Kyosho DBX 2.0 - problém u mě nebo v modelu...

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
PecaNRacinG

Kyosho DBX 2.0 - problém u mě nebo v modelu...

#1 Příspěvek od PecaNRacinG »

Zdravím,

pořídil jsem si na vánoce spalovací model Kyosho DBX 2.0 ve verzi RTR, po pročtení nejrůznějších rad, návodů i od zkušených prodejců si nevím rady. Motor jsem zabíhal palivem Tornado 25%, silně mi kolísaly otáčky a musel jsem asi 10x měnit nastavení volnoběhu. Při druhé nádrži se motor ''kousl'', model šel na reklamaci, protože se olej při malé teplotě nespálil a zalepil vložku i s pístem. Po vrácení se stalo to samé, šel znovu na reklamaci vyměnil jsem palivo, o něco lepší, ale i tak se píst malinko zasekává ve vložce. Další, co nechápu je, že při nastartování a následném přidání motor ihned zdechne, poraďte, kde dělám chybu? Návod a rad jsem se držel a to ve všem, nastavovací jehlu jsem nyní utáhl o půl otáčky, ale asi je to pořád málo. Je normální, že při záběhu a následné teplotě, která nešla přes 60°C se motor díky nespálenému palivu kousne? Ani jsem nemohl docílit úplně 100% zaběhnutí i když 2 nádrže jsem zvládl... :( při startování je cítit, že je na vložce nanesené palivo a pokud motor nezahřeju na víc jak 80°C, startování není zcela plynulé, občas se tahový startér zasekne - musím pootočit setrvákem. Díky za rady... :) (všechny procedury jsem dodržel - vychladnutí v dolní úvrati, při ukončení after run atd.)
Kyosho DBX 2.0, 1:10 RED (palivový filtr navíc, jinak skoro bez úprav - RTR)
scarabeus

Re: Kyosho DBX 2.0 - problém u mě nebo v modelu...

#2 Příspěvek od scarabeus »

No a nemas jednodussi se domluvit tady s nekym z fora, za kym zajedes a pomuze ti s tim?

Internet je sice desne fajn na rady, ale osobne se dozvis spoustu neocenitelnych rad, ktery uz se tu nepisou...
Odpovědět

Zpět na „Auta“