Na Rc4x4 cekam na aktivaci uctu (uz nejakou chvilku) takze zkusim dotaz tady.
Uvazuju o expedicnim auticku (na 90% Vaterra Ascender Kit a casem nejaka jina kastle) a resim motorizaci. Zasadni pozadavek je easy - vodotesnost a idealne stridak. Ale nemuzu najit zadnej senzored vodotesnej motor (jen reglery).
Takze :
- ma nekdo tip na vodotesny senzored stridak 540 class , idealne provozovatelny s 3S aku (sice ji nebudu moct dat optimalne ale zase jich tu par mam v zasobe)
- ma nekdo zkusenost s bezsenzorovym stridakem v expedici ? Prijde me ze ty pomale rozjezdy a manevrovani jsou pro stridak bez senzoru dost na prd resp. jeho rozjezdova charakteristika je blba
a posledni, pro jistotu
- nejaky stejnosmerny expedicni motor pro 3S lipol ?
Motorizace expedicniho auta
Motorizace expedicniho auta
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Re: Motorizace expedicniho auta
striedaky sa vodotesne asi ani nerobia, dokazu totiz bezat aj pod vodou 
No o tom se už diskutovalo,pouze v čisté vodě.V louži a blátě rychle končí,stejnosměr běží pořád.Po třech letech vymetání hlavně bláta na expe a trialu mi 540 55T /a nejen mě/běží pořád.
- Vážka
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam ve vsech expe autech Graupner Speed 600 eco.
ASW-17, Sea Beaver, Piper PA-18 Super Cub
JETI DS-16
JETI DS-16
Já mám CC-01,tam 540 stačí.Na expe kde se jezdí pomalu je střídavej motor nejlepší.Občas propláchnout čistou vodou,stříknu do něj trošku oleje a maká pořád.Střídavý jsou vhodný spíš do rychlejch aut.
a nejaky stejnosmer na 3S ?
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Amper píše:- ma nekdo tip na vodotesny senzored stridak 540 class , idealne provozovatelny s 3S aku (sice ji nebudu moct dat optimalne ale zase jich tu par mam v zasobe)
- ma nekdo zkusenost s bezsenzorovym stridakem v expedici ? Prijde me ze ty pomale rozjezdy a manevrovani jsou pro stridak bez senzoru dost na prd resp. jeho rozjezdova charakteristika je blba
Otázka je, jak moc se budeš bahnit? Já to rád nemám, jemný prach s vodou se dostane všude a odcházejí ložiska v nápravách atd. Jinak ale jezdím celoročně vč. sněhu s motoren Novak ballistic crawler a jsem spokojenej. Jezdím ale maketově, brodím zhruba po karoserii, né že koukám do bazénu jak po dně jezdí model
Bez senzoru bych motor nepořizoval, i když někdo tvrdí, že to používá. Co jsem zkoušel se mi nelíbilo...
SS crawler motory Novak, Tekin, Holmes apod. všechny 3s zvládnou...
ad brodeni - jj, maketove tj. po okenka 
- Pajik_CZ
jezdil jsem se střídavkou vodou, blátem, sněhem.... nepodepsalo se to na něm a sloužil dlooooooouho. Chce to ale údržbu, ne se na něj vysrakakat 
zase jen na zemi...