DJI - Phantom 3
Re: DJI - Phantom 3
Provedli jsme reálný test dosahu Phantoma Advance . Samozřejmně né ve měste, ale na české vesnici kde těch wifin zase není tolik,hlavně wifi linků parabolama do dalších vesnic není tolik.
Použitý tablet N-Vidia shield (ten se ani neorosí,výkonu má až dost). Teda čekal jsem menší dosah,výsledek překvapil.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y6Jd5zbmMBY[/youtube]
PS je tu někdo kdo má čisté Light bridge ..tzn né jako součást Phantoma,či Inspire? Mám pár otázeček. Díky.
Použitý tablet N-Vidia shield (ten se ani neorosí,výkonu má až dost). Teda čekal jsem menší dosah,výsledek překvapil.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y6Jd5zbmMBY[/youtube]
PS je tu někdo kdo má čisté Light bridge ..tzn né jako součást Phantoma,či Inspire? Mám pár otázeček. Díky.
- gardenroute
Zdravím Dalibore z opuštěného ostrova - standalone LB1 má i se Cinemizery Roman (Dag2B3), respektive měl na P2, ale prodává to, neb přechází na SOLO. Zkus ho oslovit, má s tím jistě nějakou zkušenost, přesto že mu instalaci u nejmenovaného top dealera dost zvrtali...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Nazdárek trosečníku z ostrova 
Instalaci si zásadně dělám sám..na to ekšperty fakt nepotřebuju. No zatím studuju co o tom píšou ve světě. Pak se budu ptát:-)
PS..proč přechází na Solo? Co jsem tak vyčetl,tak to má zatím porodní bolístky
Instalaci si zásadně dělám sám..na to ekšperty fakt nepotřebuju. No zatím studuju co o tom píšou ve světě. Pak se budu ptát:-)
PS..proč přechází na Solo? Co jsem tak vyčetl,tak to má zatím porodní bolístky
- gardenroute
Také myslím, ale jeho (i mě) v mnohém přístup DJI dost zklamal, zejména jejich podpora jen aktuálně prodávaných modelů apod. SOLO určitě porodní bolesti mít bude, ale ten koncept není špatný, byť mu chybí vychytávka v podobě LB.
gardenroute píše:Také myslím, ale jeho (i mě) v mnohém přístup DJI dost zklamal, zejména jejich podpora jen aktuálně prodávaných modelů apod. SOLO určitě porodní bolesti mít bude, ale ten koncept není špatný, byť mu chybí vychytávka v podobě LB.
Ta vychytávka
Ono by stačilo kdyby zmákli 720p, ale s dosahem min 3km. Takhle mám pocit (ale jen pocit dokud si Solo sám nevyzkouším),že Solo vůbec konkurence k Phantomu 3 (advance a profi )není!!!
- gardenroute
SOLO má také HD přenos obrazu, ale má myslím na nějakých 500 metrů spolehlivě, to ale nevím přesně, jedou to přes standardní WiFi.
Mě se LB od začátku velmi líbilo (zakládal jsem tu k němu vlákno), nyní přichází v2, do budoucna to je určite velmi slibná technologie.
Dobrou noc.
Mě se LB od začátku velmi líbilo (zakládal jsem tu k němu vlákno), nyní přichází v2, do budoucna to je určite velmi slibná technologie.
Dobrou noc.
Petře dobrou a užívej teplíčko.
Jo vím že má Solo HD přenos, ale 500m je hodně slabý výsledek. To jsem fakt zvědavý do čeho pújdeš ...

Jo vím že má Solo HD přenos, ale 500m je hodně slabý výsledek. To jsem fakt zvědavý do čeho pújdeš ...
- gardenroute
Dobré ráno, už se to krátí.
Já sám pořád nevím, čekám na nějaký P3 upgrade nebo P4, který bude mít již neosekaný LB (s HDMI, bez nutnosti dokupovat další rozšíření) a ideálně kontroler s vestavěnou GPS (jako Inspire), abych nemusel vždy létat s nějakým tabletem pro plné funkce. Dá se samozřejmě koupit ten od I1, je to ale racha.
Ale SOLO je také ve hře, tam naopak je plusem možnost použití GP4B, ktera stále disponuje o něco vyššími možnostmi (zejména vysokými FPS na UHD a 4K), byť ji kamera z P3/I1 již asi kvalitativně minimálně dohnala (osobní názor). Jsem zvědavý na Romanovi zkušenosti, krátce po mém návratu z Thajska on odjíždí na Tchaj-wan a Filipíny, kde bude SOLO dostatečně testovat.
Trochu mě DJI překvapilo, že do konce roku nic nového nepředstavilo, to je myslím poprvé od představení Phantoma, kdy nepřišli do roka a do dne s ničím novým. Asi do P3 vrazili tolik invence a peněz, že to chtějí zpět, ale aby jim neujel vlak. Od doby kdy od nich byl odejít Colin Q. (ten apropo teď kope za 3DR, tedy za SOLO) , je jejich obchodní politika trochu nepřehledná...
