Mini H FPV quad 250

Máte svůj copter nebo stavbu/užívaní plánujete a chcete popsat jeho stavbu, úpravy, zalétaní, létání.
Odpovědět
Zpráva
Autor
tomashr

Re: Mini H FPV quad 250

#2611 Příspěvek od tomashr »

Teď mám zrovna "mrně" rozebrané, čekám na nějaké díly a pak to znovu poskládám podle všech zkušeností, takže video nedoplním.
Obecně ale hlavně klesne setrvačnost - čím lehčí, tím menší poloměr jakéhokoli manévru.
krtek2k

#2612 Příspěvek od krtek2k »

Já bych radši to video, ty písmenka mi nic neříkaj. Tak počkám.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
krtek2k

#2613 Příspěvek od krtek2k »

Tak jsem dneska tu svojí cihlu protáhl u Davida v Čimicích za barákem, ten letovej projev je fakt špatnej.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zc0McUaWxM0[/youtube]
Frsky X10S Carbon
JohnP

#2614 Příspěvek od JohnP »

?
Já teda nevím, mě se zdá že ti to lítá krásně. Je trochu vidět že to je asi moc lehké ? Ale ty říkáš cihla...

Koukám že pán pochopil že cestičku zabrali multirotory :-) a šel raději kolem po trávě
krtek2k

#2615 Příspěvek od krtek2k »

He he. No lítali jsme, a najednou povídám Davidovi: "Bacha, jde tam člověk."
A David: "To je ok, on půjde vedle" :)
Ještě jsem jí včera vážil a nemá 305g, ale dokonce 310g!!
A díky, já jsem s ní maximálně spokojen :)
Frsky X10S Carbon
tomashr

#2616 Příspěvek od tomashr »

K té debatě o nočním létání - čirou náhodou právě včera či dnes vylezla recenze kamery specializované na noční FPV - http://blog.oscarliang.net/runcam-owl-fpv-camera-night/ . Je mi jasné, že tady se debatovalo spíš osvětlení, ale je to zábavná shoda okolností, že recenze vylezla chvilku poté, co se to otevřelo zde.

Mimochodem ta kamera je sympaticky malá a hodila by se i obecně do menších copterů...
Snek
Kontaktovat uživatele:

#2617 Příspěvek od Snek »

krtek2k píše:He he. No lítali jsme, a najednou povídám Davidovi: "Bacha, jde tam člověk."
A David: "To je ok, on půjde vedle" :)

Za mne osobně, jsem z takového chování modelářů dost smutný a připomíná mi to situaci, kdy jsem přestal jezdit na hory, znechutilo mi to neustálé ohrožování horskými koly na turistické značce .....

Jednou na Vás dojedeme všichni :(
graup15

#2618 Příspěvek od graup15 »

Jednou dojede každý.... :mrgreen: :mrgreen:
krtek2k

#2619 Příspěvek od krtek2k »

Snek píše:
Za mne osobně, jsem z takového chování modelářů dost smutný a připomíná mi to situaci, kdy jsem přestal jezdit na hory, znechutilo mi to neustálé ohrožování horskými koly na turistické značce .....

Nemusíš bejt smutnej, neznáš místní poměry. U Davida jsou lidi už zvyklí, toho pána David zná a on jeho. Já bych se nikdy v trajektorii proti člověku nerozjel, ani bych se k nikomu nebezpečně nepřibližoval (na to jsou tady jiní experti) , kolem jsme lítali, až když chodil za stromy.
Myslet odjakživa znamená hovno vědět.
Frsky X10S Carbon
malé zvíře

#2620 Příspěvek od malé zvíře »

tomashr píše:K té debatě o nočním létání - čirou náhodou právě včera či dnes vylezla recenze kamery specializované na noční FPV - http://blog.oscarliang.net/runcam-owl-fpv-camera-night/ . Je mi jasné, že tady se debatovalo spíš osvětlení, ale je to zábavná shoda okolností, že recenze vylezla chvilku poté, co se to otevřelo zde.

Mimochodem ta kamera je sympaticky malá a hodila by se i obecně do menších copterů...

Přesně takhle kamerka mi včera dorazila domů. 8) je opravdu směšně malá a už se těším až ji budu moc otestovat
Last one alive, lock the door!
Arcicorsa
Kontaktovat uživatele:

#2621 Příspěvek od Arcicorsa »

Pokud jde o noční létání, tak mám v té nejmenší potvůrce toto http://www.ebay.com/itm/HD-700TVL-Mini- ... 259b7e1035 (s jiným objektivem) a testovali jsme to po setmění a dalo se s tím krásně létat, žádný přísvit.. Když jsem sundal video brýle tak jsem nechápal že nevidím na dva metry :lol: .. Pokud by ještě svítil měsíc tak by to muselo být super..
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
qeex

#2622 Příspěvek od qeex »

Mohl bys tu kameru i trochu vice zhodnotit? Je za zajimavou cenu, tak jestli se vyplati.
jindraj
Kontaktovat uživatele:

#2623 Příspěvek od jindraj »

Snek píše:

malý OT ... na turistickou značku kolo může (na rozdíl od krosky). Není to nic vyhrazeného pro pěší, je to z hlediska úpravy pohybu v krajině prostě polní či lesní cesta. To zda tam kolo někoho ohrožuje nebo ne je o osobní soudnosti jezdce, ale někdy i chování chodce. Zažívám na obou stranách barikády oba extrémy (tj. jak jezdce, kteří jedou nebezpečně a evidentně bez dostatečné kontroly, tak chodce, kteří mají dojem, že nikdo kromě jich samých na pohyb na cestě právo nemá a nebo nepochopitelně skáčou do cesty nebo kolem sebe nechávají na volno či dlouhém vodítku pobíhat psy apod. ;) ... tedy jako všude je to o rozumu a soudnosti na obou stranách
graup15

#2624 Příspěvek od graup15 »

Trappy umí udělat produktové video na svoji novou hračku..pěkný,moc pěkný

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_wUXUUbMPoA[/youtube]
JohnP

#2625 Příspěvek od JohnP »

Přijde mi že těch ultra dobrých závodníků je v poslední době docela dost.
Objevil jsem teď mattystuntz, taky "dobrý" ,pokud mám mluvit slušně :)

Co jsi vložil jsem už viděl... taky mazec
Odpovědět

Zpět na „Coptery - projekty“