Ahoj,
plánuji si v blízké době koupit Phantoma a i s ním iPad mini. Zajímá mě ale, jestli je potřeba mít mobilní připojení k internetu. Resp. vím, že lítat se dá i bez internetu, to je jasné, ale o co všechno bych se ochudil kdybych ho neměl? Google maps a ještě něco dalšího?
Nedají se google maps do ipadu stáhnout dopředu a pak používat offline?
Díky
DJI Phantom 3 a nutnost mobilního internetu?
Re: DJI Phantom 3 a nutnost mobilního internetu?
Ahoj info zde viewtopic.php?f=138&t=71789
Jinak je to jak píšeš, když máš vše aktuální tak o map info A v DJI zrovna online nevidí kde lítáš.
Jinak je to jak píšeš, když máš vše aktuální tak o map info A v DJI zrovna online nevidí kde lítáš.
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
I ty mapy jdou, pokud si je předtim projedeš třeba na wifině, tak si to zapamatuje, nedoporučuje se lítat se zaplou wifi, takže nezapomenout vypnout třeba hotspot v mobilu a wifi na tabletu, ale jinak tak lítám sám (též tablet bez gsm).
DJI Phantom 3 Advanced / SIG Smith Miniplane / spousta deproňáků a miniqvéček
ok díky. Já bych mobilní net i občas využil obecně, ale tam kde bych ho potřeboval je většinou tak slabý signál, že je to až zbytečné. Kor asi na načítání google map. Ty by se načítaly pomalu, takže by to moc efektivní pro létání nebylo.
Ahoj, ještě mě napadla jedna věc, nemá někdo zkušenosti s rušením signálu z Phantoma 3 Profi, když by na tabletu běžel net z LTE? Zajímalo by mě, jestli by bylo nějaké větší rušení, když by mi to načítalo třeba mapy na iPadu s LTE nebo jestli jen nějaké drobné.
Díky
Díky