Plán na balzové RC házedlo

RC házedla - kategorie, která má hodně blízko k "opravdovému" sportu.
Zpráva
Autor
Kadlec Pavel

#16 Příspěvek od Kadlec Pavel »

A co použít na potah AIRSPAN , LITESPAN - je lehký a je v různých barvách , lepí se na balsalock a pak se přižehlí ,takže je možné i různé oblouky vyhladit a nakonec nalakovat.
blacksmith
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od blacksmith »

Kadlec Pavel píše:A co použít na potah AIRSPAN , LITESPAN - je lehký a je v různých barvách , lepí se na balsalock a pak se přižehlí ,takže je možné i různé oblouky vyhladit a nakonec nalakovat.

Ahoj, potřebuju, aby to bylo trochu chlupatý, jinak to bude raketa :-).
Co jsem se dočetl, tak LITESPAN http://www.hobbyeshop.cz/inshop/films/litespan/id-hor-0040-02+litespan-zluta.html je normální hladká folie, tomu bych se rád vyhnul, ikdyž mám pocit, že byla na origálu aplikována.
U AIRSPANU http://www.hobbyeshop.cz/inshop/potahove-materialy/airspan/id-hor-0070-06+airspan-kremova.html je uvedeno, že je to taky plastová folie, ale má se prolakovat, to už asi nebude tak hladký, ne? Dá se to vypnout i teplem? Neměl jsem to nikdy v ruce. :?:

Dík
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=129
makyk
Kontaktovat uživatele:

Plán na balzové RC házedlo

#18 Příspěvek od makyk »

Asi už jdu s křížkem po funuse, ale projděte si odkazy na této stránce http://www.rcgroups.com/forums/member.php?u=133609
Fox
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Fox »

Myslí te si že by šel ten kolibri postavit pomocí plastových žeber z model studia ??
Viz jejich katalog str 23 (Item No.:0124135) křídlo by bylo oproti originálu asi o 15mm hlubší.
Choze
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Choze »

teď říkám sám za sebe že myslím že by t z nich aj šlo ale jestli jsou všechny žebra stejné tak není co řešit a udělat 2 z překližky navléknout balsu a obrousit a máš to zas tak moc jich tam není. no ale jestli už máš tam ty doma nebo ne
Fox
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Fox »

Doma je nemam Ale ty plasťáky nejsou nijak drahé (27korun za 24 žeber)..
Choze
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Choze »

tak jak chceš já myslím že to bude asi jedno když jsou o kousek delší třeba to aj bude líp lítat
Fox
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Fox »

Existuje nějaká potahovací fólie se samolepící vrstvou ?
Brabouk
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Brabouk »

Čauvec, tak jsem se rozhodl, postawit si nějaký to házedlo, a rozhodl jsem se pro toho Worovýho Styluse. Plán u jsem překreslil a vypadá to celkem pěkně a má to jednoduchou konstrukci. Už mám postavenou SOP a VOP. Už se těším, až to pude do vzduchu. Stavíte to ještě někdo nebo už to někdo má postavený???????
woro
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od woro »

Brabouk píše:Čauvec, tak jsem se rozhodl, postawit si nějaký to házedlo, a rozhodl jsem se pro toho Worovýho Styluse. Plán u jsem překreslil a vypadá to celkem pěkně a má to jednoduchou konstrukci. Už mám postavenou SOP a VOP. Už se těším, až to pude do vzduchu. Stavíte to ještě někdo nebo už to někdo má postavený???????
Kdybys chtěl později upgradovat na lepší klouzavost a větší rozsah rychlostí, mám na něj nahrubo rozkreslené křídlo s tenčím profilem od Marka Drely :wink: Ale stav tu mrchu hlavně co nejlehčí, před týdnem jsem to vrhal proti větru, trochu jsem to přehnal, něco jsem si natáhl/natrhl a doteď mě bolí rameno...
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
Brabouk
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Brabouk »

:-) a ty máš to křídlo v komplu nebo na papíře?
woro
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od woro »

Na papíře, ale do kompíku bych neměl mít problém to nakopat. Jenom to chce trochu silnější nosník, asi se ti nebude líbit moje oblíbená stojina z trojky balzy mezi pásnicemi :wink:
helbo
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od helbo »

woro :) stylus zasadne co najtazsi :D a poriadna guma :)... :D:D:D aby ti to vo vetre necuvalo... ale tak hej ked to chcete mat ako rc hadzadlo tak to treba spravit medzi 200 az 300g :) ... ale tak aj 800 daco sa hadzalo v pohode :D
... urobíme tak, aby bolo dobré ...
woro
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od woro »

helbo píše:woro :) stylus zasadne co najtazsi :D a poriadna guma :)... :D:D:D aby ti to vo vetre necuvalo... ale tak hej ked to chcete mat ako rc hadzadlo tak to treba spravit medzi 200 az 300g :) ... ale tak aj 800 daco sa hadzalo v pohode :D
A co Stylus s AG35/AG36? :wink: Ono těch 370g na normálního bylo tak akorát, ale házet se to nedalo (když nepočítám jak jsme tam u vás pouštěli ty rakety a celou dobu mi to viselo nad hlavou, to byl ale vítr tak nějak na hranici i na dvoumetrovky bez křidélek a libovolné americké RES).
Brabouk
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Brabouk »

Tak už mám jedno ucho udělaný. Jdetzo celkem rychle. Ve střebu bych měl mít to křídlo hotový. Woro prosímtě mohl bys mi zvázit to tvý křídlo bez toho upgradu. Stavím ho z trošku větší balzy, ale mám tam zase odlehčovací díry. Jinak co tam máš za přijímačovky?
Odpovědět

Zpět na „F3K/HLG/DLG“