Dírky pro antény mi vyšly kousek za odtokovkou v tom nejpevnějším místě.
Druhé jsem se snažil udělat co nejlehčí v rámci full carbon.
Dírky pro antény mi vyšly kousek za odtokovkou v tom nejpevnějším místě.
DS-14
DS-14
H1N1 píše:Hezky resene.
Díky
DS-14
DS-14
To uz je dost slaby:-) ja ty kabely mam teda "na miru" a na regl i cidlo mam takovou podkovicku, pres kterou je protazena "S" paska.
H1N1 píše:To uz je dost slaby:-) ja ty kabely mam teda "na miru" a na regl i cidlo mam takovou podkovicku, pres kterou je protazena "S" paska.
No musím s tím něco udělat
DS-14
DS-14
Ahoj,
jak prosím vychází pozice baterky u verze lehouš (sklo)? Je baterka úplně u motoru, nebo spíš částečně pod křídlem. Motor mám 70 g, baterku lehkou - chci Gens Ace 3S 1800 mAh, tzn. 155 g. Díky.
jak prosím vychází pozice baterky u verze lehouš (sklo)? Je baterka úplně u motoru, nebo spíš částečně pod křídlem. Motor mám 70 g, baterku lehkou - chci Gens Ace 3S 1800 mAh, tzn. 155 g. Díky.