zkusil jsem tu část, za mechanickým filtrem na hadici --šroubovatelná pruchodka uvnitř se sítovinou nahradit novou hadicí a problém, jsem tím vyřešil, ale netuším, jestli dšefinitivně---respektive , jestli při příštím stříkání, třeba zase za rok-- dva--deset, tam opět nebude třeba nakondenzovaná voda.
jestli bych neměl tu poslední část hadice za tím mechanickým filtrem věšet třeba volně
prostě jestli s tím nemáte taky někdo nějaké problémy, když stříkáte pouze občas.
nechci měnit komplet celou hadici, pokud bych si tím vubec nepomohl.
evidentně ale pomohlo vyměnit za novou hadici tu poslední část za tím už jen mechanickým filtrem.
já se zítra stavím na radu tady u nás v kompresorovém centru, se ale obávám, že něco jiného bude fakt každodenní stříkání v autolakovně a občasné modelářské stříkání.
třeba s tím má tady někdo zkušenosti---ono něco trochu pofouknout, na tom se ten problém neprojeví, na celoplošně stříkaném křídle 4 metrovky by se to prsknutí už projevilo--o to mi jde.
nějaké nápady mám, ale to jsou jen nápady, nechci všechno tunit za každou cenu po pepinovsku.
probuh, hlavně pouze rady z osobní zkušenosti, né takové to--si myslím a ve finále--nebylo by lepší si to nechat nastříkat?---faKT NEBYLO--jen ta barva, kterou jsem dnes stříkal stála 2K a bylo to na pár dvířek, kdyby to bylo přez autolakovku, tak bych se těžko vešel pod 10k, takže asi tak
mouchy a prach neřešim, to k tomu sportovnímu hobby stříkání patří, ale rád bych eliminoval si tam srát humus rovnou z hadice--ale vím prd, do jaké míry to muže být zpusobeno skutečně bordelem v hadici, nebo opravdu pouze zkondenzovanou vodou i v uplně nové hadici.