Myslím, že jsou všichni spíš rádi, že tu "něco děláš" a vyhánět tě nikdo nebudeairkid píše:Thunder píše:Já jí to říkal ,že modelářka se jen tak nevidíMoc nevěřila, no ale tady to je krásně vidět, když sem napíše nějakej kluk/chlap, že začíná, tak se jde rovnou na věc s čím a jak... Jednou sem vleze slečna a už tu jsou nabídky na prohlídnutí sbírky modelů...
BTW: mám jich asi 10
nu dobre, tak ja budu verit..ale doufam, ze si vsichni nemyslite, ze tu nemam co delat
holčičí modelařina
- airkid
- Kontaktovat uživatele:
Thunder píše:Myslím, že jsou všichni spíš rádi, že tu "něco děláš" a vyhánět tě nikdo nebudeairkid píše:Thunder píše:Já jí to říkal ,že modelářka se jen tak nevidíMoc nevěřila, no ale tady to je krásně vidět, když sem napíše nějakej kluk/chlap, že začíná, tak se jde rovnou na věc s čím a jak... Jednou sem vleze slečna a už tu jsou nabídky na prohlídnutí sbírky modelů...
nu dobre, tak ja budu verit..ale doufam, ze si vsichni nemyslite, ze tu nemam co delat
nu tak to jsem jedine moc rada!
vubec neairkid píše:Thunder píše:Já jí to říkal ,že modelářka se jen tak nevidíMoc nevěřila, no ale tady to je krásně vidět, když sem napíše nějakej kluk/chlap, že začíná, tak se jde rovnou na věc s čím a jak... Jednou sem vleze slečna a už tu jsou nabídky na prohlídnutí sbírky modelů...
Baron von Vszechnozniczil z Karambolů
a jak má spát?lhotas píše:vubec neairkid píše:Thunder píše:Já jí to říkal ,že modelářka se jen tak nevidíMoc nevěřila, no ale tady to je krásně vidět, když sem napíše nějakej kluk/chlap, že začíná, tak se jde rovnou na věc s čím a jak... Jednou sem vleze slečna a už tu jsou nabídky na prohlídnutí sbírky modelů...
spis naopak
no naopakThunder píše:a jak má spát?lhotas píše:vubec neairkid píše:Thunder píše:Já jí to říkal ,že modelářka se jen tak nevidíMoc nevěřila, no ale tady to je krásně vidět, když sem napíše nějakej kluk/chlap, že začíná, tak se jde rovnou na věc s čím a jak... Jednou sem vleze slečna a už tu jsou nabídky na prohlídnutí sbírky modelů...
spis naopak
No a jak víš, jak právě spí?lhotas píše:no naopakThunder píše:a jak má spát?lhotas píše:vubec neairkid píše:Thunder píše:Já jí to říkal ,že modelářka se jen tak nevidíMoc nevěřila, no ale tady to je krásně vidět, když sem napíše nějakej kluk/chlap, že začíná, tak se jde rovnou na věc s čím a jak... Jednou sem vleze slečna a už tu jsou nabídky na prohlídnutí sbírky modelů...
spis naopak
no rikam ze se to nak podivne zvrhloairkid píše:lhotas píše:no to nevim... se ta diskuze tady nak divne zvrhlaThunder píše:No a jak víš, jak právě spí?
pockat, pockat...tak ted uz jsem ztracena..o cem je ted ta diskuze?
- airkid
- Kontaktovat uživatele:
lhotas píše:no rikam ze se to nak podivne zvrhloairkid píše:lhotas píše:no to nevim... se ta diskuze tady nak divne zvrhlaThunder píše:No a jak víš, jak právě spí?
ale muj napad to nebyl, to ja se od toho distancuju
to jako jak ja spim nebo co? Ja se v tom fakt neorientuju..
Tak se mě můžeš zeptat zejtra na icq, doufám že je jasno, že thunder=qwertyairkid píše:lhotas píše:no rikam ze se to nak podivne zvrhloairkid píše:lhotas píše:no to nevim... se ta diskuze tady nak divne zvrhlaThunder píše:No a jak víš, jak právě spí?
ale muj napad to nebyl, to ja se od toho distancuju
to jako jak ja spim nebo co? Ja se v tom fakt neorientuju..ale zajima me to...