Poraďte dobrej program na reklamy

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Shorty

Poraďte dobrej program na reklamy

#1 Příspěvek od Shorty »

Když už jsem zmínil v předchozím linku reklamu, poraďte, prosím, dobrej program na jejich blokování. Mám win. 7 prof. a AD block mi nějak nejede na Google Chrome.
Dík
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Poraďte dobrej program na reklamy

#2 Příspěvek od TomasC »

Přístup na server RCMANIA.cz je zcela zdarma, bez omezení a bude tak i nadále. Pro využívání informací a služeb serveru RCMANIA.cz nejsou vyžadovány žádné poplatky. Založení účtu není nijak omezeno.
Ačkoliv všechny tyto služby jsou zdarma, tak provoz serveru zdarma není a protože návštěvnost je vysoká není ani levný. Zdrojem příjmů jsou dary mecenášů a webová reklama.

Chápu, že to jsi asi slyšet nechtěl a nechám rozhodnutí zcela na tobě.

Pokud na to má někdo názor, tak nechť mi napíše.
Shorty

#3 Příspěvek od Shorty »

Tak jsem to nemyslel. Tady mi to tolik nevadí. Horší je to, když se podíváš třeba na seznam. Odevšad vyskakujou hlavně živý reklamy. A dost mi zpomalujou už tak pomalej internet. Ale oddělit to asi nejde. Samotný reklamy mi tolik nevadí.
jag42

#4 Příspěvek od jag42 »

Nevím kolik za kliknutína zdejší reklamy tyto stránky dostávají, ale pro dobrý pocit deně alespoň do tří reklam vlezu.
Pokud by to dělal každý z návštěvníků stránek, asi by to nebylo zanedbatelné :?:
mhabr

#5 Příspěvek od mhabr »

Drazí (můžu jim říct drazí mamko), )
hledám odkaz "přisypat" na provoz a nenacházím. Můžete mě nasměrovat?

Upraveno: Když není člověk přihlášen, tak odkaz pro donaci nevidí, po přhlášení ano.
malé zvíře

#6 Příspěvek od malé zvíře »

Ono blokování reklamy je hodně kontroverzní věc. Někteří na to nahlížejí jako na krádež, jiní jako na nezbytnou věc.
Já osobně se to snažím brát pragmaticky: když je web rozumný a zobrazuje přiměřené množství neagresivní reklamy, tak jeho reklamy neblokuji (třeba jako zde), ale zase na druhou stranu jsou weby na kterých na člověka vyleze takové množství agresivní flashové reklamy (+ vyskakovací okna a reklamní videa přes celou stránku), že na starém slabém počítadle prostě nemám šanci a tak je blokování alespoň toho nejhoršího jediná cesta jak se dostat k obsahu...

PS: AdBlck na Chromu funguje normálně, ale chce si to vytvořit vlastní sadu filtrů a nepoužívat ty jejich.
Last one alive, lock the door!
c3cilka

#7 Příspěvek od c3cilka »

Přesně a já ještě dodám, že v případě, že na stránkách mají reklamu agresivní, neměli by dostat vůbec nic...(což samozřejmě není případ RCManie, a proto zde nic neblokuji)

Dalším slušným programem je uBlock(dokonce snad při testování vyšel jako nejrychlejší a nejméně zatěžující PC)
milode

#8 Příspěvek od milode »

Právě proto, že na RCManii je reklama nenásilná, tak ji dokonce využívám. Rád si kliknu, když mě reklama zaujme. Kdežto otravné a agresivní reklamy mě ubíjí.
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
Shorty

#9 Příspěvek od Shorty »

milode píše:Právě proto, že na RCManii je reklama nenásilná, tak ji dokonce využívám. Rád si kliknu, když mě reklama zaujme. Kdežto otravné a agresivní reklamy mě ubíjí.

Moje slova :D .
Shorty

#10 Příspěvek od Shorty »

malé zvíře píše:
PS: AdBlck na Chromu funguje normálně, ale chce si to vytvořit vlastní sadu filtrů a nepoužívat ty jejich.

Pokud tomu rozumíš. My co to umíme jen zapnout + pár nutných nezbytností, to máme jako španělskou vesnici :(
c3cilka

#11 Příspěvek od c3cilka »

Předpokládám, že máš rozšíření "Adblock Plus", takže bys měl mít ikonu vpravo nahoře(červený oktagon s "ABP"), na kterou klikneš levým a tam máš "Blokovat prvek", pak už jen přejížděj myší po částech webové stránky a dle zvýraznění vyber co chceš skrýt(vybereš, klikneš, potvrdíš). Není také špatné mít ještě "AdBlock+ Element Hiding Helper", který se hodí na další věci.
Shorty

#12 Příspěvek od Shorty »

Už je to vyřešený. Zapojil jsem svoji mladší dceru ( pořízenou na starý kolena :D ) a ta to zprovoznila.
Pro TomasC: na RC manii jsou reklamy povolený. I to jde, jak jsem byl poučen 8O .
sonny

#13 Příspěvek od sonny »

odpovím trochu na otázku položenou z kraje diskuze

na seznamu odevšad vyskakují reklamy, zužují místo apod
a nejde se toho zbavit

natáhl sis do PC pravděpodobně (jednou z možností) Istartsurf
měl jsem jej též. Tento vir natahuje rekalmy odevšad a bohužel
se neustále klonuje, mění určitá nastavení....
není to vůbec příjemné a zbavit se jej je velmi obtížné
Neinstaloval sis během posledního měsíce nějaké programy ? Bohužel dnes
s jedním programem co chceš nebo potřebuješ natáhneš program ještě jeden o kterém ani nevíš
a jedním z nich je právě istartsurf. Pročti pár rad na googlu jak jej odstranit.
Já osobně používám kromě antiviru i různé čističe a jedním z nich jako prevence je i CCleaner,
který zapínám 2 x do měsíce a na jedno vyčičtění odmaže i 7Gb různých sraček :)
Shorty

#14 Příspěvek od Shorty »

Před vánocema byl nově instalovanej. Je po holce a ta dostala novej. Jediný co jsem stihl instalovat byl paradoxně adBlock.
honza trabuko

#15 Příspěvek od honza trabuko »

Istartsurf jsem měl taky
boj s ním byl skoro měsíc-hnus
vymažeš a hned je tam znovu, musel jsem přeinstalovat PC
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“