http://www.hepf.at/jeti-duplex-ex-computersender-ds-6/
Cena ještě asi známa není.Primárně bude prodáván jen přes Hepf Modellbau tedy podobně jako Hacker DS-5 takže správný název je Hepf DS-6.
Kdo první do toho nacpe Open TX?
JosefSvejk píše:Kdyby bylo prvního dubna, tak bych to bral. Ale tohle mi přijde jako totální úlet.
pepinozbrna píše:Absolutní souhlas![]()
To radio vypadá na dnešní dobu přímo odpudivěa i když jsem nenašel cenu, vzhledem k tomu že je to Jeti,
bude určitě vyšší než je cena starého dobrého Taraniska
Frenkí píše:Je vidět, že někteří uživatelé neumí číst a koukají po obrázkách. Chápu, je to pohodlné. Budou totiž 2 verze tohoto rádia a ta druhá se mi líbí víc.
HonzaS píše:
Třeba jako vysílačka na učení dětí do kroužku je to bomba, hlavně jestli v tom klubu má někdo DS/DC 14-16 (takže bezdrátový učitel žák). Tam je taranis bohužel dost málo platnej. Stejně tak, pokud má někdo ambice přejít na větší a dražší stroje...
pepinozbrna píše:
Promiň ale živě vidím ten kroužek mladých modelářů, kde začínající piloti už tak nějak tuší že jejich život je pouze Jeti.
Bavíme se o běžných modelářských kroužcích né o kroužku horních x tisíckde mají všechny děti Jeti.
A myslím že investice 2 stovek do kabelu učitel - žák, není zas tak závratná jako předpokládám cenu toho Jeti