Řeknu taky svůj názor.
Vůbec nejsem přívržencem sad, protože z 20 bitů potřebuji 4, ale kvalitní.
Takže radši si vyberu jednotlivě co potřebuju a kvalitní.
Spíš bych se s tátou domluvil, co by se mu hodilo , ať dá víc typů a nechá se překvapit co mu Ježíšek přinese.
(Ne)modelářské nářadí.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- malé zvíře
Re: (Ne)modelářské nářadí.
2952 píše:...už nikdy nic od firmy Extol:
Měl jsem svislou fézku této značky - házela kleština...
Koupil jsem kopinaté vrtáky stejné značky - házely cca 5 mm...
Je to jenom náhoda?
To je ale záměr. Když upneš házející vrtáky do házející kleštiny, tak se to házení vyruší a všechno je v pohodě
Last one alive, lock the door!
malé zvíře píše:
To je ale záměr. Když upneš házející vrtáky do házející kleštiny, tak se to házení vyruší a všechno je v pohodě
Na Extol jsem slyšel podobné názory.. Sám jsem objednal dle rad a doporučení gola sadu od ATX (zaruka 7let) Veliká spokojenost
-
richardsonec
já koukám po Heuréce a nebo po netu na nářadí jen na specializované prodejny. Jinak nic. V obchodech mi to přijde dražší o dost.