RC paragliding.
-
TERAZKY
- Kontaktovat uživatele:
Re: RC paragliding.
Pozváral to kolega. Som ho na to navliekol, tak uvidíme... Jeho pôjde na Cool, moja trojkola asi na Stunt 3.0. John dík mimochodom za servis....
... čo purex spojil, človek nerozdeľuj...
dub píše:Jak psal jonhf56 půjde to
je třeba vymyslet, jak ty popruhy vrchlíku přidělat k tomu parašutistovi, ušít třeba jednoduchý sedák, no a pak ten parašutista musí mít potřebný rozsah pohybu rukou a dostatečnou váhu. Co jsem viděl video, tak se takový parašutista dá vytáhnout na sňůře jako větroň, ale to musí mít ještě jedno servo navíc, které ovládá vypínací háček.
Dík za odpovědi, myšlenka byla vzít na hraní "parakřídlo" z HK a vyhodit ho za letu z letadla s RC parašutistou. Prostě provést "RC výsadek" za minimální náklady.
Snek
- dub
- Kontaktovat uživatele:
Snek píše:
Dík za odpovědi, myšlenka byla vzít na hraní "parakřídlo" z HK a vyhodit ho za letu z letadla s RC parašutistou. Prostě provést "RC výsadek" za minimální náklady.
Snek
Jestli potřebné komponenty již vlastníš, nevidím důvod to nezkusit
Jeti DC-24,DS-12,VBar,PsychoHammer,CrossAlps2.8,Sir Edmund Race,Samba 2.6,Ultra 3.5,Logo700,Logo 200
odpověď na otázku :
Asi hloupý dotaz
Jde použít padákové křídlo i pro klasického rc parašutistu bez krosny/motoru ?
Nebo je někde ke stažení střih na klasický ovladatelný rc padák? Nevím jak to přesně nazvat a nepodařilo se mi to vygůglit.
vzhledem k tomu , že s RC padáky skáčeme a také si je vyrábíme a šijeme, mohu potvrdit , že to nepůjde. je dost starostí zajistit , aby se nalil padák pro seskoky . kolega , který létá s RC paraglaidem i s RC padákem by to potvrdil.
V Modeláři ,tuším 1985, byl střih na padák a plánek na parašutistu , dobrý pokus , ale je to trochu složitější.
jsme ochotni poradit nebo pomoci s výrobou Rc para ,aby se naše řady trochu rozšířily
asi by muselo být vlákno pro RC para , je toho hodně na vysvětlování
tady jsou naše výtvory : http://rcparagan.rajce.idnes.cz/Galerie ... Chrastany/
Asi hloupý dotaz
Nebo je někde ke stažení střih na klasický ovladatelný rc padák? Nevím jak to přesně nazvat a nepodařilo se mi to vygůglit.
vzhledem k tomu , že s RC padáky skáčeme a také si je vyrábíme a šijeme, mohu potvrdit , že to nepůjde. je dost starostí zajistit , aby se nalil padák pro seskoky . kolega , který létá s RC paraglaidem i s RC padákem by to potvrdil.
V Modeláři ,tuším 1985, byl střih na padák a plánek na parašutistu , dobrý pokus , ale je to trochu složitější.
jsme ochotni poradit nebo pomoci s výrobou Rc para ,aby se naše řady trochu rozšířily
asi by muselo být vlákno pro RC para , je toho hodně na vysvětlování
tady jsou naše výtvory : http://rcparagan.rajce.idnes.cz/Galerie ... Chrastany/
dub píše:Jak psal jonhf56 půjde to
je třeba vymyslet, jak ty popruhy vrchlíku přidělat k tomu parašutistovi, ušít třeba jednoduchý sedák, no a pak ten parašutista musí mít potřebný rozsah pohybu rukou a dostatečnou váhu. Co jsem viděl video, tak se takový parašutista dá vytáhnout na sňůře jako větroň, ale to musí mít ještě jedno servo navíc, které ovládá vypínací háček.
To všetko už je vymyslene
Sedačka na svahovanie z mojej dielne , dole zavažie zozadu baterka a prijimač.
- dub
- Kontaktovat uživatele:
No s tím svahováním by to byla paráda, ale najít v okolí nějaký vhodný kopec bez porostu , správně orientovaný a s potřebnou plochou na přistání, se mi v blízkém okolí zatím najít nepodařilo. Ještě by v úvahu připadala Raná, ale motat se mezi opravdovými paraglidisty a riskovat, že někoho shodím, se mi nechce. Takže motor na zádech to řeší
Jo mít kousek od baráku Tatry a nebo Alpy to by byla jiná

Jeti DC-24,DS-12,VBar,PsychoHammer,CrossAlps2.8,Sir Edmund Race,Samba 2.6,Ultra 3.5,Logo700,Logo 200
- dub
- Kontaktovat uživatele:
PACKAL píše:Tak jsem včera zkusil objednat u Krilla ten paraglid. set i když už není teď na skladě, pokud nebude k sehánání, budu se muset oritentovat na pořízení něčeho jiného kolem těch 3 m. Každopádně bych chtěl na jaro být připravený k letu s nějakým základním vybavením a pak začít experimentovat s tříkolkou atd.
JAROSLAV
U Hackera je set skladem
http://www.hacker-motor-shop.com/e-vend ... 003&p=5003
- dub
- Kontaktovat uživatele:
Ano ukazuje to správně , ale vychází to tam dráž, když počítám euro za 27,-, tak je to nějakých 10800 bez poštovného
. U Krilla 9450,-+ poštovné, ale podmínkou je, že to Hacker má skladem, jak jsem již psal výše 
Vyjde to levněji skoro o 1200,- Za to máš serva a pohonný akumulátor
dub píše:Ano ukazuje to správně , ale vychází to tam dráž, když počítám euro za 27,-, tak je to nějakých 10800 bez poštovného. U Krilla 9450,-+ poštovné, ale podmínkou je, že to Hacker má skladem, jak jsem již psal výše
No mi toho Krila nemame ta to je v prd.......
Dal som tam motor GT2820/7 a vrtuľu 10/5 som zvedavy ako dlho to poletí.
odlechčene krosna do bezvetria vaha 0.90 bez aku.
odlechčene krosna do bezvetria vaha 0.90 bez aku.
- dub
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, ta informace byla hlavně určená pro zdejšího uživatele s nickem Packal, který to chtěl u Krilla objednat a nebylo to skladem.
Hele ten zkušební pilot nemá chybu můžeš poskytnout podrobnější info popř. i s linkem
Dík
Hele ten zkušební pilot nemá chybu můžeš poskytnout podrobnější info popř. i s linkem
Dík
dub píše:Ahoj, ta informace byla hlavně určená pro zdejšího uživatele s nickem Packal, který to chtěl u Krilla objednat a nebylo to skladem.
Hele ten zkušební pilot nemá chybu můžeš poskytnout podrobnější info popř. i s linkem![]()
Dík
Su tam dva jeden aj keca ale ten zase menej stojí.
http://www.nej-pohadkovehracky.cz/kateg ... kovy-.html
- dub
- Kontaktovat uživatele:
Díky, velice zajímavý obchod už ho mám v záložkách