Reklamace na HK

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JB

Reklamace na HK

#1 Příspěvek od JB »

Zdravim.
Před dvěma měsíci jsem na Hobby Kingu reklamoval zdroj Turnigy. Chtěli ho poslat do Anglie,tak jsem jim ho poslal a uznali,že je vadný a že mi ho vymění. Od té doby mám ve výpisu mých objednávek uvedený tento zdroj jako zaplacený,ale pořád nic nepřichází. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti co dál?
Děkuji za radu.
corsair
Kontaktovat uživatele:

Re: Reklamace na HK

#2 Příspěvek od corsair »

Nejrychlejší je jít na jejich online chat, funguji 24 hodin, nějaké dopisování je na nekonecno
bighugo
Kontaktovat uživatele:

Re: Reklamace na HK

#3 Příspěvek od bighugo »

Reklamoval jsem jen jednou, byl to autíčkový regulátor. Posílal jsem ho do Německa (ještě v době, kdy tam fungoval sklad), hodně dlouho se nic nedělo (snad 3 měsíce) a nakonec mi bez jakéhokoliv upozornění naskočila cena regulátoru do bonusových bodů.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“