Pay Pal

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Odpovědět
Zpráva
Autor
Celeron
Kontaktovat uživatele:

Re: Pay Pal

#166 Příspěvek od Celeron »

Dnes ráno jsem zase přes TrustPay poslal na PayPal prachy a zase 4 hodiny nic. Tak to bude asi standardní chování, že se něco děje až po urgenci a ivkucera měl jen zrovna kliku. :( To v tom maj takovej bordel? Nemohu nějak uvěřit, že by pozdržením převodu 2-3 tisíc nějak zbohatli. I když pokud to udělaj několika stovkám lidí denně, něco by z toho mít mohli. Jinak by mě celkem zajímalo, z čeho žijou, když ten převod deklarují jako bezplatný. :roll:
Jirka
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#167 Příspěvek od Celeron »

No to jsou věci, tentokrát převod jen 10,5 hodiny a bez urgence. 8O
Jirka
ivkucera

#168 Příspěvek od ivkucera »

Ahoj, tak jsem si zase poslal peníze přes TrustPay a opět byly na PayPal do minuty. Tady je vše v pořádku, ale myslím si, že problém je asi v diakritice. Na PayPal mám shodnou adresu s účtem a to s háčky a čárkami. Ale mám problém u prodejce, kde písmena s diakritikou jsou "rejže" a nesouhlasí mu jeho dodací adresa s adresou u PayPal a objednávka je pozastavena. Třeba nemám pravdu, kupování v zahraničí se teprve učím, ale pro příště zkusím registrace bez diakritiky.
DS-12>MiniTitanE325(nostalgie)>Devil420>Goblin500>GoblinSPORT700>KRAKEN580+5xSPIRIT
Odpovědět

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“