výkon stříďáčků
výkon stříďáčků
Zase jeden dotaz:
Jaký mají průměrně výkon (v kW) stříďáky v halových akrobatech ? Kategorie Expert, Mikrobat atd.
Jaký mají průměrně výkon (v kW) stříďáky v halových akrobatech ? Kategorie Expert, Mikrobat atd.
- Lord_Wraith
Re: Weekon
A na zahradě máš vlastní atomový reaktor.... nebo z čeho to taháš ?
Myslim že to neni tak uplně pravda... Ale sám nevim jak to je, a docela by mě to zajímalo,protože si vyrábim svoje střídáky o velkym krouťáku a momentálně se chci dostat na 500g s 50g motorem, vesměs už ho mám hotovej ale nechce se mi furt těžce měřit tah nad váhou a je to šíleně nepřesný..Proto bych se rád dozvěděl od někoho kdo tomu fakt rozumí jak vypořítat statickej tah z otáček a charakteristiky vrtule...Momentálně mám takovej prográmek kterej to umí ale moc se mi ty výpočty nezdaj(i když sem je dost ověřoval), třeba moje stará 400ka podle toho má účinnost asi necelejch 50%(takže nevim jestli mi blbě měří otáčkoměr,pochybuju že by byl vadnej multimetr), ten motor mi táhne 500g při 9A a asi 12V s vrtulí GWS 11x7, ale když sem počítal účinnost tak mi to vychází asi 50-60%, což ni připadá divný, ten starší kus mi lítá v elektře(1400mm 340g) bez termiky 45min(tah 260g, 3.8A, 8č(650), 230x120)