DJI - Phantom 3
-
krata_Gsx-r
Re: DJI - Phantom 3
Zdravim bylo by nejake info jak s copterem do letadla (mam za to ze v navodu se psalo ze aku musi bejt nabita jen na 10% a jako prirucni zavazadlo ale co dal?) popr. Kde najdu nekake info jak to chodi v cilove zemi s provozem coptera?
-
krata_Gsx-r
Ps. Jinak s P3A mam v malym meste dosah max 470m samo vsude sama WIFIč....
graup15 píše:...Dneska mi náš nový kolega z naší vesničky pújčil Phantoma 3 Advanced...
Abych získal představu, ten display, který je na vysílači pověšen, má jaký rozměr?
To je 7" nebo víc?
To je iPad mini 2. Ještě byl v záloze připraven Nvidia Shield. Kdyby to náhodou iPad neutáhnul.
On si i ten iPad docela šáhnul na dno svojich sil.
Tak mi dnes přišel kufřík, coptera do něj pěkně pasuje i s příslušenstvím.
Objednával jsem 25.11 za Anglie a dnes dorazil, cena necelou tisícovku i spoštovným
Objednával jsem 25.11 za Anglie a dnes dorazil, cena necelou tisícovku i spoštovným
Phantom 3 Advanced
HPI Baja 5b SS
kyosho fw-05t Subaru Impreza
HPI Baja 5b SS
kyosho fw-05t Subaru Impreza
graup15 píše:To je iPad mini 2. Ještě byl v záloze připraven Nvidia Shield. Kdyby to náhodou iPad neutáhnul.
Díky. Takže podle specifikace 7,9", ale s vysokým rozlišením.
Ptal jsem se proto, že brýle pro 5,8GHz kvůli vadě zraku nechci a ze 7" s malým rozlišením mám zase kvůli očím strach, že je tam vše malé a prd na tom uvidím. Tak jsem dosud hledal něco funkčního kolem 10", co bych postavil na stativ. Co jsem pro 10" našel, tak zatím k tomu v diskuzích bylo vždy nějaké to ALE.
No a podle té fotky v porovnání k velikosti vysílače by snad i těch 8" mohlo stačit a pro 8" už je toho k nalezení více.
- gardenroute
Chtělo by to zde více prostudovat, k tomuto tématu jsem zde mnohokrát přispíval např. ohledně létání s kopterou na palubě letadla, dokonce jsou zde i samostatná vlákna např. pro řadu cílových zemi. Viz vlákna P1 a P2.krata_Gsx-r píše:Zdravim bylo by nejake info jak s copterem do letadla (mam za to ze v navodu se psalo ze aku musi bejt nabita jen na 10% a jako prirucni zavazadlo ale co dal?) popr. Kde najdu nekake info jak to chodi v cilove zemi s provozem coptera?
Osobně jsem s Phantomem procestoval velký kus světa v mnoha letadlech od A380 až po malé Cessny, takže k tomu mám co říci. Něco najdeš i v mém místním blogu, v kapitole o africké expedici, možná něco i v thajském příspěvku, kde zrovna opět jsem, byť teď bez letadla, protože např. zrovna zde to striktně zakázali. Příp. se zeptej do SZ, ať to zde neplevelime.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
jio píše:Díky. Takže podle specifikace 7,9", ale s vysokým rozlišením.
Ptal jsem se proto, že brýle pro 5,8GHz kvůli vadě zraku nechci a ze 7" s malým rozlišením mám zase kvůli očím strach, že je tam vše malé a prd na tom uvidím. Tak jsem dosud hledal něco funkčního kolem 10", co bych postavil na stativ. Co jsem pro 10" našel, tak zatím k tomu v diskuzích bylo vždy nějaké to ALE.
No a podle té fotky v porovnání k velikosti vysílače by snad i těch 8" mohlo stačit a pro 8" už je toho k nalezení více.
Já tomu nějak nerozumím...jak na brýle pro 5.8GHz????
Phantom 3 jede na Light bridge v pásmu 2,4Ghz s přenosem full HD .
