modelbazar

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
wroum

#16 Příspěvek od wroum »

remet píše:A za kolik by to bylo "slusne"? Ja tedy neprodavam nic na kseft, takze cena neprevysi nikdy nakup, ale dela-li to na kseft neni snad obchod o prodani za vyssi cenu?

A stejne nevim proc se tak vztekate, pochopil bych, kdyby Vas obral. To se asi nestalo, takze mi to spis pripomina vyrvavani u piva, jak si soused zase koupil novy auto a ja mam jenom skodovku, tudiz logicky on krade. Nevim, me tohle nechava chladnym - no zkousi to, treba se nekdo chytne. Ja se nechytnu, vy taky ne, tak proc vas to trapi?

Je spousta lidi, co neumi anglicky, nema kartu, neumi nebo se boji nakoupit na eshopu - natoz zahranicnim, nechce cekat, atd. Nerikam, ze v tomhle pripade, ale obcas se vyplati si priplatit a mit nejakou vec hned nez usetrit blbou stokorunu a cekat mesic. Ale kazdy je v jine socialni situaci.

je to presne tak. kdo nechce at nekupuje, kdo chce at koupi.

all: hlavne nechapu co vas na tom tankuje a nazyvat nekoho svini a zlodejem jenom kujli tomu, ze vite kolik ta vec stoji v Cine... :roll: , vite kolik veci koupite normalne v krame za mnohonasobek cinsky ceny? ... a netankuje vas to, protoze tu cenu nevite...
Dříve nadšenec do EPP, teď hlavně větroně F5J.
zz
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od zz »

rakos píše::( jojo....a tenhle na 3-články tu máme v prodeji za 120.-
a už se nabízí i pro 6 článků za 180.- ..... No myslim, že moc kšeftů mít nebude :)

Na těch 6 článků je kde? 0,2V-13V přece není pro 6S(22,2V). Leda tak NiCd... :roll:
tonda0

#18 Příspěvek od tonda0 »

Tak si pár lidí zanadává , ale k čemu jim to je? Oni to nekoupí a ti co to koupí , to udělají dobrovolně. Nadávejte pak ale i na parfumerie , krámy s oblečením , optiky , banky , úvěrové firmy , podomní prodavače a asi skoro na všechno, když Vás to baví. Ale myslím, že se tímto jen opakovaně zbytečně "zanáší" toto fórum.
http://www.rcalbum.com/index.php?sum=151
arda1
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od arda1 »

Už vy ,co je to štve chápete proč jsem to já už sem nedal a neupozornil na to? Pokud budou tyto ceny někde v kamenným obchodě a nebo i internetovým budu brblat něco o vydřiduších,ale to je tak vše.Pokud to za tyhle ceny nabízí někdo, kdo to dotáhne za pár šupů z číny budu řvát a nadávat do šmejdů.Proč? Odpověď je snadná-třeba hloupá záruka(daně si má řešit stát).Rozbije se to a co budu dělat?Pokud koupím na legal obchodech, tak buď v číně za pár šlupek a záruku neřeším-oprava či popelnice-pokud u nás reklamace.Pokud ale u těchhle "modelářů" za nekřesťanský love tak o záruce si mohu nechat zdát --a boreček si mastí kapsu aniž by měl nějaký povinnosti vůči mě a státu.Nakonec se díky těmto a podobným hajzlíkům naštvou prodejci prásknou to a budeme na tom bití všichni i ti co si občas něco objednají pro sebe a nebo s minimální přirážkou(poštovný) pro svý kámoše.Neříkám , že takovýto individuální dovoz je nějak echt poctivý(DPH,clo)ale je omluvitelný alespoň z lidskýho hlediska.Šmelina a lichva nikoli-ARDA
ICQ 638556901
Hostmir
Kontaktovat uživatele:

..

#20 Příspěvek od Hostmir »

Sam jsem par takovychto veci na internetu koupil, protoze jsem je potreboval mit doma brzy..pokud na to nespecham neni problem objednat v cine, ale pokud specham...?
jedine co mi na techto lidech vadi jsou vysvetleni duvodu prodeje typu "sesly se mi dva kusy"...."nevhodny dar.."..atd-
sakra jak by se nekomu mohly sejit dve RC soupravy za 9tisic?? 8O
Marek71
Kontaktovat uživatele:

Re: ..

#21 Příspěvek od Marek71 »

V pohode... napr. pod vianočným stromkem, jedna od manželky a druhá od detí :-)

Hostmir píše:sakra jak by se nekomu mohly sejit dve RC soupravy za 9tisic?? 8O
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Hostmir
Kontaktovat uživatele:

Re: ..

#22 Příspěvek od Hostmir »

Marek71 píše:V pohode... napr. pod vianočným stromkem, jedna od manželky a druhá od detí :-)

Hostmir píše:sakra jak by se nekomu mohly sejit dve RC soupravy za 9tisic?? 8O

...jooo tak to me nenapadlo...ale je zvlastni ze se to stava tak casto :D :D
arda1
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od arda1 »

No jo -to mě nepadlo-ale proč mě se takhle sejdou dycky jen fusekle? :cry: :cry: :cry:
ICQ 638556901
dusi
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od dusi »

Kdesi som čítal, že taxikári v Brazílii neplatia dane.

Vraj by bol problém ich dosledovať a presne vyčísliť. A tie peniaze tí taxikári aj tak musia doniesť do obchodov, kde už zdaňované sú...

V čase, keď slovenská vláda zavádzala povinne registračné pokladnice aj do stánkov v mestách, aby vraj chránila kupujúcich pred šmelinármi, tak v maďarskej Budapešti veselo fungoval čínsky blšák pri južnej stanici. Policajti stáli len pred bránou a do "vnútorných záležitostí" tržnice nezasahovali. Ani nekontrolovali, či šikmoočkovia dávajú nejaké bločky :lol:
Vláda sa držala zásady, že ak si občania môžu lacno nakúpiť, nepýtajú vyššie platy.
Na rozdiel od našej vlády, ktorá v telke aj rádiu vyhlasovala, že zavedenie registračných pokladníc občania nepocítia, lebo podnikatelia si ich dajú do nákladov... :roll:
Jediný Ivan Mikloš zrušil dane z prevodu nehnuteľnosti, lebo štát stálo spravovanie a kontrola tej todane asi dvojnásobok toho, čo na dani vybrala...

A veľmi často sa aj u nás stalo, že človek začínal s niečím ako s hobby a neskôr sa z toho stalo oficiálne podnikanie. Vrátane dokladov, záruky a daní.
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“