qeex píše:Halové polétání 3.1.2016 - Bílovice u Uherského Hradiště
Jistě jste ještě ani nezačli strojit stromeček a už mám pro Vás akci kde ho můžete odstrojit.
3. ledna v neděli mám na celý den halu v Bílovicích pro FPV lítání.
Pokud jste z okolí, vemte stromky ať je kolem čeho lítat a doražte je odstrojit vrtulema.
Hala je nová, vytopená na přijatelnou teplotu, osvětlená a prázdná. Zásuvek pro nabijení je dostatek.
Velikostní omezení není, klidně můžete dojít polítat i s velkou hexou nebo klidně i s letadlem.
Cím víc rekvizit na vytyčení dráhy bude, tím líp.
Kdo se bude chtít přidat, napište do komentů nebo mě do zpráv.
Mini H FPV quad 250
Re: Mini H FPV quad 250
Ahoj, ještě jednou připomínám nedělní lítání, není nás moc, a tak budu rád když se seznámíme s dalšími piloty.
Zítra teda ještě prohodím napájení zadních motorů ale...jinak je hotovo 
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
Mas tam zajimave upevnene regulatory
...diatone? Lital jsem presne takhle i s tou kamerou
odkud mas kryt ty cocky?
Taranis X9D+
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Regulátory takto NEEE!!!
To se urvou nebo shoří při trošku nešikovnějším nárazu kdy strevíš ramenem větvičku!
Regulátory po délce ramen aby nikde nevyčnívaly a byly co nejvíce chráněny.
To se urvou nebo shoří při trošku nešikovnějším nárazu kdy strevíš ramenem větvičku!
Regulátory po délce ramen aby nikde nevyčnívaly a byly co nejvíce chráněny.
Aha
dík za radu
No v chodbě už jsem to dostal do vzduchu ale musím vyrazit ven to pořádně odzkoušet..
No v chodbě už jsem to dostal do vzduchu ale musím vyrazit ven to pořádně odzkoušet..
Takže první let za mnou....mno....a...dost citelně se to klepe:(
Takze je cas do toho CC3D nasypat Betaflight a uzivat si stabilniho letu bez klepani
. Mam skoro totozny setup (ram, motory, regly, vrtule) jen s Flip32 a lita to nadherne.
No to jsem zkoušel podle tohodle videa https://www.youtube.com/watch?v=_9zxu2vmdlY
ale nedaří se jelikož ve správci zařízení prostě tu mou CC3D jednotku nevidím:(
ale nedaří se jelikož ve správci zařízení prostě tu mou CC3D jednotku nevidím:(
ondrascz píše:Takze je cas do toho CC3D nasypat Betaflight a uzivat si stabilniho letu bez klepani. Mam skoro totozny setup (ram, motory, regly, vrtule) jen s Flip32 a lita to nadherne.
Trochu demagogie, CC3D samozřejmě funguje bez vibrací i s Openpilot/Librepilot... Používam obě varianty a z hlediska letových vlastností není problém ani s jednou, takže moc není důvod u CC3D používat alternativní fw a komplikovat si život s bootloadery atd.
jestli jsi tam pres rescue nasypal jinej bin s clean nebo beta nebo jakym flightem je treba to odpojit od kompu dat tomu napajeni, chvilku pockat az se to nabootuje a pak to pripojit zpatky k pc, protoze pak se to teprve widlousum hlasi jak ma aby to videl cleanflight configurator
Tak super...nakonec se zadařilo...moc díky za radu...teď to jdu zkusit nastavit:) i když vrtule začínaj docházet 
tak jsem to asi zkonil a deska je asi v háji...zelená dioda svítí ale modrá ani neblikne a počítač hlásí že usb nebylo rozpoznáno...tím pádem jí nemůžu přehrát...
Pokud není deska v háji hardwarově, tak přes FTDI by to mělo jít.
jj našel jsem návod na http://www.southquay3d.com/index.php?ro ... &news_id=9 a tam o tom taky mluví, ale krom toho že FTDI nemám tak je to pro mě tak složité že mi nezbude než objednat novou a tuhle zatím dát do šuplíku..
FTDI si objednej. Super věc na CC3D + CF(BF) a OSD.