Tady mě to docela chybí, jsou tu nádherné scenérie, však jsi viděl ty fotky, škoda že to teď nejde sem přivézt, bylo by to velké riziko. Snad zas někdy příště.
Já sám pořád nevím, čekám na nějaký P3 upgrade nebo P4, který bude mít již neosekaný LB (s HDMI, bez nutnosti dokupovat další rozšíření) a ideálně kontroler s vestavěnou GPS (jako Inspire), abych nemusel vždy létat s nějakým tabletem pro plné funkce. Dá se samozřejmě koupit ten od I1, je to ale racha.
Ale SOLO je také ve hře, tam naopak je plusem možnost použití GP4B, ktera stále disponuje o něco vyššími možnostmi (zejména vysokými FPS na UHD a 4K), byť ji kamera z P3/I1 již asi kvalitativně minimálně dohnala (osobní názor). Jsem zvědavý na Romanovi zkušenosti, krátce po mém návratu z Thajska on odjíždí na Tchaj-wan a Filipíny, kde bude SOLO dostatečně testovat.
Trochu mě DJI překvapilo, že do konce roku nic nového nepředstavilo, to je myslím poprvé od představení Phantoma, kdy nepřišli do roka a do dne s ničím novým. Asi do P3 vrazili tolik invence a peněz, že to chtějí zpět, ale aby jim neujel vlak. Od doby kdy od nich byl odejít Colin Q. (ten apropo teď kope za 3DR, tedy za SOLO) , je jejich obchodní politika trochu nepřehledná...
Tady mě to docela chybí, jsou tu nádherné scenérie, však jsi viděl ty fotky, škoda že to teď nejde sem přivézt, bylo by to velké riziko. Snad zas někdy příště.
-
salamander
Počkám kto ho bude dovážať a aká bude cena , zatiaľ je to slabé , veď s mojou P2 lietam do 1,5 km a zatiaľ bez problémov , preto sa moc nehrniem ani do P3 .
Počkám a uvidím , buď budem lietať ďalej alebo to zavesím na klinec .
Počkám a uvidím , buď budem lietať ďalej alebo to zavesím na klinec .
Nazdar. Mám otázku. Má už niekto na vysielači namontovaný ten port s HDMI výstupom? A ak áno, či to skúšal spojiť s okuliarmi.
Uvažujem o kúpe toho portu plus okuliare.
Uvažujem o kúpe toho portu plus okuliare.
DJI P3A + Nvidia SHIELD
Zdravím, omlouvám se za dotaz ale blbě se to hledá. Máte někdo reálnou zkušenost s phantomem 3 advanced v tom sklolaminátovým batohu od DJI a přístupem s tímto do letadla? Co jsem tak zjišťoval u leteckých společností tak by to mělo projít je tam jen nějaké omezení na baterii ale raději se ptám ještě i tady zda už někdo takhle cestoval. Chci to přímo do kabiny aby mi to v zavazadlovém prostoru někde neztratili. Letím na Floridu a byl bych fakt nerad aby mě to tam někde na letišti zabavili. Díky
tak to asi hned vymažte vypadá to že se to tu už řešilo já byl prvně slepej. omlouvám se
tak to asi hned vymažte vypadá to že se to tu už řešilo já byl prvně slepej. omlouvám se
- gardenroute
Opravdu je to stále dokolečka dokola. Samozřejmě, že toto musíš vzít jako palubní zavazadlo, jehož rozměry jsou dané předpisy, hmotnost jednotlivými společnostmi. LIPO vždy nahoru, počty a kapacita rovněž omezeny.
Najdi si mé předchozí příspěvky (vlákna P1, vlákna o cestování s kopterami, můj zdejší blog) pro další podrobnosti.
Najdi si mé předchozí příspěvky (vlákna P1, vlákna o cestování s kopterami, můj zdejší blog) pro další podrobnosti.
Nejaký nový DJI Phantom 3 4K? Bez Lightbridge, asi ako verzia Štandart len so 4K kamerou.
http://xtreme.sk/DJI-PHANTOM/dji-pahntom-3-4k
http://xtreme.sk/DJI-PHANTOM/dji-pahntom-3-4k
Zaujímavý počin od DJI s tým P3 4k. Každopádne Advanced a Profesional sú zatiaľ podľa mňa najlepšia voľba vzhľadom na vzdialenosť ktorú dosahujú a kvalitu prenosu video signálu aj na 2 km.
DJI P3A + Nvidia SHIELD
Veru.. Ako aj spoločnosť GoPro ..pred rokom vyšla GoPro 4 Black (top produkt na trhu od GoPro) a potom neskôr vyšli iné lacnejšie verzie.. To isté teraz u DJI.. Ale kto lieta na oči, tak mu postačí aj táto lacnejšia verzia..
Porovnanie Phantomov:
http://www.dji.com/products/compare-phantom
Porovnanie Phantomov:
http://www.dji.com/products/compare-phantom