A je hodně velký rozdíl čumět na monitor 10 palců na kterém je PAL rozlišení a nebo Full HD .
Majitel phantoma tam doteď má normální iPhone telefon a na něj lítá. Ten iPad (a v záloze Shield) jsme přivezli mi s bráchou aby právě viděl ten rozdíl když si to pustí na rozumně velkém displeji.
Já osobně jsem zvolil plán pětiletky...nejdřív pořídím nové brýle co podporují 720p a pújdou prokazatelně připojit na Light bridge. Snad nové V3 dominátory by to měli umět...snad.
Pak se uvidí co bude dostupné za rozumný penízek...jestli Connex ,nebo Light Bridge--nebo něco jiného.
graup15 píše:Kilometr přez vesnici a obraz jako víno
Tak to se celkem divím, když lítáte s tou pěnou na gimbalu
JCM píše:
Tak to se celkem divím, když lítáte s tou pěnou na gimbalu
No budeš se divit dál...ale tím jsem myslel žádné výpadky obrazu,pořád plný signál. Kvalitu záznamu,jestli je tam jello,nebo není...to mi nezajímalo. Mně zajímá na tom pouze a jenom ten light bridge.
Zdravím pánové,
Mám phantoma 3 advanced a po posledním létání mi začla nějak blbnout kamera,problikávají mi v obrazu fialové záblesky,když přepnu na foto tak je všechno v pořádku,když přepnu na video zase to samé,zkoušel jsem přehrát firmware na starší ale je to pořád stejné,teď je tam vše nejnovější,jak ve phantomu tak v ovládání tak i v app a dělá to pořád,záblesky jsou i na sd kartě,díky za každou radu co s tím udělat?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XgSPTzLXSx4[/youtube]
Mám phantoma 3 advanced a po posledním létání mi začla nějak blbnout kamera,problikávají mi v obrazu fialové záblesky,když přepnu na foto tak je všechno v pořádku,když přepnu na video zase to samé,zkoušel jsem přehrát firmware na starší ale je to pořád stejné,teď je tam vše nejnovější,jak ve phantomu tak v ovládání tak i v app a dělá to pořád,záblesky jsou i na sd kartě,díky za každou radu co s tím udělat?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XgSPTzLXSx4[/youtube]
Stejný problém jsem měl s GoPro Hero 4 a po přehrání firmware se to ještě zhoršilo, no a na konec servis a výměna za novou.
-
krata_Gsx-r
jio píše:Díky. Takže podle specifikace 7,9", ale s vysokým rozlišením.
Já použímám obyč prestigio 10,1" je to 4jádro 4jádro grafika 1gb ram a chodí to pěkně jak dji go tak i litchi do držáku se vejde jen tak tak má veliké okraje
-
krata_Gsx-r
gardenroute píše:Chtělo by to zde více prostudovat, k tomuto tématu jsem zde mnohokrát přispíval např. ohledně létání s kopterou na palubě letadla, dokonce jsou zde i samostatná vlákna např. pro řadu cílových zemi. Viz vlákna P1 a P2.
Osobně jsem s Phantomem procestoval velký kus světa v mnoha letadlech od A380 až po malé Cessny, takže k tomu mám co říci. Něco najdeš i v mém místním blogu, v kapitole o africké expedici, možná něco i v thajském příspěvku, kde zrovna opět jsem, byť teď bez letadla, protože např. zrovna zde to striktně zakázali. Příp. se zeptej do SZ, ať to zde neplevelime.
Díky za info něco jsem tam našel...
- gardenroute
Tak jsi asi hledal špatně, k tématu přepravy kopter a jejího příslušenství ve velkych letadlech jsem zde několikrát dával dost vyčerpávající informace.krata_Gsx-r píše:Díky za info "něco" jsem tam našel...
A to jak to chodí u aerolinií sdružených jak u IATA tak u FAA. Přesné info k přepravě LiPol baterií (přesné wataze a počty LiPol), co může do bagaze, co se bere na palubu atd s uvedením příslušných reglementů.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |