létání s Wild hawkem

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JM

#301 Příspěvek od JM »

Nakadah píše:Pokud se to tlacitko odpaji, a jeho vodice spoji napevno, tak regulator bezi bez problemu dal.

Ma to vyhodu: regulator pri vybit baterie motor skokove odpoji ale po zvyseni napeti na baterce zase hned zapne. Cili staci stahnout plyn tak aby motor bezel plynule a dotahnout se na pristani.

Protoze normalne by ten regulator motor odpojil a konec. Dokud se nestiskne tlacitko tak motor nespusti. Nak

No, přesně takhle si to představuju-takže sbohem otravné tlačítko :lol:
Náhodně roztočené vrtule téhle velikosti se nebojím :wink:
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#302 Příspěvek od Nakadah »

Uvazuj...a nebo porid jiny regulator napr. JES012,JES020 atd. Ten uz zadny tlacitko nema, motor se nerozebehne dokud nestahnes na vysilaci plyn na nulu. A kdyz uz vypne na vybite baterky, tak staci plyn stahnout na nulu, lehce pridat a uz se dotahnes na pristani. Nak
JM

#303 Příspěvek od JM »

robotmz píše:myslel som to tak, že viackrát motor sa ešte zapne, proste sa tá baterka moc podvybije.

- možno že budem o tom neskôr takisto uvažovať.

Nepodvybije-regl už prostě nezapne.
qak
Kontaktovat uživatele:

wild hawk jeste jednou teziste

#304 Příspěvek od qak »

minulej vikend jsem "zalitaval" tatovi wildhawka, vedel jsem z diskusi ze je neco v neporadku s tezistem, ale tata neveril mejm radam a ja mu nechtel rezat letadlo bez jeho svoleni. Rikal jsem si ze to zas tak horky nemuze bejt a tak jsem to hodil bez uprav. Wilda sel okamzite cumakem nahoru a nasledne cumakem dolu...Cumak rozsklebenej jak vopecenej burt...Po slepeni jsem se na to teziste precijenom mrk a zdesil jsem se, bylo skoro v pulce kridla. Mam pocit ze ty cinani za celou dobu co to vyrabej nezkusili jestli to vubec lita, ponevadz tak jak je to v krabici to litat fakt nemuze. Letuschopnost ziskal az po vyriznuti prepazky, nacpani baterek dopredu a prilepeni na cumak 15g olova (a to si myslim ze by to teziste mohlo byt jeste vic vepredu, nechtel jsem ho ale zatezkavat dalsim olovem). Takze zaver, fakt to lidi nehazejte do vzduchu tak jak to je.
......................................................................
Model (modely):
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=111
lubo1
Kontaktovat uživatele:

Re: wild hawk jeste jednou teziste

#305 Příspěvek od lubo1 »

[quote="qak"]
U toho WH sú dva problémy s ťažiskom. Jeden je ten, že po odstránení podvozku bude zákonite mimo a druhý, že v návode nieje zakreslený a chýba popis s jeho nastavením. Prí výrobe z týchto materialov sa môže váha dielcov pohybovať v dosť širokom reozmedzí a tým aj ťažisko bude u každého kusu inde.
CyCo
Kontaktovat uživatele:

#306 Příspěvek od CyCo »

Nevim, ale já bych jako první věc, jako je kontrola těžiště provedl úplně automaticky.No a na posunutí baterky, taky hned došlo.Lepší než tam cpát olovo.
robotmz

#307 Příspěvek od robotmz »

Ja už normálne podozrievam výrobcu, že to ťažisko urobil zle naschvál.
Predsa len je to okopírovaný easystar, tak mu dal aspoň nejakú tu chybu.
Aj tak je to pre každého skúseného modelára maličkosť. a výrobca sa naoko môže tváriť akože "ja nič ja muzikant -však mi to ani poriadne nelieta"... a to má ešte rezervu 100 gramov.
ps: na druhej strane si nemyslím že by si niekto lámal hlavu nad kopírovaním či už áut, alebo čohokoľvek... dokazovanie je na dlhé lakte...
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#308 Příspěvek od Nakadah »

Hele dycky se neco pri rychlem kopirovani podela. Treba vzpomenu na ruske Zenity - sproste kopie nemeckych Praktik. Optiku mely perfektni ale mechanika byla bida s nouzi...

Je to proste cina za jinou cenu, na ktere staci aplikovat trochu DIY umu a svou praci to taky dokonale odvede. Nak
pilotek
Kontaktovat uživatele:

#309 Příspěvek od pilotek »

lubo ten pan z vinneho ma nejake skusenosti s wild hawkom
MZ

#310 Příspěvek od MZ »

já bych to tlačítko nezatracoval. já ho tam mám, lítam než vypne regulátor a přistávám bez motoru. Když doma akumulátor připojím k nabíječce, tak dám nejprve vybíjení na 0,9V/článek a dostanu z nich už jenom cca 25mAh. Myslím že lítání s propojeným tlačítkem akumulátoru moc neprospěje a vybíjí se při tom pod 0,9V/článek, což snižuje jeho životnost.
Wild Hawk 4k, díky lepidlu a skelné pásce pořád ještě drží pohromadě
lubo1
Kontaktovat uživatele:

#311 Příspěvek od lubo1 »

pilotek píše:lubo ten pan z vinneho ma nejake skusenosti s wild hawkom
Navrhuje stava a lieta akrobaty, takže WH by zvládnuť mohol....
Skôr ide o to, aby ti ten model prekontroloval. Nejde len o ťažisko, ale ja som upravoval aj vedenie tiahel ku kormidlám - na krajoch to drhlo. Môže ti vysvetliť pár základov lietania. Učenie sa na vlastných chybách je strašne drahé a časovo náročné. Takže ak ti niekto v začiatkoch poradí si minimálne o rok ďalej.
Prípadne ti môže dať kontakt na niekoho, kto býva bližšie. Modelári sa zvečša navzájom poznajú.
pilotek
Kontaktovat uživatele:

#312 Příspěvek od pilotek »

dnes som sa stretol s tym modelarom.je to chlapec ma 15 rokov.zajtra pojdeme lietat a prihlasi ma na modelarsky kruzok.tam ma naucia lietat a daju mi aj lietadla
pilotek
Kontaktovat uživatele:

#313 Příspěvek od pilotek »

vysielac 4 kanal zo setu mozem pouzit aj v inych lietadlach :?:
Blurcak
Kontaktovat uživatele:

#314 Příspěvek od Blurcak »

pilotek píše:vysielac 4 kanal zo setu mozem pouzit aj v inych lietadlach :?:

No pokud si predelas prijmac tak jo. A nebo si zezenes uplne stejny. Bohuzel vysilac nefunguje s jinyma prijmacema nez stema co sou v setu.
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
Brabouk
Kontaktovat uživatele:

#315 Příspěvek od Brabouk »

:-D:-D:-D tahle debata je nekonečná, jen by mě zajímalo, jestli vůbec někdo tuší, co je třeba na 2hý stráně. :-D:-D Pač to pochybuju. :-D To je neuvěřitelný, jak ste vytrvalí :-D
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“