3D Robotics - Solo
Re: 3D Robotics - Solo
S nákupem v B&H byl neskutečný oser. Na zboží je zákaz poslání do ČR. Na Taiwan OK, ale zase nešla dokončit objednávka. Po mailování s podporou to telefonicky vysvětlil prodejce - není dostatek baterek, tak system bere pouze 1ks v objednávce. Sám mi další baterky vyhodil a bylo to. Holt musím baterky dokoupit až budou. Poštovné sice za 108, ale baterka v hodnotě 150 zdarma. (u B&H jen do 15.6.)
3dr backpack
- gardenroute
Srovnání 3DR Solo s gimbalem proti DJI Phantom 3 Advanced
Srovnání 3DR Solo s gimbalem proti DJI Phantom 3 Advanced.
Solo letělo s GP Hero 4 Black 1080p/60fps/Medium FOV/protune. Phantom 3 Advance s nastavením 1080p/60 fps
Nebudeme asi hodnotit kvalitu obrazu, ale řekl bych, že gimbal Sola nějak nepřesvědčuje...
Co Vy na to ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WrnY2VNkOcI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=94zlaNlPqMw[/youtube]
Solo letělo s GP Hero 4 Black 1080p/60fps/Medium FOV/protune. Phantom 3 Advance s nastavením 1080p/60 fps
Nebudeme asi hodnotit kvalitu obrazu, ale řekl bych, že gimbal Sola nějak nepřesvědčuje...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Re: Srovnání 3DR Solo s gimbalem proti DJI Phantom 3 Advance
gardenroute píše:Srovnání 3DR Solo s gimbalem proti DJI Phantom 3 Advanced.
Nebudeme asi hodnotit kvalitu obrazu, ale řekl bych, že gimbal Sola nějak nepřesvědčuje...Co Vy na to ?
Mám ho, a gimbal mi přijde dokonalý. Občas mám až pocit že se fpv prostě zaseklo, díky tomu jak je obraz stabilní. Opravdu nepřeháním, je to jako by kamera byla na pevno připevněná.
Další výhody (open source, made for solo, smart shots...,je na každém individuálně, jestli je to pro něj to pravé).
Pokud někoho z vás zajímá něco konkrétního ohledně Sola, určitě se zeptejte...
Ahoj, jaké sis pořídil doplňky k Solu? (já mám antény od Tonyho pro zvětšení dosahu) a baťoh od 3DR pro cestování na palubě. (máš extendery nohou?) Zatím na mě čeká na ostrově až přiletím, takže potřebuju udělat dokupy včas - tam už nic nekoupím. R
PS, jak se chytá do ruky?
-
salamander
Pánové , tak to sa už lieta zo Solom ?
Sledujem len Phantoma a na iné stroje dáko zabúdam .
Čakám čo kúpi Gardenroute , lenže on nič
Ak sa to nedá kúpiť u nás alebo v CZ tak potom budem čakať .
Čakám čo kúpi Gardenroute , lenže on nič
- gardenroute
Anton, vše jak říkáš, "...on stále nič...", stále přemýšlím.salamander píše:Pánové , tak to sa už lieta zo Solom ? Sledujem len Phantoma a na iné stroje dáko zabúdam .
Čakám čo kúpi Gardenroute , lenže on ničAk sa to nedá kúpiť u nás alebo v CZ tak potom budem čakať .
Naše předchozí zkušenost Phantom mohykánů již nutí si to dobře promyslet. Kdyby bylo po mém a bylo to tak jednoduché, neváhal bych, a šel bych do Inspire, možná i do Matrice. Ale, je dost drahé pro amatéřinu, a pro mě i trochu neskladné na cestování.
Romana (Daga) stále trochu zlobím
Mám teď trochu času, do jara to řešit nebudu, za týden frčím až do ledna opět do tepla, teploučka, ale bez Ptaaka
Roman má jeden zásadní argument proti DJI, a to jejich mizerná podpora, a ještě mizernější podpora (resp. žádná) starších výrobních modelů při nástupu nového (:!: ). Tím jsme si všichni již prošli, a ti noví s P3kami to ještě nevědí...
Dag2B3 píše:Ahoj, jaké sis pořídil doplňky k Solu? (já mám antény od Tonyho pro zvětšení dosahu) a baťoh od 3DR pro cestování na palubě. (máš extendery nohou?) Zatím na mě čeká na ostrově až přiletím, takže potřebuju udělat dokupy včas - tam už nic nekoupím. R
Mám 3DR backpack - opravdu stojí za to. Fpvlr of Tonyho jsou určitě taky dobrá volba, zvažoval jsem je ale nakonec půjdu do Itellite(všem DJI dobře známí) , jsou to Poláci, takže je to pro mě výhodnější.. Plus se mi designově víc líbí- udělaj mi modifikací aby se to snadno hodilo na ovladač a přebarví to i na černo
Kromě toho žádný doplňky nemám, teda až na pár baterek a vrtulí navíc..
Ale asi budu kupovat 3DR screen hood, jak na tablet tak na mobil, je to slušně udělané..
Plus jsem si udělal upgrade WiFi karet, hodil jsem tam MikroTiky..
PD: Do ruky ho nechytám
salamander píše:Pánové , tak to sa už lieta zo Solom ?
Čakám čo kúpi Gardenroute , lenže on nič![]()
V Česku brzy bude
- gardenroute
Před pár dny jsem na něm koukal na letišti v Dubaji, celkem dobré řemeslné zpracování, cena cca 1300 USD
gardenroute píše:Před pár dny jsem na něm koukal na letišti v Dubaji, celkem dobré řemeslné zpracování, cena cca 1300 USD
V B&H photo video za $1200 i s gimbalem a Gopro Hero 4 Silver v ceně ..
- gardenroute
S gimbalem by to mělo být vždy, Hero Silver je pro kopteru k ničemu...
Ale v té ceně to je fajn...
gardenroute píše:S gimbalem by to mělo být vždy, Hero Silver je pro kopteru k ničemu...Ale v té ceně to je fajn...
Samotné Solo bez gimbalu je za $999 gimbal je pak za $399.. Jo jo Silver je vcelku k ničemu, ale vždycky se dá prodat nebo použít k něčemu jinému, takže není důvod to nebrat.. Ale prostě třeba na téhle akci se dá ušetřit !!$600!! oproti oficiálním cenám co má 3DR na webu...