Axi 2826/10

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Odpovědět
Zpráva
Autor
blesk
Kontaktovat uživatele:

Axi 2826/10

#1 Příspěvek od blesk »

Nazdar máte někdo tento motor v sestavě s 4S lipol a vrtulí APC-E 11x7"? sjem to dneska měřil v letadle a trošku jsem se zarazil :-D ono statický tah 3kg dával zvěst o vysokém proudu,předpokládal jsem cca 50A nakonec sme se dostali na 61A a 14,8V na sadě,takže je tam 903W.
Regl sice trošičku hřeje (Jeti 70 3P-opto) ale ani se mu moc nedivím Lipoly jsou v pohodě...

Přežije to motor? na plný plny pořád létat nebude...
macpro
Kontaktovat uživatele:

Re: Axi 2826/10

#2 Příspěvek od macpro »

blesk píše:Nazdar máte někdo tento motor v sestavě s 4S lipol a vrtulí APC-E 11x7"? sjem to dneska měřil v letadle a trošku jsem se zarazil :-D ono statický tah 3kg dával zvěst o vysokém proudu,předpokládal jsem cca 50A nakonec sme se dostali na 61A a 14,8V na sadě,takže je tam 903W.
Regl sice trošičku hřeje (Jeti 70 3P-opto) ale ani se mu moc nedivím Lipoly jsou v pohodě...

http://www.modelmotors.cz/cz/index.php?page=61&product=2826&serie=10&line=GOLD
No nevim jestli to neni dost velky proud tech 60A i kratkodobe, mozna ze se ti motor znici. Podivej se na jeho maxima na strankach modelmotors.
blesk
Kontaktovat uživatele:

Re: Axi 2826/10

#3 Příspěvek od blesk »

macpro píše:
blesk píše:Nazdar máte někdo tento motor v sestavě s 4S lipol a vrtulí APC-E 11x7"? sjem to dneska měřil v letadle a trošku jsem se zarazil :-D ono statický tah 3kg dával zvěst o vysokém proudu,předpokládal jsem cca 50A nakonec sme se dostali na 61A a 14,8V na sadě,takže je tam 903W.

http://www.modelmotors.cz/cz/index.php?page=61&product=2826&serie=10&line=GOLD
No nevim jestli to neni dost velky proud tech 60A i kratkodobe, mozna ze se ti motor znici. Podivej se na jeho maxima na strankach modelmotors.

no na ty jsem právě koukal :wink:
Elektrac

#4 Příspěvek od Elektrac »

tak ja do toho motora rvem 60 až 80 A ale samzrejme len na 30 sek, zaleži ako sa ti to bude hriat, skus to chvilu nehat zapnute nieco cez polku plynu alebo na polke a skontroluj teplotu, motor sa zacina nicit ked to zacne presahovat cca 80 stupnou, ale podla mna by to nemal byt problem jednak ak je dobre chladeny a netreba mat tažku ruku na plyne... treba to otestovat v praxi proste si zalietam minutu pristanem skotrolujem teplotu potom zalietam 2 a pol minuty skontrolujem teplotu tak to zistim najlepsie.
blesk
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od blesk »

já to mám ve stáhačce,o rozpětí 1,3m na tlačák viz:http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=849
takže plný plyn nejspíš jen na start a navíc kolega na motoru s podobnými údaji a stejnou vrtulí naměřil proud v letu jen 2/3 proudu statického
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“