holčičí modelařina
- airkid
- Kontaktovat uživatele:
Mad_Box píše:MiniMag je hodný éro. U nás se na něm pár lidí učilo. Sice je trošku rychlejší oproti třeba EasyFly ale zas to není tak hrozný. Spíš jde o to to mít dobře seřízený a zalítaný.
no tak to uz se hrozne moc tesim, az budu moct poreferovat, jestli prvni let skoncil uspesne nebo nekde zaryty v trave
- airkid
- Kontaktovat uživatele:
semir píše:aj tu je jedna zena
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... 8esta%F2te![]()
![]()
![]()
ale tesi ma ze to chytilo aj zenu, klobuk dole
no to ale nevypada na pozitivne naladenou modelarku
Naposledy upravil(a) airkid dne sob 19.04.2008 0:05, celkem upraveno 1 x.
- airkid
- Kontaktovat uživatele:
lhotas píše:moji sestrenici se hrozne libilo jak litamtak sem ji jednou vrazil do ruky takovej pomalolet na 280 a uz jela
a celkem uz ji to i de...... jak ty ses k tomu dostala??
jak ja jsem se k tomu dostala? Od malicka uz, ziju na letisti a mimo RC litani taky skacu a mam par hodin na Blaniku... a k tomu mam jeste pritele pilota a maniaka do RC modelariny, jak litani tak staveni...
- airkid
- Kontaktovat uživatele:
valino píše:to je dobré airkid. Jen tak dál.
O tom půjčování knyplíků..... SU bych zatím nepůjčil, ale Mustang od ŠAD bude dobrej. Dceruška nafasuje Xtwina a konečně budou na letiště jezdit rádi.
drzi se me to jak kliste a nechce pustit...
- airkid
- Kontaktovat uživatele:
Nakadah píše:airkid píše:Nakadah píše:No zatim sem videl snad jednu divcinu co mela i svoje stranky s modely. Ale jinak bych rad nejakou potkalNak
nu tak ja treba jsem holka
Tak to me tesi ze te poznavampozval bych te na sbirku modelu ale bohuzel mam jen dva, takze to neni sbirka..bohuzel
:D Nak
jo tak to nevadi, ze jsou dva.. taky te rada poznavam
Re: holčičí modelařina
airkid píše:jsou tady taky nějaký ženský co jsou taky zasaženy touto modelářskou mánií? Ať už jenom lítání, stavění nebo jenom tak...
Model klub v Živanicích vede paní a prý lítá kombatový éra. Ještě jsem tam nebyl, tak jsem ji neviděl. Jirka Hoblík ji zná určitě.
jo tak to mas dobry ze ti dycky nekdo poradiairkid píše:lhotas píše:moji sestrenici se hrozne libilo jak litamtak sem ji jednou vrazil do ruky takovej pomalolet na 280 a uz jela
jak ja jsem se k tomu dostala? Od malicka uz, ziju na letisti a mimo RC litani taky skacu a mam par hodin na Blaniku... a k tomu mam jeste pritele pilota a maniaka do RC modelariny, jak litani tak staveni...
Baron von Vszechnozniczil z Karambolů
airkid píše:lhotas píše:moji sestrenici se hrozne libilo jak litamtak sem ji jednou vrazil do ruky takovej pomalolet na 280 a uz jela
Koukám další pilot (ka) Blaníku...tak jsme dva
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.
- airkid
- Kontaktovat uživatele:
Thunder píše:Já jí to říkal ,že modelářka se jen tak nevidíMoc nevěřila, no ale tady to je krásně vidět, když sem napíše nějakej kluk/chlap, že začíná, tak se jde rovnou na věc s čím a jak... Jednou sem vleze slečna a už tu jsou nabídky na prohlídnutí sbírky modelů...
BTW: mám jich asi 10
nu dobre, tak ja budu verit..