ILook+ kamera nejde spustit nahrávání videa ale fotí.

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Odpovědět
Zpráva
Autor
karelgallas

ILook+ kamera nejde spustit nahrávání videa ale fotí.

#1 Příspěvek od karelgallas »

Rok natáčím s kamerou iLook + která byla v setu s dronem Walkera Scout.Při posledním pokusu natáčet nešlo spustit nahrávání ani povelem z vysílače ani stlačením tlačítka na kameře. Provedl jsem kontrolu kabeláže, přepnul jsem i na režim jednotlivé fotky a tento režim funguje a fotky zaznamenává !!! Opětovné přepnutí na režim video opět bez odezvy. Máte někdo podobnou zkušenost? Může být vadný onen mikropřepínač na těle kamery? Používaný byl jen minimálně.
Děkuji za zkušenosti.
Karel Gallas
corsair
Kontaktovat uživatele:

Re: ILook+ kamera nejde spustit nahrávání videa ale fotí.

#2 Příspěvek od corsair »

zajímavé totéž mi to udělalo v uplně jiném vlákně v příspěvku kde bylo slovo d..ron copak se nám to tu uvelebilo??? A vidí to i ostatní nebo mám nějaké mámení?
Zenderat

#3 Příspěvek od Zenderat »

Jo vidí to asi všichni neboj :-)
Jde o to, že většina lidí co vlastní multicoptéru tomu nepravě říká dron. A s dronem Vám nikdo nepomúže, páč je to tady v CZ "zakázané" musí bejt pojištění, povolení atd.
Phoenix, DX6i, Futaba T8FG, Win-rc 450 DFC, T-REX 550e Fb
Copterky :-)
Marsyas

#4 Příspěvek od Marsyas »

Zenderat píše:Jo vidí to asi všichni neboj :-)
Jde o to, že většina lidí co vlastní multicoptéru tomu nepravě říká dron. A s dr. Vám nikdo nepomúže, páč je to tady v CZ "zakázané" musí bejt pojištění, povolení atd.

Omlouvám se za trochu OT, ale když už se to tady nakouslo...
A co já, pokud mojí hexakoptéru používám k natáčení jako nástroj (pro zábavu, ze záliby, ne pro výdělek, nikoho nešpehuji a natáčím přírodu), ale zároveň i studuji přírodní vědy a používal jsem ji k mapování v rámci studia, vlastně tedy pro vědecké účely. Kde tedy leží ta hranice. Mohu tedy říkat dro.n, pěkně, pěkně prosím?
Prosťe rát bastlým.
leon_cz

#5 Příspěvek od leon_cz »

Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“