Quadro HK Quanum Nova

Pokud se dá copter koupit v obchodě, tak všechno patří sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
petrovo

Re: Quadro HK Quanum Nova

#316 Příspěvek od petrovo »

Ba, ba - Ohmův zákon je velký ZÁKON... A s těma očima a tak, to je jako bych to psal sám :D
Ryko
Kontaktovat uživatele:

#317 Příspěvek od Ryko »

Bojkas píše:Ryko: sakra, ty se mas! :-( ja to tam memam. Jsou verzi máš, z jakého skladu a za kolik?
Dokázal by si identifikovat ten konektor?

RooSooL: já myslím, ze to ještě naskladni, i tu novu byl zájem, jen pochybuji, ze bude zase za těch 130€.

Takže jsem to znova rozebral a tady je ta verze a našel jsem konektor který se dá použít bývá na ventilátorech procesoru NTB. nebo ty malé ventilátorky na grafiky,budu dělat ze dvou.
Přílohy
IMG_20151230_174324.jpg
IMG_20151230_173152.jpg
IMG_20151230_173110.jpg
pixel1

#318 Příspěvek od pixel1 »

Zda se mi to nebo je to opravdu oxidace na tistaku na té druhé fotografií?!
jakun

#319 Příspěvek od jakun »

pixel1 píše:Zda se mi to nebo je to opravdu oxidace na tistaku na té druhé fotografií?!

Ahoj, asi zbytek pájecí pasty. Já osobně jsem vše omyl. Dráty mám napájené napřímo a na osd straně mám konektor.
Ryko
Kontaktovat uživatele:

#320 Příspěvek od Ryko »

Jo to je pasta ,ja na druhé straně mám také normální konektor .Ted to musím přehrát mám tam na mně moc údajů :)
RooSooL

#321 Příspěvek od RooSooL »

Zdravím.
Létal jste někdo s GoPro kamerou? V návodu jsem četl, že by na kameře nemělo být zapnuté WiFi, nejspíše kvůli rušení signálu. Jaké s tím máte zkušenosti? Mám se něčeho bát? Chtěl bych na dálku měnit mezi videem a fotkou.
Parrot Bebop 2, Sky Controller 2, FPV
Ryko
Kontaktovat uživatele:

#322 Příspěvek od Ryko »

Já mám kopii z Číny a wifi používám a mám dokonce obědnanou wifi telemetrii. U toho wifi připojení když svítí sluníčko a koptéra se pohybuje tak se trochu seká a nenahrává to v kuse mám pak 80-90mb videa, nevím proč a když ztratíš signál tak pořád nahrává a když se koptéra vrátí tak se to už nechce spojit. Možná že originál se bude chovat jinak. :D
RooSooL

#323 Příspěvek od RooSooL »

Ryko píše:Já mám kopii z Číny a wifi používám a mám dokonce obědnanou wifi telemetrii. U toho wifi připojení když svítí sluníčko a koptéra se pohybuje tak se trochu seká a nenahrává to v kuse mám pak 80-90mb videa, nevím proč a když ztratíš signál tak pořád nahrává a když se koptéra vrátí tak se to už nechce spojit. Možná že originál se bude chovat jinak. :D

No mě ani tak nešlo o signál z kamery, jako o signál z koptery. Aby najednou neudělal pápá a Gopro za 14k v pr.eli :D Jinak já jsem zkoušel jen čistě zapnout nahrávání a na 120fps není problém za 10 minut udělat 5GB :D Ale poprvé jsem dal jen klasiký záběr bez rybího oka a to nebylo ono. Příště dám širokoúhlý a dostabilizuju to v sony vegas trochu. Ale pád cca ze 3-4 metrů mám nahranej. To je tak, když s loiter přecházíte na klasický mod bez podpory a zapomenete, že jste plynovou páčku nechali úplně dole :D Je pak docela sranda se doma dívat jak asi v těch 4 metrech se přestanou točit motory a spadne to jako šutr do trávy :D
Ryko
Kontaktovat uživatele:

#324 Příspěvek od Ryko »

No koptéra mi nikdy nespadla ,jen jednou se přerušil signál ale zůstala viset nemůžu potvrdit že to bylo wifi
Bojkas

#325 Příspěvek od Bojkas »

Zkoušel jsem xiaomi wifi a fpv přes mobil, ale neustále to ztracelo signál vysilace a šlo to do failsafe s RTL. :-D

Za mě určitě nepoužívat.
RooSooL

#326 Příspěvek od RooSooL »

Bojkas píše:Zkoušel jsem xiaomi wifi a fpv přes mobil, ale neustále to ztracelo signál vysilace a šlo to do failsafe s RTL. :-D

Za mě určitě nepoužívat.

no a dá se tedy nějakým způsobem u tohoto modelu udělat FPV? Nedokážu si představit, že na víc jak 15 metrů výšky budu schopný vědět, co dělám :D
Bojkas

#327 Příspěvek od Bojkas »

Dá. :-) Objednej 5.8GHz fpv a kabel microusb na video pro gopro. Dosah 200-1000m. Cena 1000kc.

Ja mám sj4000 bez wifi a kabel jsem si spajel microusb-cinch sam. A to nemam moc zkušenosti.

Ps: v pohode kopteru vidíš na 100m daleko a zároveň 50m vysoko.
RooSooL

#328 Příspěvek od RooSooL »

Bojkas píše:Dá. :-) Objednej 5.8GHz fpv a kabel microusb na video pro gopro. Dosah 200-1000m. Cena 1000kc.

Ja mám sj4000 bez wifi a kabel jsem si spajel microusb-cinch sam. A to nemam moc zkušenosti.

Ps: v pohode kopteru vidíš na 100m daleko a zároveň 50m vysoko.

a co přesně jsi objednávat? HK, nebo nějakej aliexpress, nebo tak něco?

teď koukám na tohle - http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _plus.html zajímavé. Co bych ještě potřeboval k tomu?
Bojkas

#329 Příspěvek od Bojkas »

FPV přes aliexpress a uz na to cekam 34 dni. :-D koupím to asi na německem amazonu znovu.

Každopádně FPV přes wifi je k ničemu. Koukal jsem na video toho co mám objednán a dosah cca 2km (ale musím uznat, ze to bylo v poušti).
Bojkas

#330 Příspěvek od Bojkas »

http://s.aliexpress.com/f2QfyYza

K tomu co si poslal by si potřeboval ještě přijímač a brýle/monitor.
Odpovědět

Zpět na „Coptery - komerční výrobky“