DJI - Phantom 3
Re: DJI - Phantom 3
Jinak co se týče té baterie, tak cena dobrá a bude nejspíše i korektně fungovat.
Jinak pozor na záruku, podle mě, jak tam vrazíte neoriginální baterii, tak máte po záruce na celý stroj !!!!!!!
Jinak pozor na záruku, podle mě, jak tam vrazíte neoriginální baterii, tak máte po záruce na celý stroj !!!!!!!
Phantom 3 Advanced
HPI Baja 5b SS
kyosho fw-05t Subaru Impreza
HPI Baja 5b SS
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
petr1990 píše:....
baterka - http://www.aliexpress.com/item/Free-Shi ... 273.3Hmg6H
Už máš tu baterku vyzkoušenou? Jako nějak spolehlivě? Já po QRku, kdy mi s nim byť origo baterka práskla o zem mám docela respekt a raději bych si připlatil za originál (třeba i kvůli záruce).
Nicméně neorigo baterka neznamená konec záruky celého produktu, to by museli prokázat, že to jí bylo způsobené, což je asi nesmysl, přecijen už ty baterky umí slušně i ti levnější čínani.
DJI Phantom 3 Advanced / SIG Smith Miniplane / spousta deproňáků a miniqvéček
Ahoj, ještě u těch neorig. baterek funguje aktualizace fw?
Tiež ma zaujíma, ako funguje neoriginálna baterka, jej výdrž a hlavne či je 100% kompatibilná s originálnou, to znamená či sa dá bez problémov upgradovať na nový firmware, či to nerobí nejaké problémy, pretože ceny týchto bateriek sú atraktívne. Jednoducho povedané - či sa naozaj oplatí ju kúpiť, alebo investovať radšej do originálu, ktorým nič nepokazím.
DJI P3A + Nvidia SHIELD
Koukám, že nakonec snad neorig. baterku nikdo namá a nezkoušel update. Já jí mám zachytlou v Praze. Snad bude bez cla. Hned jak dorazí, otestuji, změřím kapacitu, dobu letu a možná udělám i aktualizaci (té se obávám). Určitě budu informovat.
Zdravím, jen bych se chtěl zeptat - rozchodil někdo DJI GO s androidem kitkat 4.4? Sice jsem četl, že na tom šlape, ale kdybych se na hlavu postavil, ani ťuk. Z "obchodu Play" hlásí nekompaktibilitu 
Možná blbost, ale aktualizoval jsi vše? Myslím mobilní zařízení. Mě to taky psalo to co tobě a po aktualizaci androida to šlo.
-
salamander
Veď teraz je Android 6,1 .
Ahoj, dnes dorazila baterie z http://www.banggood.com/4500mAh-15_2V-4 ... 27251.html
Posláno přes švédskou poštou (bez).
Na první pohled rozdíl v provedení tvaru otvorů pro led a potisk baterie o něco světlejší. Provedení jako od dji. Aktualizace v pohodě. Vše zatím ok. Letový čas porovnám, až bude venku líp.
Posláno přes švédskou poštou (bez).
Na první pohled rozdíl v provedení tvaru otvorů pro led a potisk baterie o něco světlejší. Provedení jako od dji. Aktualizace v pohodě. Vše zatím ok. Letový čas porovnám, až bude venku líp.
Tak letový čas je naprosto stejný jako orig. DOPORUČUJI.
Nezkoušel jste, nebo nemáte někdo nějakou efektivní ochranu proti odleskům/slunci u tebletu Nvidia Shield K1?
Díky za info.
Díky za info.
Proti slunci : [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pLqteMlfd40[/youtube]
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD
To vypadá dobře, vyrobím si. Díky 
Vyšel nový Firmware v1.7.0060, máte s ním už někdo zkušenosti ?
Phantom 3 Advanced
HPI Baja 5b SS
HPI Baja 5b SS
Ja mám už nový Firmware na P3A a nič nove som nepostrehol ,, akurat aktualizovana nova apka DJI GO sa mne osobne moc nepozdáva ale je to len o zvyku.