Jen to chce vědět že to nemám tuhý a nepouštět se do nějakých extrabuřtů.
Jooo, tuhost zařízení, s tím se potýká kdekdo
Amper píše:No, ja jsem prave zjistil ze mam nut trap vzhuru nohama takze horni matka vylezla ven kdyz se to tlacilo do matrose
Vzhledem k tomu ze frezuju jen 2D tak to bylo jedno ale otocim to az to budu rozebirat. Stejne to chci rozebrat protoze jsem frezoval bez odsavani a je to brutalne zakydany
jo a jeste jedna vec - nekde na thingiverze jsou ke stazeni takovy pomucky pro srovnavani stroje - motory bez napeti nedrzi pozici a tudiz se muzou o cloupek hybat. Ono se to srovnava tak nejak samo ale na cele delce se to muze plus minus o milimetr/dva rozhodit. Hlavne pokud s tim nekdo (jako ja) jezdi rucne![]()
Amper píše:ad motor - ano, ja jedu 1300 ot/v na 13.8V a je to v pohodě. Podle mne jakákoliv 300w/1300ot obezka bude ok ale musíš počítat se dvěma zdrojema.
Me to nevadí, zdrojů mam dost ☺ a aspoň jsem nemusel resit napajeni větráku nad deskou z 35V zdroje co zene stepery
petrno píše:... Někde se psalo ( snad Amper ) že reguluješ tohle napětí a ještě máš za tím ESC. A neodpověděl jsi proč takto dvojitá regulace otáček. ..