ALZRC Devil 380
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: ALZRC Devil 380
Vsak Sab nema vyrobu v italii co to stim ma co spolecneho? Drtiva vetsina heli se vyrabi cina/taiwan atd..
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
seltino píše:Vsak Sab nema vyrobu v italii co to stim ma co spolecneho? Drtiva vetsina heli se vyrabi cina/taiwan atd..
právě.
proto vůbec netušíš , kdo co vymyslel, jaké jsou obchodní dohody, a kdo co komu zadal a pod jakou značkou se co bude vyrábět a kam exportovat.
Proto tvoje výpady proti levnější variantě jsou pouze o neznalosti problému.
Před desti roky jsem pronajímal byt číňanům. Mladý kluci. Jeden docela mluvil česky. Neumím si představit, že bych já dělal v číně a domluvil se tam čínsky
Ten mi řekl - vy si o nás myslíte, jak jsme zaostalí a máme se špatně. Ale jste špatně informovaní
To bylo před deseti lety.
tak na tohle už asi ani reagovat nebudu.... 
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
dudaj píše:
Proto tvoje výpady proti levnější variantě jsou pouze o neznalosti problému.
Před desti roky jsem pronajímal byt číňanům. Mladý kluci. Jeden docela mluvil česky. Neumím si představit, že bych já dělal v číně a domluvil se tam čínsky.
Ten mi řekl - vy si o nás myslíte, jak jsme zaostalí a máme se špatně. Ale jste špatně informovaní. Je to naopak.
To bylo před deseti lety.
Vidíš a právě tak vznikají fámy. Jedna bába povídala ..... prostě máš svou pravdu .
dudaj píše:Už to, že název firmy připomíná Saab - podobnost čistě náhodná.
jinak samozřejmě netuším, kdo co vymyslel, ale na rozdíl od tebe nedělám ukvapené závěry.
To je dobrá snůška konspiračních teorií, nedělals náhodou kromě turbín i pro čínskou rozvědku?
Ano, zjevně netušíš, kdo originál navrhnul a ani co písmena SAB v názvu firmy znamenají. Možná bys s těmi ukvapenými závěry (já vím, prý žádné neděláš) převlečenými za světácká moudra měl trochu brzdit, ať z těch dezinformací nevykouzlíš ještě veřejnou pomluvu
Tom
baui píše:
To je dobrá snůška konspiračních teorií, nedělals náhodou kromě turbín i pro čínskou rozvědku?
Tome - ani pro čínskou, ani pro žádnou jinou
No ale "originální" nápad toho IRONMAN designu není špatný, ne? ... abych to trochu odlehčil 
MiniTitan325 Vortex-Spartan, Protos430 Spirit, Phoenix-RC, DX6i
Zdarec,
nelítá toho Devila někdo z okolí Brna? Zvažuji jej jako první heli a rád bych ho viděl někde naživo.
Díky,
M.
nelítá toho Devila někdo z okolí Brna? Zvažuji jej jako první heli a rád bych ho viděl někde naživo.
Díky,
M.
Já jsem koupil stavebnici když jsem byl v Číně (kompletní supercombo vcetne elektroniky - cena nižší než Goblin holý drak) ale ještě jsem se k tomu nedostal to postavit. ... Jinak, já jsem pracoval a bydlel 2 roky v Číně a ta vaše diskuse o Číňanech a Číně fakt baví....
Na závěr bych řekl že kupovat to přes banggood to už si raději kopím origo Koblihu až tak o moc víc to není a u SAB bude definitivně daleko větší jistota ohledně kvality produkce.
Etika kopírování ... to je na dlouhou diskusi, to si musí každý rozmyslet sám zda a jak moc mu to vadí, třeba to nevadí ani SAB... takové IBM PC a Microsoft by nebyl nebýt "klonování" tam kde je.
Až tu kopii Goblina roznesu po poli (což mi nebude pravděpodobně dlouho trvat) tak osobně nemam problém koupit náhradní díly origo SAB (shánějí se daleko líp, uz jsem si od nich koupil skids protože ty origo 380 se mi nelibi) - takže u mě na tom SAB až zase tak finančně tratit nebude

Sent from my MI 4LTE and I will remove the signature
Na závěr bych řekl že kupovat to přes banggood to už si raději kopím origo Koblihu až tak o moc víc to není a u SAB bude definitivně daleko větší jistota ohledně kvality produkce.
Etika kopírování ... to je na dlouhou diskusi, to si musí každý rozmyslet sám zda a jak moc mu to vadí, třeba to nevadí ani SAB... takové IBM PC a Microsoft by nebyl nebýt "klonování" tam kde je.
Až tu kopii Goblina roznesu po poli (což mi nebude pravděpodobně dlouho trvat) tak osobně nemam problém koupit náhradní díly origo SAB (shánějí se daleko líp, uz jsem si od nich koupil skids protože ty origo 380 se mi nelibi) - takže u mě na tom SAB až zase tak finančně tratit nebude
Sent from my MI 4LTE and I will remove the signature
RC Helis and cars, Brno
Upgrade na Devil 380 prichadza
http://www.banggood.com/ALZRC-Devil-380-FAST-Three-blade-Rotor-Upgrade-Set-p-1102853.html?rmmds=search
http://www.banggood.com/ALZRC-Devil-380-FAST-Three-blade-Rotor-Upgrade-Set-p-1102853.html?rmmds=search
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
- petrct
- Kontaktovat uživatele:
No a proto si ani Saba ani Debila nekoupím, bo už i šajz je odebilsabovaný a už se mi přestává líbit, Ai jsi opět koupim Tarota a prodloužím ho na 360 a budu opět maximálně spokojenej 
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
- pcmaxik
- Kontaktovat uživatele:
petrct píše:No a proto si ani Saba ani Debila nekoupím, bo už i šajz je odebilsabovaný a už se mi přestává líbit, Ai jsi opět koupim Tarota a prodloužím ho na 360 a budu opět maximálně spokojenej
Koukám že začínáš litovat že jsi mi prodal toho TAROTA.
SpectrumDX7s
AGILE 5.5,TREX 450PRO DFC,Blade130X,Phoenix2000,HK MX2,HotWing1000
www.helitesin.cz
AGILE 5.5,TREX 450PRO DFC,Blade130X,Phoenix2000,HK MX2,HotWing1000
www.helitesin.cz